Apoteka Cvejić
Korpa

Pharmas

Brend: Pharmas
URIROYAL PRAŠAK je jedinstvena kombinacija na tržištu sa D-manozom i S.Boulardii, koja sinergistički deluje na eradikaciju E.Coli.Efikasan je kod lečenja nekomplikovanih IMS i prevencije rekurentnih IMS. Brzo i lako oslobađa tegoba i nema neželjenih efekata. Pogodan je za decu od 3 godine i odrasle ..
1.290,00 RSD
Brend: Pharmas
PROBALANS LADY VAG KAPSULE je medicinski proizvod u obliku vaginalnih tableta koji se koristi u svim slučajevima privremenog poremećaja  ravnoteže flore urogenitalnog područja. Ovaj proizvod pokazao je veoma uspešne rezultate kod ublažavanja simptoma menopauze; pri sprečavanju rasta i razvoja b..
1.264,00 RSD
Brend: Pharmas
Probalans kapsule su namenjene za normalan metabolizam. Sadrži cink koji doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, metabolizmu ugljenih hidrata, makronutrijenata, masnih kiselina i normalnoj sintezi proteina. Doprinosi zaštiti ćelija od oksidacionog stresa. U sastav probalans kapsula ulazi ..
350,00 RSD
PROBALANS BABY KAPI 10ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Pharmas
Probalans baby su probiotske kapi za odojčad i decu. Sadrže kulturu živih liofilizovanih bakterija mlečne kiseline Lactobacillus rhamnosus SP1 i vitamin D za normalan rast i razvoj dece. Probalans baby kapi su se pokazale kao veoma uspešne u prevenciji i terapiji respiratornih i crevnih infekcija ko..
0,00 RSD
Brend: Pharmas
Pro Beta Glukan je proizvod za poboljšanje imuniteta i opšteg stanja organizma. Pro Beta Glukan sadrži beta (1,3 /1,6)-d glukan, izolovan iz kvasca Saccharomyces cerevisiae; koji povećava imunološku aktivnost za 50-120% unutar prvih 72-96 sati od oralnog uzimanja. Sadrži visokopročišćeni (min. 85%) ..
3.150,00 RSD
PRO BETA GLUKAN JUNIOR BOMBONE 30X
NEMA NA LAGERU
Brend: Pharmas
Bombone s beta glukanom i vitaminom D koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i koji je potreban za normalan rast i razvoj dečijih kostiju.Za decu stariju od treće godine.Tutti frutti ukus. Meke želatinozne pastile za žvakanje bez šećera, pogodno za dijabetičare.Način primene:3-12 godina -1..
0,00 RSD
Brend: Pharmas
Laksamol je proizvod namenjen uspostavljanju redovnog i olakšanog pražnjenja creva. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, laktuloze i glukofragulina iz ekstrakta kore krušine (Rhamnus frangula L.). Svojom formulacijom na nežan način pomaže kod konstipacije, ne uzrokuje grčeve, pomaže kod uspostavl..
2.668,00 RSD
Brend: Pharmas
Helicobalans kapsule su jedinstveni 2 u 1 koncept, kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans. Rezultati ovog proizvoda su se pokazali veoma uspešnim kod:prirodnog lečenja gastritisa uzrokovanog infekcijom Helicobacter pylori, kao pomoć u ko..
1.082,00 RSD
Brend: Pharmas
Hartikol je inovativni proizvod namenjen održavanju normalne količine holesterola u krvi. Ovaj proizvod osim fermentisanog crvenog pirinča, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje delovanje. Monakolin K uspešno snižava koncentraciju holesterola u krvi. Dnevnu dozu čini samo jedn..
915,00 RSD
Brend: Pharmas
Floriotic Daily je probiotiski proizvod koji sadrži čak 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli kao i inulin, kao hranu za dobre bakterije.Živi sojevi probiotskih bakterija obnavljaju i održavaju ravnotežu gastrointestinalne mikroflore, dok je prebiotski sastojak kapsula izvor energije ne..
300,00 RSD
Brend: Pharmas
FLORIOTIC BOULARDII ORS je dijetetski proizvod jedinstvenog sastava namenjen za potrebe ishrane kod pacijenata sa lakšom do srednje teškom akutnom dijarejom i povraćanjem.Sadrži ORS sa redukovanim osmolalitetom koja je u potpunosti usaglašena sa poslednjim preporukama Svetske zdravstvene organizacij..
907,00 RSD
Brend: Pharmas
Floriotic Boulardi kapsule sadrže visoku koncentraciju dobro poznatih bakterija laktobacila i bifidobakterija uz jedinstvenu kombinaciju S.Boulardii za sinergijski učinak u obnovi crevne mikrobiote koja je u disbalansu kod odraslih i dece. Uspešno ubrzava oporavak sluznice probavnog trakta tokom i n..
639,00 RSD
Brend: Pharmas
Femipause je prirodan hormonski proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje tegoba u menopauzi. U njegovom delotvornom sastavu ključni su ekstrakt livadske (crvene) deteline i semenjače semena lana u formulaciji za dan, i melatonin u formulaciji za noć,Femipause obezbeđuje kompletnu po..
2.230,00 RSD
Brend: Pharmas
DORMIRIN RAPID SPREJ predstavlja proizvod na prirodnoj bazi sa melatoninom. Ovaj jedinstven proizvod će Vam pomoći da brže utonite u miran san, doprineće skraćenju vremena potrebnog da zaspite, a takodje pomaže pri ublažavanju subjtektivnog osećaja povezanog sa promenom vremenskih zona pri putovanju..
955,00 RSD
Brend: Pharmas
Dormirin kapsule su proizvod sa melatoninom koji omogućava brže uspavljivanje i miran i kvalitetan san. Originalna formula, pored melatonina, sadrži i ekstrakte korena valerijane i lista matičnjaka, dobro poznate prirodne sastojke koji dodatno umiruju i omogućavaju miran san tokom cele noći. Dormiri..
726,00 RSD
Brend: Pharmas
Dormirin forte je proizvod sa melatoninom koji omogućava brže uspavljivanje i miran i kvalitetan san. Originalna formula, pored melatonina, sadrži i ekstrakte korena valerijane i lista matičnjaka, dobro poznate prirodne sastojke koji dodatno umiruju i omogućavaju miran san tokom cele noći. Dormirin ..
726,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 18 (2 strana)