Apoteka Cvejić
Korpa

Pharmalife

Brend: Pharmalife
Tussiflux sirup je dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, propolisom i etarskim uljem za normalnu funkciju sluznice gornjih disajnih organa. Islandski lišaj, list crnog sleza i plod zove doprinose smanjenju grebanja u grlu i normalnoj funkciji gornjih disajnih puteva i glasnih žica.Način up..
958,00 RSD
Brend: Pharmalife
Esencijalne masne kiseline (EMK ) iz serije Omega 3 i Omega 6 se ne mogu sintetisati u organizmu pa ih je potrebno unositi putem hrane ili dijetetskih suplemenata od prvih dana života. Naučno je dokazan nedostatak esencijalnih masnih kiselina (Omega 3, Omega 6, GLA) prisutan kod obolelih od ato..
910,00 RSD
Brend: Pharmalife
Mapez sprej je mešavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih,  prirodnih ekstrakata  pogodna za upotrebu i kod najmlađe dece od prvih dana života.Ima miris  prirodnog porekla koji je prijatan za decu i odrasle, a neprijatan za insekte.Nanešen na kožu formira barijeru koja odbija kom..
799,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje: Livorex forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa hronično oslabljenom funkcijom jetre (visokim transaminazama i holesterolom), masnom jetrom, dijabetičarima, pušačima i osobama koje su sklone povećanom unosu hrane, alkohola ili lekova.Preventivno se može koristiti ..
1.004,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje:Kalmacol je dodatak ishrani koji doprinosi normalnoj probavi i eliminaciji gasova. Sadrži vitamine, biljne ekstrakate i etarska ulja, 10 aktivnih pricipa u jednoj gastrorezistentnoj tableti (zaštićena od želudačne kiseline, ispoljava dejstvo na nivou creva). Pogodan je i za decu od 12 godi..
834,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje:Deca od ranog detinjstva imaju problema sa stolicom:-promena načina ishrane, odvikavanje od pelena, odlaganje stolice od strane deteta, posle temperature...-grčevi, nadutost, bolno i otežano  pražnjenje, tvrde stolice..Sa Isilax sirupom potpuno prirodnog sastava mogu se rešiti ovi pro..
912,00 RSD
Brend: Pharmalife
Immuno sirup je jedini sirup za decu sa cinkom i bakrom u kombinaciji sa prirodnim vitaminom C, i standardizovanim ekstraktima Astragalusa i Eleuteroa obezbeđuje jak imunitet dece.Immuno sirup sa cinkom se preporučuje:  Za jačanje imuniteta  U toku virusnih i bakterijskih infekcija&nb..
912,00 RSD
Brend: Pharmalife
Immuno A24 je dodatak ishrani na bazi prečišćenih ekstrakata Astragalusa i Acerole, mikroelemenata cinka i bakra, vitamina B6, C, E koji doprinose održavanju odbrambene funkcije organizma.Sastav: Astragalus je biljka koja se tradicionalno koristi već nekoliko stotina godina unazad, u svrhu jača..
1.299,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje: Problemi u vidu suvoće, nelagodnosti, peckanja, svraba mogu biti veoma neprijatni i ometati svakodnevni život i aktivnosti žena. Sada i kod nas postoji prirodni, herbalni preparat od biljaka visoke selekcije i kvaliteta. Genestin intimni krem je jedini preparat na tržištu inovativne ..
1.123,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje:Genestin forte je bogat standardizovanim biljnim ekstraktima. Sadrži fitoestrogene iz 4 prirodna izvora (soja, detelina, ljutić, lucerka) i 2% extrakt organskog silicijuma iz biljke Preslice. Ovako složen sastav Genestin forte tableta omogućava da se pokrije kompleksna slika pre i men..
1.299,00 RSD
Brend: Pharmalife
Infantilne kolike - grčevi su česta pojava, koja se javlja kod velikog broja novorođenčadi i odojčadi. Obično traju 3 sata u toku dana, najčešće se javljaju u poslepodnevnim časovima a karakteriše ih intenzivan plač, nadutost stomaka, grčenje nogu prema stomaku dok su pesnice stisnute. Glavni uzrok ..
711,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje:Dejstvo Fitolat tableta je rezultat sinergističkog efekta biljnih ekstrakata hmelja, komorača, piskavice i verbene koji zajedno dovode do bržeg nadolaženja mleka i povećanja količine majčinog mleka.Fitolat tablete se preporučuju dojiljama neposredno posle porođaja za lakši početak dojenja,..
950,00 RSD
Brend: Pharmalife
Fitobalm gel je prirodni balzam gel koristi se kao sredstvo za olakšavanje tegoba (otežanog disanja) kod dece već od prvih dana života. Nanet u tankom sloju na grudi, leđa i pod nosić deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne puteve i olakšava..
780,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje: Ferro C je dijetetski suplement koji kod dece u fazi razvoja i povećanih potreba u ishrani obezbeđuje unos minerala (gvožđe, cink i bakar) i vitamina C.  Zahvaljujući blagoj formulaciji, maksimalne je podnošljivosti za želudac. Namenjen je deci od 6 meseci do 12 godina.Sastav:&n..
912,00 RSD
Brend: Pharmalife
Cortinat krema je prirodno rešenje za suvu, ispucalu i upaljenu kožu (ekcemi, osipi, eritemi).Protiv upalno i regenerativno delovanje.Može se koristiti od 0 meseci!Bez kortikosteroida!Delovanje (trostruko):Smanjuje svrab, suvoću ispucale i nadražene kože.​Štiti od ponovne pojave simptoma.Vraća koži ..
1.350,00 RSD
Brend: Pharmalife
Kašalj je simptom složenog kataralnog procesa koji se menja i razvija. Prvo kreće nadražajnim, a zatim se razvija u produktivni kašalj. Vrlo teško je odrediti kako dete kašlje, koji sirup treba primeniti i u kom momentu.Problem je što sirupi protiv kašlja najčešće sadrže samo jedan biljni ekstrakt p..
912,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)