Apoteka Cvejić
Korpa

Pantogar

Brend: Pantogar
Delovanje:Pantogar tonik za kosu za žene sadrži efikasnu Pantogar Growtect formulu, koja aktivira koren kose i čini dlaku jačom i debljom.Pantogar tonik, za aktivaciju rasta kose, namenjen je ženama sa pojačanim opadanjem kose.Redovnom primenom, koren dlake se ponovno aktivira i obnavlja se vitalnos..
1.400,00 RSD
Brend: Pantogar
Delovanje:Pantogar tonik protiv opadanja kose predstavlja intenzivnu formulu u borbi sa opadanjem kose.Pored kofeina, Procapil kompleks klinički dokazano smanjuje opadanje kose i stimuliše rast zdrave kose.Zahvaljujući posebnoj formuli Pantogar® Growtect za muškarce, koren dlake se aktivira i dlaka ..
1.643,00 RSD
Brend: Pantogar
Delovanje:Pantogar šampon za kosu za žene sadrži specijalno dizajniran AnaGainTM kompleks, kofein, kompleks vitamina B i keratin – dlaka postaje jača i otpornija, a kvalitet kose postaje bolji. Zahvaljujući efikasnoj Pantogar Growtect formuli, aktivira se koren dlake i postaje jača i deblja.Pantogar..
1.171,00 RSD
Brend: Pantogar
Delovanje:Pantogar šampon sadrži ProcapilTM kompleks, kofein, apigenin i vitamine B grupe.Specijalno dizajniran za muškarce, kod kojih je gubitak kose uzrokovan uglavnom prekomernom proizvodnjom muškog polnog hormona dihidrotestosterona (DHT).Redovnom primenom poboljšava se mikrocirkulacija kože gla..
1.353,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)