Apoteka Cvejić
Korpa

Ostali Brendovi

Maka (Lepidium meyenii) je koren sličan rotkvici, izvanredno hranjiv. Maka spada u red adaptogena, to je biljaka koje podižu otpornost na bolesti, normalizuju funkcionisanje ljudskog organizma, podstiču fizičko i mentalno zdravlje, a da pritom nemaju nikakve negativne posledice na ljudski organizam...
1.343,00 RSD
Delovanje:Zlatna Maka ima zadivljujuće dejstvo zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji nutritivnih elemenata, a pre svega zahvaljujući onim sastojcima koji se nalaze samo u maki.Preporučuje se kod sledećih stanja:PmsPolicistični jajniciPlodnostMenopauzaOsteoporozaAntiageProstataPotencijaPeriferna cirk..
1.393,00 RSD
Delovanje:Uklanja teške metale, pesticide, mikotoksine, što se naročito dobro odražava na bolje funkcionisanje nervnog sistema, čak i kod osoba koje boluju od Alchajmerove bolesti, autizma ili demencije.Njegovi kristali deluju poput kaveza uvlačeći u sebe štetne supstance koje su po pravilu pozitivn..
504,00 RSD
Delovanje:Kompleks mikronskog praška za oralnu upotrebu je dijetetski suplement.Pomaže kod saniranja gastroenterolških manifestacija, otklanja slobodne radikale, toksine i teške metale, poboljšava imunitet organizma.Zeolit je antioksidans sa velikim spektrom dejstva.Kontraindikovan je tokom trudnoće..
405,00 RSD
Zeleni zmaj čaj je čaj za mršavljenje, rađen po čuvenoj kineskoj recepturi, i verovali ili ne, još pre 5.000 godina Kinezi su ga pripremali i konzumirali u cilju kontrolisanja telesne mase, odnosno mršavljenja. Kinezi su narod s najnižom stopom gojaznosti na svetu zahvaljujući čajevima koje svakodne..
814,00 RSD
VIUSID je dijetetski suplement, koji pomaže povećanju odbrambenih sposobnosti organizma i doprinosi njegovom opštem jačanju.Ovaj preparat sadrži kompleksnu mešavinu antioksidanasa, vitamina, minerala i amino kiselina, čija je aktivnost dodatno povećana postupkom molekulske aktivacije.Antioksidansi, ..
3.552,00 RSD
Vitamin K doprinosi normalnom zgrušavanju krvi. Vitamini K1 i D3 u Vitamilu K1+D3 rastvoreni su u visoko prečišćenom maslinovom ulju proizvedenom pod strogo kontrolisanim uslovima.Vitamin D doprinosi:Održavanju normalnih kostijuNormalnoj apsorpciji/iskorišćenju kalcijuma i fosfora i normalnom novou ..
690,00 RSD
Vitamil D3 je dodatak ishrani koji sadrži vitamin D3 u optimalnoj dozi za upotrebu kod dece od 8. dana života do navršenih godinu dana za prevenciju stanja izazvanih nedostatkom ovog vitamina kod novorođenčadi.Vitamin D3 ima značajne uloge u zdravom razvoju novorođenčadi i dece, pa su i potencijalno..
604,80 RSD
Virak sadrži tanine, organske kiseline, flavonide, eterično ulje i dosta C vitamina. Nema posebnog mirisa, a ukus je opor i gorak. Deluje protiv upala i bakterija.Kapi efikasno pomažu kod fibroida i endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja, kod menstrualnih grčeva praćenih bolovima, kod mioma,..
393,00 RSD
Opis:Utipro plus se koristi za  kontrolu i prevenciju infekcije urinarnog trakta izazvanih patogenima kao što su E.coli i druge gram negativne bakterije koje obično učestvuju u etiologiji uroloških infekcija.Sastav:Kombinacija želatina i ksiloglukana, Propolis, Hibiskus sabdariffa, silicijum di..
1.403,00 RSD
MAYBE BABY je mini mikroskop.Služi za individualno medicinsko dijagnostičko određivanje plodnih i nepolodnih dana u menstrualnom ciklusu žene. Svakodnevnom upotrebom, koristeći pljuvačku kao uzorak, žena može sama, u kućnim uslovima, pratiti svoj mesečni ciklus i odrediti dan ovulacije, kao i pratit..
2.570,00 RSD
Tedonal je antireumatska mast namenjena za lokalnu primenu sa analgetskim, rubefacijentnim i blagim anestetičkim dejstvom.Metil-salicilat deluje nespecifično podražajno (rubefacijentno), pospešujući cirkulaciju kroz namazan deo tela, salicilna kiselina olakšava prodiranje metil-salicilata iz masne p..
360,00 RSD
Ulje semena bundeve sadrži vitamine A, B1, B2, B6, C, D, E, K i minerale (kalcijum, magnezijum, cink, kalijum). Takođe je bogato omega 3 i omega 6 esencijalnim masnim kiselinama koje povećavaju energiju organizma, poboljšavaju zdravlje reproduktivnih organa i obezbeđuju lep izgled kože i bolju funkc..
843,00 RSD
Za jačanje funkcije bešike i prostate. Delovanje:Seme bundeve jača funkciju mokraćnih organa, i kod muškaraca rešava probleme sa prostatom i urinarnim traktom. Neophodan u periodu rasta, stresa i fizičkog napora, kao i kod neizbalansiranih dijeta. Seme bundeve koristi se kao dodatak ishrani sa ..
610,00 RSD
Simetikon i aktivni ugalj u jednoj tabletiSmanjuje nadutost stomakaSimetikon razbija mehuriće gasa u želucu i crevimaSprečava prekomerno ispuštanje gasovaAktivni ugalj kupi oslobođene gasove i putem stolice izbacuje ih iz organizmaBrzo rešenje za nadutost i gasove15 minuta nakon uzimanja SIMAKTIVA, ..
594,00 RSD
Silben U40, 10mlMEDICINSKO SREDSTVO KOD PROMENA NA NOKTIMA USLED TRAUME, ONIKOMIKOZE ILI PSORIJAZEUmanjuje zadebljanja nokatne ploče i ubrzava njeno obnavljanjePriprema nokat za tretman lekovima, čak i u slučaju onikomikozePROMENE NOKTIJUMoguća je promena nokatne ploče usled traumatičnih dogadjaja i..
1.451,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 127 (8 strana)