Apoteka Cvejić
Korpa

Orthomol

Brend: Orthomol
Orthomol natal je dodatak ishrani za žene pre, za vreme i posle trudnoće sa vitaminima, mikronutrijentima i antioksidansima.Sastav:Antioksidansi, kao što su vitamin C, vitamin E, beta karoten i elementi u tragu cink i selen pomažu funkciju imunog sistema.Folna kiselina i vitamin B12 podupiru rast će..
5.955,00 RSD
Brend: Orthomol
Delovanje:Orthomol immun junior je dijetetski preparat namenjen za tretman učestalih infekcija (kao što su infekcije srednjeg uha, uobičajene prehlade) kod dece starije od 4 godine.Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima,preporučujemo da se Orthomol Immun junior uzima redo..
5.099,00 RSD
Brend: Orthomol
Delovanje:Orthomol immun junior je dijetetski preparat namenjen za tretman učestalih infekcija (kao što su infekcije srednjeg uha, uobičajene prehlade) kod dece starije od 4 godine.Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima,preporučujemo da se Orthomol Immun junior ..
5.099,00 RSD
Brend: Orthomol
Delovanje:Orthomol immun junior je dijetetski preparat namenjen za tretman učestalih infekcija (kao što su infekcije srednjeg uha, uobičajene prehlade) kod dece starije od 4 godine.Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol Immun junior..
2.538,00 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih deficijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Orthomol  Im..
7.130,00 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih deficijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Orthomol  Immun je hrana za..
4.015,00 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih deficijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Orthomol Immun je hrana za speci..
2.183,00 RSD
Brend: Orthomol
Delovanje:Dodatak ishrani sa zaslađivačima. Važni mikro nutrijenti za kožu, kosu i nokte.Sa hidrolizatom kolagena, hijaluronskom kiselinom, koenzimom Q10 i ekstraktom masline.Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.Vitamin C, vitamin E, cink i selen doprinose zašti..
11.515,00 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Arthroplus je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Namenjen je za tretman osteoartritičnih promena u zglobovima.Delovanje:Povoljno utiče na metabolizam hrskavice i time doprinosi održavanju zdravih zglobova.Sastav:Komponente hrskavice, glukozamin sulfat, hondoitin sulfat, ko..
7.657,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)