Apoteka Cvejić
Korpa

Now

NOW VITAMIN A 10000IU KAPSULE A100
NEMA NA LAGERU
Brend: Now
Opis proizvodaVitamin A je esencijalan nutrijent neophodan za održavanje zdravlja očiiju i koji podržava zdravu funkciju imunog sistema.Vitamin A može pozitivno da utiče na:- Celokupni imunitet;- Zdravlje kože (glatka koža, psorijaza, staračke pege);- Suzbijanje akni ili drugih kožnih bolesti;- Zdra..
0,00 RSD
Brend: Now
Opis proizvodaVitamin B12 ili kobalamin (cijanokobalamin), jedan od vitamina B kompleksa, je hidrosolubilan vitamin (rastvorljiv u vodi) delotvoran u vrlo malim, mikrogramskim dozama. Sadrži fosfor i kobalt i nalazi se isključivo u hrani životinjskog porekla (džigerica, bubrezi, meso, mleko, jaja, s..
1.876,20 RSD
Brend: Now
Opis proizvodaLizin je jedna od dvadeset esencijalnih aminokiselina koje se prirodno nalaze u proteinima životinjskog porekla. Neophodan je za stvaranje antitela, hormona, enzima i vezivnog tkiva. Važan je za pravilan rast i razvoj skeleta dece, a za odrasle je važan jer pomaže apsorpciju i skladišt..
1.194,00 RSD
Brend: Now
Opis proizvodaKoenzim Q10 je jedinjenje nalik na vitamin koje se prirodno javlja u ljudskom organizmu, ali i u većini drugih živih organizama. Naziva se još i ubikinon (ubiquinone). Koenzim Q10 igra važnu ulogu u proizvodnji telesne energije i jedan je od osnovnih delova ćelijske mitohondrije, gde u..
3.655,00 RSD
Brend: Now
Opis proizvodaNOW Ca+Mg+D vit 120 kapsulaKalcijum je najzastupljeniji mineral u organizmu i odgovoran je za mnoge procese koji održavaju zdravlje organizma. Primarna mu je uloga izgradnja i održavanje skeleta i zuba. Važan je i za kardiovaskularno zdravlje, zdravlje nervnog sistema, mišića i kože.Ne..
2.258,00 RSD
Brend: Now
Opis proizvodaHrom spada u grupu esencijalnih minerala u tragu (mikrominerala). Svakodnevno unošenje hroma u propisanim dnevnim dozama, može da obezbedi sledeće efekte: - snižavanje nivoa šećera, triglicerida, holesterola i masti uopšte- povećavanje efikasnosti insulina- smanjenje rizika od nas..
1.194,00 RSD
NOW CINK TABLETE 50MG A100
NEMA NA LAGERU
Brend: Now
Opis proizvodaCink spada u grupu esencijalnih minerala u tragovima, a prema količinama koje su potrebne organizmu u makro elemente. Osim vežbačima, neophodan je svima koji su na dijetama, vegetarijancima, starijim ljudima, trudnicama i dojiljama, osobama izloženim stresnom načinu života i onima koji..
0,00 RSD
Brend: Now
Opis proizvoda Podrška zdravo izbalansiranoj ishrani Za zdrav imunološki i nervni sistem Za zdravu kosu, kožu i nokteU grupu vitamina B kompleksa spadaju vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin, PABA, folna kiselina, holin i inozitol. Svi oni rastvorljivi su u vodi (hidrosolubilni) i..
2.646,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)