Apoteka Cvejić
Korpa

Novalac

Brend: Novalac
Novalac prenatalne kapsule su namenjene za zdrav razvoj deteta u toku planiranja trudnoće, u trudnoći i za vreme dojenja. Prednosti Novalac prenatalnih kapsula: najnovija generacija folne kiseline kiseline Quatrefolic osigurava najveću biološku raspoloživost 95%, gvožđe u obliku Lipofera ne izaziva ..
1.832,00 RSD
NOVALAC NIGHT FORMULA 400G
NEMA NA LAGERU
Brend: Novalac
Opis proizvodaNovalac NF je mlečna formula za odojčad od rođenja do šestog meseca koja su često gladna. Sadrži ugljene hidrate dugog lanca koji se duže metabolišu, time se obezbeđuje duža sitost kao i masne kiseline dugog lanca. Mlečna formula je prilagođena i za decu do 12. meseca ako ih majke ne d..
0,00 RSD
Brend: Novalac
Prilagođena formula Novalac IT je namenjena odojčadi od rođenja do godinu dana koja imaju problem sa zatvorom. Sadrži povećanu količinu laktoze i magnezijuma koji olakšavaju pražnjenje creva već nakon prve primene. U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski..
1.258,00 RSD
Brend: Novalac
Prilagođena formula Novalac AR je namenjena odojčadi od rođenja do godinu dana koja bljuckaju. Sadrži kukuruzni skrob koji se zgušnjava tek u kontaktu sa želudačnom kiselinom i na taj način pravi fizičku barijeru i sprečava bljuckanje. Formula je potpuno tečna u flašici i hranjenje je olakšano.U skl..
1.375,26 RSD
Brend: Novalac
Prilagođena formula Novalac AC je namenjena odojčadi od rođenja do godinu dana koja imaju grčeve, gasove i druge gastrointestinalne probleme. Ima smanjenu količinu laktoze, pa je varenje olakšano. Novalac AC smanjuje plač i razdražljivost usled grčeva, smanjuje stvaranje gasova u crevima. U skl..
1.090,00 RSD
Brend: Novalac
Univerzalna mlečna formula Novalac 3 je namenjena za ishranu male dece od navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj male dece (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga, gvožđe, kalcijum i vitamin D. Formula je ..
799,00 RSD
Brend: Novalac
Univerzalna mlečna formula Novalac 2 je namenjena za ishranu odojčadi starije od 6 meseci do navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga odojčeta. Formula je obo..
799,00 RSD
Brend: Novalac
Univerzalna početna mlečna formula Novalac 1 namenjena je odojčadi od rođenja do 6. meseca života ukoliko nisu na dojenju ili su na delimičnom dojenju. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i ..
799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)