Apoteka Cvejić
Korpa

Novalac

Brend: Novalac
Opis proizvoda Novalac prenatal kapsule sadrže hranljive materije koje su potrebne ženama pre začeća, tokom trudnoće i dojenja. Sadrži folnu kiselinu kao Quatrefolic koja smanjuje rizik od oštećenja neuralne cevi. Novalac prenatal sadrži gvožđe kao Lipofer, ovaj oblik obezbeđuje odgovarajuću količi..
1.658,02 RSD
Brend: Novalac
Opis proizvodaNovalac NF je mlečna formula za odojčad od rođenja do šestog meseca koja su često gladna. Sadrži ugljene hidrate dugog lanca koji se duže metabolišu, time se obezbeđuje duža sitost kao i masne kiseline dugog lanca. Mlečna formula je prilagođena i za decu do 12. meseca ako ih majke ne d..
715,55 RSD
Brend: Novalac
Opis proizvoda Novalac IT je početna mlečna formula za odojčad sa zatvorom od rođenja do 6. meseca. Mlečna formula je prilagođena i za decu do 12. meseca ako ih majke ne doje ali kao deo mešovite ishrane. Sadrži povećanu količinu laktoze koja predstavlja hranu za crevne bakterije (prebiotik). Lakto..
1.074,00 RSD
Brend: Novalac
Opis proizvoda Novalac AR je mlečna formula prilagođena za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane (regurgitacijom) od rođenja do 6. meseca. Mlečna formula je prilagođena i za decu do 12. meseca ako ih majke ne doje ali kao deo mešovite ishrane. Ova mlečna formula je gušća zahvaljujući kukuruznom skrob..
1.058,00 RSD
Brend: Novalac
Opis proizvodaNovalac AC mlečna formula pogodna je za odojčad sa kolikama od rođenja do 12. meseca ako ih majke ne doje.Novalac AC zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčadi do 6. meseca, a za odojčad stariju od 6 meseci prema preporuci lekara deo je mešovite ishrane.Za kolike je karakterističan ne..
957,00 RSD
Brend: Novalac
Opis proizvoda Novalac 3 mleko za decu primereno je za decu od 1. do 3. godine života. Novalac 3 pogodan je kao prelazna hrana nakon upotrebe Novalaca 2 ili bilo koje druge prelazne mlečne formule. Mlečna formula Novalac 3 odgovarajuće dopunjava raznoliku ishranu deteta koja je u tom uzrastu potreb..
815,00 RSD
Brend: Novalac
Opis proizvoda Novalac 2 mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi starije od šest meseci.  Pogodna je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prelazna hrana nakon upotrebe Novalac 1 početne mlečne formule za odojčad. Univerzalna mlečna formula Novalac 2 ima sličan sastav ka..
815,00 RSD
Brend: Novalac
Opis proizvoda Univerzalna početna mlečna formula Novalac 1 namenjena je odojčadi od rođenja do 6. meseca života ako ih mame ne doje ili ih samo delimično doje.  Doziranje I način pripreme Osim ako vaš pedijatar ne savetuje drugačije, doziranje prilagođavate težini deteta prema upustvu koje ..
815,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)