Apoteka Cvejić
Korpa

Nestle

Brend: Nestle
Opis proizvoda NESTLE NAN OPTIPRO HA je namenjen odojčadi podložnoj razvoju alergija (npr. članovi porodice imaju alergije) jer je klinički dokazano da umanjuje rizik nastanka alergija u ključnim prvim godinama života. Sadrži visoko kvalitetne hipoalergene proteine dobijene posebnim postupkom h..
1.438,70 RSD
Brend: Nestle
Opis proizvodaNestle Pre-NAN je specijalna formula namenjena ishrani nedonoščadi i odojčadi sa malom porođajnom težinom i može se koristiti sve do postizanja težine od 5kg. Sadrži LC PUFA posebnu kombinaciju masti bogatu nezasićenim masnim kiselinama, važnim za razvoj mozga i funkciju vida..
1.448,00 RSD
NESTLE MLEKO NAN SENSITIVE LR PRO 500G
NEMA NA LAGERU
Brend: Nestle
Opis proizvodaNestle NAN Sensitive LR Pro je specijalna mlečna formula prilagođena bebama sa grčevima i problemima sa varenjem. Formula je obogaćena Lactobacillus reuteri koja se nalazi u crevima dojenih beba. Ova formula se koristi kod akutnih dijareja, kolika i svih problema sa var..
0,00 RSD
Brend: Nestle
Opis proizvodaNestle NAN optipro 3 mlečna formula namenjena je za ishranu dece od 1. godine života. Nestle NAN optipro 3 mlečna formula pogodan je kao prelazna hrana nakon upotrebe nestle NAN optipro 2 ili bilo koje druge prelazne mlečne formule. Mlečna formula nestle NAN optipro 3 odgovaraju..
2.383,00 RSD
Brend: Nestle
Opis proizvodaNestle Nan optipro 2 HM mlečna formula prilagođena je ishrani odojčadi starije od šest meseci. Pogodna je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prelazna hrana nakon upotrebe Nestle Nan optipro 2 HM mlečne formule za odojčad. Univerzalna mlečna formula Nestle N..
2.487,00 RSD
Brend: Nestle
Opis proizvodaNestle Nan optipro 2 HM mlečna formula prilagođena je ishrani odojčadi starije od šest meseci. Pogodna je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prelazna hrana nakon upotrebe Nestle Nan optipro 2 HM mlečne formule za odojčad. Univerzalna mlečna formula Nestle Nan opt..
1.299,00 RSD
Brend: Nestle
Opis proizvodaNestle NAN optipro 1 mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi od rođenja do šestog meseca starosti. Pogodna je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno. Univerzalna mlečna formula Nestle NAN optipro 1 ima sličan sastav kao majčino mleko. Sadrži sve proteine, mast..
2.488,00 RSD
Brend: Nestle
Opis proizvoda Nestle NAN Complete Comfort mlečna formula namenjena je ishrani odojčadi sa manjim probavnim problemima (kolike, regurgitacija, opstipacija). Specijalno formula sadrži skrob koji doprinosi smanjenju incidencije, učestalosti i količine sadržaja regurgitacije, a isto ta..
1.700,00 RSD
Brend: Nestle
Opis proizvodaNestle NAN 3 premium je mlečna formula za bebe starije od 12. meseci koja se koristi kao tečni deo raznovrsne ishrane u vreme i nakon perioda dopunske ishrane. Najbolja hrana za bebu je majčino mleko, ali ako mama nije u mogućnosti da doji postoji visoko kvalitetna formula za dohr..
1.760,51 RSD
Brend: Nestle
Opis proizvodaNestle mlečna instant kaša 8 žitarica sa predstavlja zd rav, hranjiv i ukusan obrok za mališane uzrasta iznad 6. meseci. Lako svarljiv. Idealan za pripremu kašica sa omiljenim voćem i povrćem. Sa prelaznim mlekom namenjenim uzrastu deteta. Priprema se sa vodom. Sadrži optim..
435,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)