Apoteka Cvejić
Korpa

Multivita

Brend: Multivita
Šumeće tablete s vitaminom C. Bez šećera, sa zaslađivačem.Delovanje:za povećanje odbrambenih sposobnosti organizmastvaranje kolagena očuvanje tetiva i ligamentazaštitu krvnih žilaapsorpciju gvoždja iz hraneza dopunu manjka vitamina C u ishranipri različitim infekcijama, prehladi i povišenoj temperat..
214,43 RSD
Brend: Multivita
Vitamin C je neophodan za povećanje odbrambenih sposobnosti organizma, stvaranje kolagena, očuvanje tetiva i ligamenta, zaštitu krvnih žila, apsorpciju gvoždja iz hrane. Preporučuje se za dopunu manjka vitamina C u ishrani pri različitim infekcijama, prehladi i povišenoj temperaturi, kod oporavka na..
360,00 RSD
Brend: Multivita
Multivitaminske šumeće tablete, sa 9 pažljivo odabranih i izbalansiranih vitamina, neophodnih u svakodnevnoj ishrani.Delovanje:Multivita plus, multivitaminske šumeće tablete, se preporučuju:kod jednolične i neuravnotežene ishrane u stanjima hronične iscrpljenostikod povećanih psihofizičkih napora to..
264,95 RSD
Brend: Multivita
Šumeće tablete s magnezijumom. Bez šećera, sa zaslađivačem.Delovanje:Magnezijum je neophodan za:pravilno funkcionisanje nervnog sistema rad srca i krvnih sudovaopuštanje mišića i sprečavanje grčevaiskorištenje i delovanje drugih minerala u organizmumetabolizam ugljenohidrata, belančevina i mastiubla..
211,00 RSD
Brend: Multivita
Šumeće tablete sa kalcijumom i vitaminima C, K1, B6 i D3, koji pospešuju iskoristivost kacijuma, osnovnog koštanog minerala. Bez šećera, sa zaslađivačem.Delovanje:Kalcijum je neophodan za:rast i razvoj kosti i zubafunkcionisanje neuromišićnog sistemaodržavanje normalnog ritma rada srcazgrušavanje kr..
211,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)