Apoteka Cvejić
Korpa

Multi-Gyn

Brend: Multi-Gyn
MULTI GYN ACTIGEL  je bio-aktivni gel. To znači da proizvod ima određenu biološku aktivnost. Ova biološka aktivnost je jedinstvena i temelji se na standardizovanoj velikoj količini bio-aktivnih polisaharida. Ključna komponenta je patentirani polisaharidni kompleks nazvan 2QR. Ovaj kompleks ima ..
1.535,00 RSD
Brend: Multi-Gyn
MULTI GYN FEMIWASH čisti vrlo blago i efikasno, bez narušavanja prirodnog odbrambenog sistema vagine. Sadrži 3 nove, izuzetno blage aktivne komponente. Optimalan je i siguran proizvod za čišćenje intimnog dela tela. Ne sadrži iritirajuće materije poput konzervansa i parfema.  MULTI GYN FEMIWASH..
967,50 RSD
Brend: Multi-Gyn
MULTI GYN FLORA  održava ravnotežu vagine tako što sprečava dejstvo štetnih mikroorganizama a podržava razvoj korisnih laktobacila. Na taj način dovodi pH vagine u optimalno stanje, bez rizika od nastanka rezistencije. Prebiotici u sastavu su nutritivne komponente koje stimulišu razmnožavanje l..
1.535,00 RSD
Brend: Multi-Gyn
Multi Gyn vaginalni irigator je proizvod za ispiranje za optimalnu vaginalnu higijenu. Sastoji se od praktične bočice sa fleksibilnim uskim grlom i može da se koristi u kombinaciji sa Multi Gyn Tabletama. Spadaju u medicinska sredstva klase I i  namenjeni su za prevenciju vaginalnih infekcija k..
2.170,00 RSD
Brend: Multi-Gyn
MULTI GYN LIQUIGEL je vaginalni lubrikant za direktno suzbijanje vaginalne suvoće. Delovanje: trenutno suzbija suvoću vagine i pospešuje prirodno vlaženje, dovodi u optimalno stanje tkivo vagine, sprečava iritaciju i predstvalja odlično sredstvo za lubrikaciju, prirodan, bezbedan i štiti vaginalnu ..
1.036,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)