Apoteka Cvejić
Korpa

Mollers

Brend: Mollers
Dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih Omega-3 masnih kiselinaMöller's Total je složen dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih Omega-3 masnih kiselina dobijenih iz ribe, kao i vitamine, minerale i antioksidante. Svi korisni sastojci Möller's Total proizvoda s..
2.079,00 RSD
Brend: Mollers
Sa vitaminom A, D, E i važnim Omega-3 masnim kiselinama DHA i EPA-DHA doprinosi normalnom razvoju mozga i očiju dece-EPA doprinosi normalnoj srčanoj funkciji-Kosti dece zahtevaju vitamin D za zdrav rast i razvoj-Vitamin E doprinosi jačanju imuniteta-Vitamin A je od vitalnog značaja za dobar imuni si..
2.054,00 RSD
Brend: Mollers
Ulje jetre bakalara sa ukusom limunaPrednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora.Prirodno ulje jetre bakalara sadrži:1,2g prirodnih Omega-3 masnih kis..
2.054,00 RSD
Brend: Mollers
Ulje jetre bakalara sa ukusom jabukePrednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora.Prirodno ulje jetre bakalara sadrži:1,2g prirodnih Omega-3 masnih kis..
2.054,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)