Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Milupa

Brend: Milupa
Milupa pirinčane žitarice su namenjene odojčadi u perodu odvikavanja od sisanja i pogodne su kao prvi izbor hrane za odvikavanje. – Novi recept– Bez glutena– Početak odvikavanja od sisanjaVAŽNE NAPOMENE: Dojenje treba nastaviti i posle navršenih šest meseci do kraja druge godine starosti deteta..
561,00 RSD
Brend: Milupa
Od 6. meseca pa na dalje,  beba će pokazati više interesovanja za ono što se dešava oko nje i vreme je da proba nove ukuse!Cerealije od mešanog voća• Sastoje se od najboljih žitarica (pšenični griz, pirinčano brašno) i voća u prahu (jabuka, banana, kruška, narandža)• Obogaćene su vitaminima sa ..
561,00 RSD
MILUPA KUKURUZNI GRIZ  250G
NEMA NA LAGERU
Brend: Milupa
Milupa bezmlečna instant kaša griz bez mleka predstavlja fini griz od mešavine žitarica. Kaša bez mleka nežno otapajuća. Bez dodatka šećera, bez glutena.Sastav: Pirinčano brašno, kukuruzno brašno (25,2%), tapioka skrob, Vitamin B1.Uzrast: 6m+Pakovanje:250g..
0,00 RSD
Brend: Milupa
Milupa pirinčane žitarice sa ukusom straćatele su namenjene odojčadi u perodu odvikavanja od sisanja i pogodne su kao prvi izbor hrane za odvikavanje.– Novi recept– Bez glutena– Početak odvikavanja od sisanjaVAŽNE NAPOMENE: Dojenje treba nastaviti i posle navršenih šest meseci do kraja druge go..
456,00 RSD
Brend: Milupa
Milupa žitarice sa keksom su namenjene odojčadi u perodu odvikavanja od sisanja. – Novi recept– Sadrži gluten– Napredna teksturaVAŽNE NAPOMENE: Dojenje treba nastaviti i posle navršenih šest meseci do kraja druge godinestarosti deteta. Uz majčino mleko treba postepeno uvoditi raznovrsne namirni..
530,00 RSD
Brend: Milupa
Milupa žitarice banana i pirinač sadrže adaptiranu mlečnu formulu i imaju glatku konzistenciju, radi stvaranja perfektno izbalansiranog obroka za Vašu bebu.Počnite sa davanjem malih količina tokom nekoliko dana, da biste svom detetu omogućili da se privikne na novo iskustvo. Polako povećavajte do ce..
589,82 RSD
Brend: Milupa
Aptamil LF je specijalna mlečna formula za ishranu odojčadi i male dece sa intolerancijom laktoze i akutnim dijarealnim poremećajem. Kao nutritivno kompletna mlečna formula preporučuje se odojčadi do uzrasta od 6 meseca, a nakon toga kao deo u tretmanu dijareje. Ova nova formula obogaćena je dugola..
1.356,00 RSD
Brend: Milupa
Parcijalni hidrolizat proteina surutke.Kod beba kod kojih postoji visok rizik od pojave alergija, hidrolizovana mleka za bebe mogu do 40% smanjiti učestalost alergija.Aptamil HA 2 deluje slično kao ciklus zaštite koji pruža majčino mleko.Specijalno formulisana mlečna formula koja smanjuje rizik od p..
1.232,00 RSD
Brend: Milupa
Aptamil HA 1 mlečna formula koja smanjuje rizik od pojave alergije u prvih 6 meseci.Parcijalni hidrolizat proteina surutke.Kod beba kod kojih postoji visok rizik, hidrolizovana mleka za bebe mogu do 40% smanjiti učestalost alergija.IMMUNOFORTIS u Aptamil Hypo-Allergenic selektivno stimuliše rast bif..
1.023,00 RSD
Brend: Milupa
Aptamil Comfort 1 je visoko adaptirana formula, bez kazeina, namenjena za ishranu novorođenčadi i odojčadi do navršenih 6 meseci.Jedinstvena formula za olakšavanje digestivnih simptoma koji se javljaju u prvih nekoliko meseci života usled nezrelosti digestivnog sistema, slabije tolerancije proteina ..
1.269,00 RSD
Brend: Milupa
Specijalna mlečna formula za novorođenčad i odojčad kod povećanog podrigivanja i povraćanja, kao isključiva hrana u prvih 4-6 meseci. Jedinstvena formula za umanjenje simptoma regurgitacije koju obično izaziva nezrelost sistema za varenje. Regurgitacija hrane povezana sa GER (gastroezofagealni reflu..
1.639,00 RSD
Brend: Milupa
Dokazane prednosti za imunitet Aptamil ADC je kompletna formula za ishranu sa semielementima zasnovana na ekstenzivno hidrolizovanim proteinima surutke, za bebe koje pate od izrazite malapsorpcije (slaba apsorpcija hranljivih sastojaka) ili alergije.Primeri gastrointestinalnih stanja kod kojih se pr..
2.587,20 RSD
Brend: Milupa
Aptamil 3 predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje.Formula nove generacije – Aptamil Pronutra ADVANCE kombinuje proverenu prebiotsku mešavinu scGOS/lcFOS (9:1), sa jedinstvenim procesom dobijanja HMO 3′-GL i postbiotika, omogucavajuci funkcionalne be..
1.969,00 RSD
Brend: Milupa
Aptamil 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta.U odnosu na startnu formulu (Aptamil 1), Aptamil 2 ima nešto više proteina, elektrolita i mikroelemenata, dok je sadržaj masti manji. U strukturi ugljenih hidrata maltodekstrin učestvuje sa 30%. Sadržaj vitamin..
2.324,00 RSD
Brend: Milupa
Aptamil 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta.U odnosu na startnu formulu (Aptamil 1), Aptamil 2 ima nešto više proteina, elektrolita i mikroelemenata, dok je sadržaj masti manji. U strukturi ugljenih hidrata maltodekstrin učestvuje sa 30%. Sadržaj vitamin..
991,00 RSD
Brend: Milupa
Aptamil 1 predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa pripreme.Formula nove generacije – Aptamil Pronutra ADVANCE kombinuje  proverenu prebiotsku mešavinu scGOS/lcFOS (9:1), sa jedinstvenim procesom dobijanja HMO 3′-GL i postbiotika, omogućavajući funkcionalne..
1.909,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)