Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

MaxMedica

MAXMEDICA X-LAB KAPSULE ZA KOSU A60
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
X-LAB kapsule, formulisane na bazi ekstrakta lista koprive i kompleksa  vitamina i minerala, su „X-faktor“ koji će učiniti vašu kosu zanosnom.Delovanje:Zahvaljujući efektu svojih sastojaka, X-LAB kapsule doprinose boljoj prokrvljenosti temena, hrane folikul dlake, čineći ga jačim, i na taj nači..
2.189,00 RSD
Brend: MaxMedica
Vitamin D je neophodan za brojne procese u čovekovom organizmu uključujući regulaciju metabolizma kalcijuma i fosfora čime se obezbeđuje rast zuba i kostiju.Učestvuje u mnogim ćelijskim, imunskim i hormonskim procesima u organizmu čoveka. Nedostatak vitamina D dovodi do smanjene apsorpcije kalcijuma..
735,00 RSD
MAXMEDICA VITAMIN C TABLETE 500MG A70
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Delotvornost MaxMedica Vit C tabletaVeoma uspešno se koriste pri lečenju i olakšavanju različitih bolesti, pre svega raznih infekcija, povreda, i slično.Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova, kostiju i hrskavice. Takođe pomaže stvaranju kolagena za normalnu funkci..
345,00 RSD
MAXMEDICA VITAMIN C TABLETE 500MG A10
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Vitamin C se veoma uspešno koristi pri lečenju i olakšavanju različitih bolesti, pre svega raznih infekcija, povreda, i slično.Vitamin C može biti značajan i u tretiranju astme, kao i u sprečavanju nastajanja kardiovaskularnih bolesti. Ubrzava zarastanje rana i štiti od raznih zagađivaca (uključujuć..
30,00 RSD
Brend: MaxMedica
Veno Max krem se koristi za ublažavanje tegoba koje se javljaju kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok, bol, grčevi, osećaj teških i umornih nogu, parastezije.Primena:- Hronična venska insuficijencija,- Proširene vene,- Otok, bol, grčevi, parastezija,- Osećaj teških i u..
955,00 RSD
MAXMEDICA VENO MAX KAPSULE A30
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Veno Max je dodatak ishrani namenjen za tretman venske insuficijencije i hemoroida. Sadrži jedinstvenu formulaciju diosmina, hesperidina i resveratrola.Primena:- Hronična venska insuficijencija (bolne, umorne noge i teške noge, otok, noćni grčevi i jutarnji umor nogu),- Varikozne vene,- Akutni ..
1.243,00 RSD
MAXMEDICA UNISELTZER KESICE A10
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Gel na bazi natrijum-alginata, kalcijum-karbonata, natrijum-bikarbonata, i suvih ekstrakta ploda indijske smokve, lista masline, lista nane, korena sladića, ploda kivija i lista zelenog čaja.Šta su antacidi?Antacidi su jedinjenja koja neutrališu želudačnu kiselinu i na taj način povećavaju PH vredno..
429,00 RSD
Brend: MaxMedica
Selen-Se je dodatak ishrani formulisan na bazi optimalnih dnevnih doza selena i vitamina A, C, D i E. Selen je esencijalni mikroelement koji doprinosi normalnoj funkciji štitne žlezde i imunog sistema, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Selen povećava aktivnost imunih ćelija, jača imu..
693,41 RSD
MAXMEDICA REHIDRO MAX KESICE A10
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore. Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem. Kak..
997,00 RSD
MAXMEDICA PROSTASIN TABLETE A30
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Ovaj preparat ublažava tegobe prirodnog uvećanja prostate i problema sa urinarnim traktom.Prostata ne mora biti problemPosle četrdesete godine, usled loših životnih navika (način ishrane, stres) dolazi do benignog uvećanja prostate, što za posledicu ima mnogobrojne upale prostate. Prostasin upravo d..
872,00 RSD
MAXMEDICA PRONERV KAPSULE A30
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Doprinose ublažavanju tegoba izazvanih stresnim stanjima, deluju kao antioksidans i pomažu u zaštiti od kardiovaskularnih i malignih oboljenja.Proizvod ProNerv sadrži kapsule formulisane na bazi valerijane, melise, matičnjaka i gloga. Ovaj proizvod je potpuno prirodan i bez pigmenta. Njegova struktu..
581,00 RSD
Brend: MaxMedica
Pivski kvasac tablete sadrže suvi pivski kvasac koji je bogat izvor esencijalnih nutrijenata u ishrani, kao što su vitamini B kompleksa (tiamin, riboflavin, niacin, piridoksin, folna kiselina, vitamin B12 i biotin) i mikroelementi (hrom, selen, cink, kalijum). Pivski kvasac sadrži i značajnu količin..
329,00 RSD
Brend: MaxMedica
Pea Max je dodatak ishrani namenjen za ublažavanje hroničnog bola, koji se javlja kao posledica hroničnih inflamatornih bolesti i stanja.  Pomaže kod hroničnih upala i bolova, i štiti ćelije od oksidativnog stresa.Primena:- Hronični bol uzrokovan hroničnim inflamacijama- Centralni i periferni n..
2.491,00 RSD
Brend: MaxMedica
Osteo Prevent Forte je dodatak ishrani koji je namenjen prevenciji osteoporoze i fraktura. Formulisan je na bazi kalcijum citrata, vitamina D3 i vitamina K2.Delovanje:- Kalcijum je esencijalni mineral sa širokim spektrom bioloških uloga. Osnovni je sastojak kostiju i zuba, ima važnu ulogu u kon..
1.362,00 RSD
Brend: MaxMedica
Osteo Prevent Forte kapsule su formulisane na bazi kalcijuma, vitamina D, vitamina K, magnezijuma i cinka.Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojka doprinosi održavanju zdravlja koštanog sistema.Kalcijum je esencijalni mineral sa širokim spektrom bioloških uloga. Pored toga što je glavni sast..
599,00 RSD
MAXMEDICA OMEGA VITE KAPSULE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Kako deluje Omega Vite?EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže unosom od 250 mg EPA i DHA.Vitamin E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina, ugljenih hidrata, metabolizmu vitamina A, makronutrijenata..
872,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 58 (4 strana)