Apoteka Cvejić
Korpa

MaxMedica

Brend: MaxMedica
Delotvornost proizvoda MaxMedica Aktivni ugalj?Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela).Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa ..
277,00 RSD
Brend: MaxMedica
Amigdalin B17-Max je prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajasije i jabuke. Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera.Delovanje:Enzim beta-glukozidaza u crevima razlaže amigdalin u benzaldehid, glukozu i cijanid,..
2.550,00 RSD
Brend: MaxMedica
Anginal Max Junior je sprej formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, etarskih ulja muskatne žalfije i timijana, i koncentrovanog soka acerole kao prirodnog izvora vitamina C, namenjen za očuvanje zdravlja sluzokože usta i grla.Propolis zahvajući zahvaljujući svom prirodnom antimikrob..
725,00 RSD
Brend: MaxMedica
Anginal Max Senior je sprej formulisan na bazi ekstrakata korena ehinacee, lista žalfije i talusa islandskog lišaja, namenjen očuvanju zdravlja sluzokože usta i grla.Ehinacea zahvaljujući svojim aktivnim principima pomaže kod respiratornih infekcija bakterijskog ili virusnog porekla, kao i kod poveć..
529,77 RSD
Brend: MaxMedica
Šta je astaksantin?Astaksantin pripada grupi karotenoida, (i predstavlja) to je crvenkasto - narandžasti pigment koji nastaje sintezom u mikroalgama, a njegov najbogatiji izvor su zelene alge Haematoccocus pluivialis.Prednost astaksantina u odnosu na druge antoksidanse je njegova rastvorljivost u li..
3.386,88 RSD
Brend: MaxMedica
Delovanje:Baby D3 twist-off kapsule sadrže 10 μg vitamina D3 (400 IJ) što predstavlja preporučeni dnevni unos u skladu sa Evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, za zdrav razvoj kostiju i zuba.Twist-off kapsule podrazumeva jednostavno i precizno doziranje, potpuno bezbedno za primenu kod nov..
416,66 RSD
Brend: MaxMedica
Delotvornost MaxMedica Cilantro-x tabletaOdličan u detoksikaciji organizma, borbi protiv crevnih infekcija i poboljšanju rada sistema za varenje.Cilantro-x tablete su formulisane na bazi ekstrakta lista korijandera (peršuna), a namenjene su kompletnoj detoksikaciji organizma. Korijander vezuje atome..
3.190,00 RSD
Brend: MaxMedica
Cink+C+D3 tablete sadrže optimalne dnevne doze cinka, vitamina C i vitamina D3, nutrijenata važnih za očuvanje imuniteta i celokupnog zdravlja organizma.Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, kognitivnoj funkciji, plodnosti i reprodukciji i sintezi proteina. Cink takođe doprinosi održavan..
642,00 RSD
MAXMEDICA CINK-ZN TABLETE A50
SUPER CENA
Brend: MaxMedica
Čemu služi MaxMedica CinkPomaže jačanje imuniteta i održava kvalitet vida, kože i noktiju.Cink je antioksidant koji je veoma važan za funkcionisanje imunološkg sistema i igra važnu ulogu u izgradnji proteina. Zbog toga je neophodan u brojnim fiziološkim procesima kao što su koordinacija hormona i ne..
349,00 RSD
Brend: MaxMedica
Delotvornost MaxMedica Coenzyme Q10 kapsulaCoenzyme Q10 deluje kao antioksidans, pomaže rad ćelija u organizmu, kao i srčanih mišića i krvnih sudova, a povećava i opštu vitalnost organizma.Šta je koenzim Q10?Koenzim Q10 je supstanca rastvorljiva u mastima, slična vitaminima. Deluje kao antioksidans,..
855,00 RSD
Brend: MaxMedica
Šta je Cognicolin?Hrana za mozak u kapsulama, na bazi citiholina. Citiholin je prirodna supstanca prisutna u ćelijama čoveka, životinja, biljka. Za ljudski mozak i moždane ćelije je izuzetno važan nutrijent, koji podržava mentalno zdravlje i celokupnu pravilnu funkciju mozga. Kliničke studije u..
1.312,00 RSD
Brend: MaxMedica
Kako nastaje vitamin D?Vitamin D je liposolubilni vitamin koji se sintetiše u koži putem fotohemijskih reakcija uz UV-B zračenje iz sunčeve svetlosti. Zbog mogućnosti da se stvara u ljudskog organizmu, vitamin D se često naziva i hormonom. Postoji više faktora rizika za nedostatak vitamina D kao što..
1.006,00 RSD
Brend: MaxMedica
Devital Active je formulisan tako da sadrži 10 µg (400 IU) vitamina D3 u jednoj tableti. Vitamin D je liposolubilni vitamin koji doprinosi normalnoj apsorpciji (iskorišćenju) kalcijuma i fosfora, i normalnom nivou kalcijuma u krvi. Neophodan je za pravilnu mineralizaciju kostiju i zub..
900,00 RSD
Brend: MaxMedica
Devital Direct 2000 je formulisan na bazi vitamina D3, kvercetina, selena i ekstrakta ploda acerole kao prirodnog izvora vitamina C. Vitamin D3 je liposolubilni vitamin neophodan za pravilan razvoj i mineralizaciju kostiju i održavanje normalnog nivoa kalcijuma u krvi. Vitamin D3 ispoljava imun..
1.166,00 RSD
Brend: MaxMedica
Devital Junior je namenjen dnevnoj nadoknadi vitamina D kod prevremeno rođene dece, beba, odojčadi i dece. Formulisan je tako da sadrži 10 μg vitamina D3 (400 IU) u jednoj twist-off kapsuli, što predstavlja preporučeni dnevni unos za pravilan razvoj kostiju i zuba, u skladu sa evropskim i nacionalni..
510,30 RSD
Brend: MaxMedica
Delotvornost MaxMedica Enzynorm kapsulaProizvod Enzynorm, gastrorezistentne kapsule sadrži kombinaciju digestivnih enzima koju čine: alfa-amilaza (razgrađuje skrob i glikogen), proteaza (razgrađuje proteine i peptide na aminokiseline), celulaza (razgrađuje celulozu i hitin), lipaza (pomaže emulgovan..
558,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 49 (4 strana)