Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

lycia

Brend: lycia
Trake za depilaciju ruku i nogu za normalnu kožu. Inovativna formula sa pčelinjim voskom, koji obuhvata dlake i uklanja ih iz korena i sa prirodnim uljem jojobe, koja ima hranljiva i umirujuća svojstva. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa.Pakovanje: 20 traka + 2..
549,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA SAVRŠEN DODIR TRAKE ZA DEPILACIJU PAZUHA I BIKINI za normalnu kožu. Inovativna formula sa pčelinjim voskom, koji obuhvata dlake i uklanja ih iz korena i sa prirodnim uljem jojobe, koja ima hranljiva i umirujuća svojstva. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa..
520,70 RSD
Brend: lycia
LYCIA trake za depilaciju lica namenjene su za depilaciju normalne kože lica. Sadrže pčelinji vosak, koji obuhvata dlake i odstranjuje ih iz korena, i ulje jojobe koje deluje umirujuće na kožu. Ne sadrže boje i konzervanse. Primena: Držati trake nekoliko sekundi u rukama dok se ne zagreju, a zatim ..
349,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA SAVRŠEN DODIR KREMA ZA DEPILACIJU RUKU I NOGU  je depilaciona krema namenjena za ruke i noge, za savršenu, glatku kožu. Inovativna formula sa proteinima svile, koji imaju zaštitna svojstva. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa. Način primene: Nanestit..
515,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA SAVRŠEN DODIR KREMA ZA DEPILACIJU PAZUHA I BIKINI ZONE  za normalnu kožu. Inovativna formula sa ekstraktom kamilice koja ima umirujuće svojstvo. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa. Pakovanje sadrži spatulu za lakše nanošenje i uklanjanje kreme...
386,01 RSD
Brend: lycia
LYCIA SAVRŠEN DODIR KREMA ZA DEPILACIJU LICA je depilaciona krema za lice za normalnu kožu.  Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa. Sastav: min 5 milijardi živih ćelija (Saccharomyces boulardii); cink 5mg; vitamin D3 5mcg. Način primene: naneti kremu pokriv..
420,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA PRIRODNI DODIR TRAKE ZA DEPILACIJU RUKU I NOGU pogodne za sve tipove kože. Inovativna formula sa 100% prirodnim voskom i blagim biljnim mirisom. Jednostavne za korišćenje, dermatološki testirane, bez boja i konzervansa...
549,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA PRIRODNI DODIR TRAKE ZA DEPILACIJU LICA  pogodne su za sve tipove kože. Inovativna formula sa 100% prirodnim voskom i blagim biljnim mirisom. Upotreba: Trake zagrejati trljanjem izmedju dlanova. Odlepiti, pa zalepiti na čistu kožu u smeru rasta dlačica. Povući traku jednim potezom u sme..
349,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA NEŽNI DODIR TRAKE ZA DEPILACIJU RUKU I NOGU su trake za depilaciju, specijalno dizajnirane za osetljivu kožu. Inovativna formula sa ekstraktom nevena koji ima umirujuće dejstvo i sa voskom koji sadrži titanijum dioksid koji više prijanja dlačicama, a manje koži. Bez mirisa, veštačkih boja i ko..
549,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA NEŽNI DODIR TRAKE ZA DEPILACIJU LICA predstavlja inovativnu formulu sa ekstraktom nevena koji ima umirujuće dejstvo i sa voskom koji sadrži titanijum dioksid koji više prijanja dlačicama, a manje koži. Trake za depilaciju lica, specijalno dizajnirane za osetljivu kožu.  Bez mirisa, veštač..
349,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA MICELARNA VODA ZA MASNU KOŽU uklanja šminku, čisti i hidrira kožu ostavljajući je toniranom i osveženom. U jednom potezu, formula bazirana na micelama uklanja sve nečistoće kože i pomaže u održavanju hidrolipidne ravnoteže kože. Upotreba: Naneti vaticom na lice, oči i usne. Bez ispiranja. Sam..
460,53 RSD
Brend: lycia
Lycia depilaciona krema za ruke i noge za normalnu kožu. Inovativna formula sa proteinima svile koji imaju zaštitna svojstva. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana. Bez mirisa, veštačkih boja i konzervansa. Uputstvo za upotrebu: Naneti kremu pokrivajući deo koji želite da depilirate. Os..
573,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA KREMA ZA DEPILACIJU PAZUHA I BIKINI ZONE za normalnu kožu. Inovativna formula sa ekstraktom kamilice koja ima umirujuće svojstvo. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja I konzervanasa. Upotreba: Naneti kremu ravnomerno na željenu regiju. Ostaviti pet minuta pa skinuti kre..
429,83 RSD
Brend: lycia
LYCIA DVOFAZNA MICELARNA VODA ZA OČI I USTA je namenjena za negu lica,uklanja svaki tip šminke, čak i vodootpornu, čisti i umiruje kožu lica.Uljana faza, koju čine ulje japanske kamelije i cvet vodenog lotosa, rastvara komponente vodootporne i jače šminke, čineći je lakom za uklanjanje, dok faza baz..
425,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA DEZODORANS PURE TALC omogućava zagarantovanu suvu zaštitu od jutra do večeri i nežni miris Pure Talc dezodoransa. Pored toga, ekskluzivni Lycia dezodorans sistem sa upijajućim mikro sunđerima uklanja neprijatne mirise i reguliše znojenje tokom 48 sati. Bez alkohola i boja. Dermatološki testir..
295,00 RSD
Brend: lycia
LYCIA DEZODORANS INVISIBLE FAST DRY pruža dugotrajnu zaštitu protiv neugodnog mirisa. Inovativna formula sa suvim efektom – formula sa mikroupijajućim česticama kao sunđeri i sa umirujućim sastojcima. Nevidljiv na crnoj i beloj odeći. Brzo se suši. Bez fleka na odeći. Bez veštačkih boja i parabena. ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 18 (2 strana)