Apoteka Cvejić
Korpa

LV Pharm

LV WHEY PROTEIN U PRAHU 300G
NEMA NA LAGERU
Brend: LV Pharm
WHEY Protein je odličan izvor aminokiselina, pogotovo za ljude koji žele da smanje unos mesa, jaja, mleka i sira (zbog kazeina i laktoze) ili za vegetarijance, kao i za spotiste zbog brze nadoknade i izgradnje mišićnog tkiva.Veoma je značajan kod gojaznosti i dijabetesa, jer sadrži visok nivo aminok..
0,00 RSD
Brend: LV Pharm
UroBiotic Plus je idealna kombinacija prirodnih sastojaka kao prevencija i dodatak u terapiji infekcija urinarnog trakta, naročito kod inefkcija Escherichie coli. Komponente su brižljivo odbarane, tako da deluju sinergistički jedne na druge, nemaju kompeticiju među sobom, već naprotiv potenciraju m..
3.018,00 RSD
LV SURUTKA U PRAHU OD KOZJEG I OVČIJEG MLEKA 300G
NEMA NA LAGERU
Brend: LV Pharm
Surutka je dobijena od ovčijeg i kozijeg mleka u prahu i predtsavlja proizvod koji sadrži 20% čistih, iskoristivih i lako svarljivih proteina.  Životinjski je proizvod koji alkalizuje, odnosno daje baznost ljudskom organizmu. Surutka od ovčijeg i kozjeg mleka: podiže imunitet, odličan je hep..
0,00 RSD
Brend: LV Pharm
Natural Twist Fave je dijetetski proizvod koji reguliše hormonsku neravnotežu. Smanjuje i ublažava simptome menopauze. Predstavlja jedini preparat na tržištu na bazi BOBA, autohtone biljke koja nije genetski modifikovana. Izvor je biološki aktivnih jedinjenja i pokazuje mnogobrojne povoljne efekte n..
1.649,00 RSD
LV NATTO NKCP TABLETE 125MG  60X
NEMA NA LAGERU
Brend: LV Pharm
Natto NKCP tablete su dijetetski proizvod koji razlaže trombove i fibrinske naslage sa zidova krvnih sudova koji se javljaju kod ateroskleroze. Takođe dovodi do smanjuja gustine krvi i sprečava nastanak trombova, pa reguliše holesterol i trigliceride. Veoma važna uloga ovog preparata je da sprečava ..
0,00 RSD
Brend: LV Pharm
Natrijum-askorbat je dijetetski proizvod koji sadrži specifičnu formu vitamina C (puferizovana). Natrijum-askorbat je najvažniji vitamin, rastvorljiv u vodi, sa snažnim antioksidacionim dejstvom, i koji se može dugotrajno uzimati bez neželjenih posledica. Natrijum-askorbat se primenjuje kod osoba k..
1.187,00 RSD
Brend: LV Pharm
 Natrijum-askorbat je dijetetski proizvod koji sadrži specifičnu formu vitamina C (puferizovana). Natrijum-askorbat je najvažniji vitamin, rastvorljiv u vodi, sa snažnim antioksidacionim dejstvom, i koji se može dugotrajno uzimati bez neželjenih posledica. Natrijum-askorbat se primenjuje kod o..
1.403,00 RSD
Brend: LV Pharm
Mineralno-Vitaminska smeša predstavlja kompleks vitamina i minerala koji jačaju imunitet i potpomažu zdravlje čitavog organizma. Sastav: Vitamin C (natrijum-L-askorbat) Magnezijum (magnezijum-citrat) Vitamin B3 (nikotinamid) Cink (cink-citrat) Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) Vitamin B5 (k..
1.209,00 RSD
Brend: LV Pharm
Kandifit je dijetetski proizvod-hrana za posebne medicinske namene. Delovanje: Kandifit pokazuje izrazito antifungalno delovanje u neutralizaciji i sprečavanju infekcije kandide, neutralizaciji i sprečavanju rasta Candide albicans i to oralne (u ustima), intestinalne (želudac i creva), vulvovagina..
4.116,00 RSD
Brend: LV Pharm
HepatoProtect je dijetetski proizvod na biljnoj bazi (Sylibum marianum – sikavica, šareni čkalj) i sadrži silimarin za normalnu funkciju i regeneraciju jetre. HepatoProtect povećava nivo glutationa, supstance koja detoksifikuje jetru i sprečava oštećenja pod dejstvom hemikalija, lekova, hormona. Uti..
1.132,00 RSD
Brend: LV Pharm
GastroProtect je dijetetski proizvod koji obnavlja sluzokožu želuca i vraća u normalu funkcionalnost želuca, dvanaestopalačnog creva i ostalih delova probavnog sistema. GastroProtect:  Obnavlja sluzokožu želuca i creva. Ublažava simptome gastritisa. Ublažava simptome vraćanja hrane iz žel..
1.087,00 RSD
Brend: LV Pharm
Gastrolact je najefikasniji proizvod u borbi protiv Heliko bakterije (med. Helicobacter Pylori – HP). Gastrolact je dobijen posebnim tehnološkim procesom i njegova efikasnost se ogleda u direktnom kontaktu sastojaka samog proizvoda sa HP bakterijom. Prilikom kontakta, komponente Gastrolacta svojim s..
5.713,00 RSD
Brend: LV Pharm
DigestFood je dijetetski proizvod koji predstavlja kombinaciju glavnih digestivnih enzima neanimalnog porekla. DigestFood povećava svarljivost unetih hranljivih materija i njihovu maksimalnu iskoristljivost. DigestFood se koristi kod različitih oblika poremećaja probave, prekomernog i neumerenog uno..
1.203,00 RSD
Brend: LV Pharm
DeMigra kapsule za prevenciju glavobolje i migrene. Redovnom upotrebom, DeMigra dovodi do samnjenja tegoba i intenziteta migrenoznih napada. Delovanje: Kapsule sadrže ekstrakt povratića (0,3% partenolida) i đumbira (5% džindžerola), kao i magnezijum (57,9 mg čistog magnezijuma u formi magnezijum c..
1.098,00 RSD
Brend: LV Pharm
DeHist je idealna kombinacija sastojaka koja sinergistički deluje na neutralizaciju efekata histamina kao medijatora zapaljenja i smanjenje simptoma koji se manifestuju kod bilo koje histaminske reakcije u organizmu. Delovanje: Histamin je biogeni amin veoma važan za brojne fiziološke funkcije u o..
1.554,00 RSD
Brend: LV Pharm
BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vlakna. Ova vlakna se apsorbuju u krvotok iz tan..
8.504,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)