Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Lo.Li.Pharma

Brend: Lo.Li.Pharma
Delovanje:Tiroxil 4.0 sadrži mio-inozitol i selen. Zahvaljujuci njihovim svojstvima Tiroxil 4.0 se koristi kod smanjene funkcije štitne žlezde(hipotireoze), kada ona luči manje hormona nego što je organizmu potrebno da bi se održavao normalan telesni metabolizam.Selen je neophodan i za pretvaranje T..
1.437,00 RSD
Brend: Lo.Li.Pharma
Delovanje:INOFOLIC PLUS je dijetetski suplement koji sadrži mio-inozitol, melatonin i folnu kiselinu.Koristi se za:Tretman hiperinsulinemije Nadoknada deficita melatonina koji utiče pozitivno na hormonski i metabolički profil ženeInfertilitet uzrokovan ženskim faktorom (PCOS-sindrom policističn..
2.039,00 RSD
INOFOLIC KESICE A20
NEMA NA LAGERU
Brend: Lo.Li.Pharma
Žene koje imaju sindrom policističnih jajnika (PCOS) se u 70% slučajeva suočavaju sa problemima u pokušaju da zatrudne, pošto 80% žena sa PCOS-om ima neredovne ovulacije i menstruacije (ili njihov trajni izostanak). Inofolic  uspostavlja ovulaciju u 70% slučajeva već u prva tri meseca, a t..
0,00 RSD
Brend: Lo.Li.Pharma
Delovanje:INOFOLIC COMBI kapsule su preparat koji pojačava metabolički efekat mio-inozitola i utiče pozitivno na regulaciju simptoma sindroma policističnih jajnika.Sastav:Sadržaj jedne kapsule:Mio-inozitol       550mgFolna kiselina    200mcgD-hiro-inozitol  13.8mgN..
1.943,00 RSD
BIGUANELLE VAGINALNI SET
NEMA NA LAGERU
Brend: Lo.Li.Pharma
Biguanelle je jednokratni vaginalni antiseptik sa produženim delovanjem spreman za aplikaciju. Na bazi je  antiseptika (poliheksametilen bigvanidina) i mlečne kiseline, sa pH rastvora 4.  Preporučuje se za tretman poremećaja vaginalne flore, prvih simptoma peckanja, svraba, kod pojačanog s..
0,00 RSD
Brend: Lo.Li.Pharma
ANDROSITOL® Plus je dodatak ishrani koji se koristi kod smanjene reproduktivne sposobnosti muškaraca. Pozitivne efekte ostvaruje kroz povećanje broja, pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida. Takođe, zbog prisustva N-acetil-cisteina, smanjuje hiperviskozitet sperme.ANDROSITOL® Plus sadrži N-acetil-..
2.408,00 RSD
Brend: Lo.Li.Pharma
Aleract je dijetetski suplement na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma. ALERACT se koristi za:  Prevenciju spontanog pobačaja i prevremenog..
1.404,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)