Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Lactibiane

Brend: Lactibiane
Lactibiane Tolerance kesice su dijetetski suplement namenjen za sindrom iritabilnih creva praćen dijarejom. Normalizuje rad creva i jača intestinalnu mikrobiotu. Proizvod je pogodan za vegetarijanski i veganski režim ishrane.Delovanje:Lactibiane Tolerance preparat sa korisnim bakterijama je koristan..
3.274,00 RSD
Brend: Lactibiane
Lactibiane Tolerance kapsule su dijetetski suplement sa kombinacijom korisnih bakterija za sindrom iritabilnih creva praćen dijarejom.  Normalizuje rad creva i jača intestinalnu mikrobiotu. Specifični sojevi se selektivno odgajaju za Lactibiane Tolérance u skladu su sa svim Pileje kriterijumima..
2.658,00 RSD
Brend: Lactibiane
Lactibiane Référence kapsule je dijetetski suplement koji je namenjen očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog sistema. Preporučuje se osobama sa poremećajima crevnog balansa usled sindroma iritabilnog kolona udruženim sa hroničnom konstipacijom (zatvorom). Proizvod je pogodan za vegetarijanski i ve..
2.145,00 RSD
Brend: Lactibiane
Lactibiane Imedia je dijetetski suplement koji trenutno zaustavlja dijareju kod digestivnih tegoba.Delovanje:Lactibiane Imedia sadrži 4 posebno odabrana soja korisnih bakterija u dozi od 30 milijardi bakterija u kesicisa. Sadržaj kesice se može popiti i bez vode, trenutno se rastvara i ima brzo dejs..
1.056,00 RSD
LACTIBIANE H-PY KAPSULE A42
NEMA NA LAGERU
Brend: Lactibiane
Lactibiane H-Py je dijetetski suplement koji sadrži inovativan spoj korisnih bakterija i fitoterapije. Namenjen je pacijentima koji se leče od Helicobacter pylori infekcije u cilju povećanja uspešnosti eradikacione terapije. Delovanje:Lactibiane H-Py dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za p..
0,00 RSD
Brend: Lactibiane
Lactibiane enfant je dijetetski suplement koji sadrži kombinaciju korisnih bakterija za decu. Pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema.Delovanje:Lactibiane enfant dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za decu, pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema. Lacti..
2.835,00 RSD
Brend: Lactibiane
Lactibiane enfant je dijetetski suplement koji sadrži kombinaciju korisnih bakterija za decu. Pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema.Delovanje:Lactibiane enfant dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za decu, pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema. Lactibiane..
850,00 RSD
Brend: Lactibiane
Lactibiane Cnd kapsule su dodatak ishrani koji se koristi u kombinaciji sa antibiotskom terapijom za ponovno uspostavljanje balansa vaginalne flore tokom i nakon terapije antibioticima. Proizvod je bez laktoze, odobren za trudnice i dojilje.Delovanje:Sadrži dva pažljivo selektovana soja sa 10 milija..
2.743,54 RSD
Brend: Lactibiane
Lactibiane ATB je dijetetski suplement za umanjenje neželjenih efekata antibiotske terapije. Proizvod je pogodan za vegetarijanski i veganski režim ishrane.Delovanje:Lactibiane ATB umanjuje neželjeni efekat antibiotske terapije. Sastav:Lactobacillus rhamnosus LA 801Način primene:Deca starija od..
1.324,00 RSD
LACTIBIANE ALR KAPSULE A60
NEMA NA LAGERU
Brend: Lactibiane
Lactibiane ALR je dijetetski proizvod namenjen za smanjivanje učestalosti simptoma alergijskih reakcija  (alergijske astme dejstvom na imunološki sistem). Proizvod je pogodan za vegetarijanski i veganski režim ishrane.Delovanje:Smanjuje učestalost simptoma alergijske reakcije, alergijske astme ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)