Apoteka Cvejić
Korpa

Lactacyd

Brend: Lactacyd
Lactacyd Sensitive intimna nega za osetljivu kožu je posebno nežna intimna nega, formulisana za higijenu osetljivog intimnog predela. Formula bez sapuna, obogaćena mešavinom prirodne mlečne kiseline i ekstraktom pamuka, ublažava neprijatnosti u intimnom predelu, a pruža osećaj mekoće i svežine. Pose..
520,00 RSD
Brend: Lactacyd
Lactacyd  losion je formulisan tako da deluje u skladu sa ženskim telom i pomaže u zaštiti prirodnog balansa intimne zone. Obogaćen je hranljivim Lactoserumom, prirodni sastojak dobijen iz mleka i koristi se za stabilizaciju i održavanje prirodne mikroflore intimne zone. Ima nežan, diskretan mi..
445,00 RSD
Brend: Lactacyd
Lactacyd Fresh intimni gel za intenzivno osvežavanje omogućava dugotrajnu svežinu i sprečava pojavu neprijatnih mirisa. Formula bez sapuna sa trostrukim dejstvom je obogaćena mešavinom prirodne mlečne kiseline, mentola i deo aktivnog kompleksa (Deo Active complex™), čime pruža prijatan osećaj hlađen..
520,00 RSD
Brend: Lactacyd
Lactacyd Femina maramice za intimnu higijenu osmišljene su za sve žene koje žele sačuvati intimnu čistoću, zaštitu i osećaj prijatnosti tokom celog dana, na putovanju, nakon vežbanja ili polnog odnosa. Praktične su i mogu se upotrebljavati celog dana i u svakoj situaciji, na putovanju, tokom menstru..
244,00 RSD
Brend: Lactacyd
Lactacyd maramice za intimnu negu su formulisane sa prirodnom L-mlečnom kiselinom čime održavaju prirodni balans i pružaju zaštitu intimne zone i alantoinom koji je poznat po svom umirujućem dejstvu. Prednosti su svakako to što su O+obogaćene alantoinom i pružaju higijenu, svežinu i zaštitu u svako..
244,00 RSD
Brend: Lactacyd
Lactacyd antibakterijski intimni losion  je namenjen da pojačava prirodnu odbranu intimne zone. Prirodni antibakterijski sastojci pomažu u zaustavljanju rasta bakterija i aktivnom sprečavanju infekcija i neprijatnih mirisa. Obogaćen je ekstraktom majčine dušice, koja je poznata po svojim antise..
718,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)