Apoteka Cvejić
Korpa

Labello

Brend: Labello
LABELLO SOFT ROSE ističe lepotu usana i njihovo prirodno rumenilo. Jedinstvena formulacija obogaćena ekstraktom ruže trenutno se topi na usnama i naglašava njihovu prirodnu, ružičastu boju. Hidrira kožu usana tokom 24 sata...
205,00 RSD
Brend: Labello
LABELLO ORIGINAL pruža usnama negu jedinstvenom formulacijom i omogućava hidrataciju usana tokom 24 sata. Labelo čini vaše usne senzualno nežnim i efikasno ih štiti od sušenja...
258,00 RSD
Brend: Labello
Labello lubenica pružita usnama negu obogaćenu neodoljivim mirisom lubenice i diskretnim ružičastim sjajem! Jedinstvena formulacija sa svetlucavim pigmentima trenutno se topi na usnama i hidrira ih tokom 24 sata. Uživajte celog dana u mekanim, neodoljivim usnama sa predivnim dodirom svetlucave boje!..
179,00 RSD
Brend: Labello
Labello jagoda pruža usnama negu sa neodoljivim mirisom jagode i diskretnim crvenkastim sjajem! Jedinstvena formulacija sa svetlucavim pigmentima trenutno se topi na usnama i hidrira ih tokom 24 sata. Ravnomerno i jednostavno se nanosi tako da vam nije potrebno ogledalo! Uživajte celog dana u mekani..
205,00 RSD
Brend: Labello
LABELLO CHERRY omogućava usnama negu koja je obogaćena neodoljivim mirisom višnje i diskretnim crvenim sjajem! Jedinstvena formulacija sa svetlucavim pigmentima trenutno se topi na usnama i hidrira ih tokom 24 sata. Ravnomerno i jednostavno se nanosi tako da vam nije potrebno ogledalo. Uživajte celo..
205,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)