Apoteka Cvejić
Korpa

Jgl

Brend: Jgl
Vizol S INTENSIVE su veštačke suze koje sadrže  hijaluronsku kiselinu (0,15 %) i dekspantenol (2 %). Vizol S INTENSIVE je bez konzervansa i povećava vlaženje i regeneraciju oštećene sluznice oka.Namenjen je blagim do umerenim smetnjama suvog oka i regeneraciji površine oka uslied mehaničkih iri..
1.053,00 RSD
Brend: Jgl
Vizol S Allergy kapi za oči s EctoinomDeluju preventivno kod izloženosti različitim alergenima, ali i ublažavaju postojeće simptome alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svraba, crvenila ili preteranog suzenja oka mogu se značajno ublažiti. Kapi za oko Vizol S Allergy štite od štetnog delovanja..
1.338,00 RSD
Brend: Jgl
VIZOL SVeštačke suze Vizol S ublažavaju tegobe suvog i vrlo suvog oka, iritacije, pečenja. Primjenjuju se i kod umornih očiju, a mogu ih upotrebljavati i osobe koje nose kontaktna sočiva.Vizol S je bez konzervansa, brzog je delovanja, ima inovativni aplikator, a ostaje sterilan i do šest meseci nako..
1.001,00 RSD
Brend: Jgl
VIZOL SVeštačke suze Vizol S ublažavaju tegobe suvog i vrlo suvog oka, iritacije, pečenja. Primjenjuju se i kod umornih očiju, a mogu ih upotrebljavati i osobe koje nose kontaktna sočiva.Vizol S je bez konzervansa, brzog je delovanja, ima inovativni aplikator, a ostaje sterilan i do šest meseci..
799,00 RSD
SIRUP ISLANDSKOG LIŠAJA 150ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Jgl
Delovanje:Kašalj, kao simptom bolesti ili uzrokovan raznim spoljašnjim nadražajima, neugodan je i iscrpljuje organizam. Islandski lišaj sadrži sluzi koje oblažu sluznicu disajnih puteva i smiruju nadražaj na kašalj.Način primene:Deca od jedne godine starosti do sedam godina, pola čajne kašičice (2,5..
0,00 RSD
REFLUSTAT ORALNA SUSPENZIJA A20 10ML
SUPER CENA
Brend: Jgl
Reflustat je antirefluksna oralna suspenzija, u monodoznom obliku na bazi alginata i u kombinaciji s antacidima: karbonatima i bikarbonatom.Delovanje:Reflustat deluje mehanički na gastroezofagusni refluks stvarajući fizičku barijeru, dakle, nema resorpcije i nema nikakvih neželjenih efekata.Sastav:N..
856,00 RSD
Brend: Jgl
Probavni sistem ljudskog organizma sadrži veliki broj bakterija od kojih su neke korisne, a druge štetne. Njihova ravnoteža određuje brojne funkcije probavnog sistema i utiče na niz procesa unutar organizma. Korisne bakterije učestvuju u probavi hranjivih supstanci, štite nas od patogenih bakterija,..
1.166,00 RSD
Brend: Jgl
Probavni sistem ljudskog organizma sadrži veliki broj bakterija od kojih su neke korisne, a druge štetne. Njihova ravnoteža određuje brojne funkcije probavnog sistema i utiče na niz procesa unutar organizma. Korisne bakterije učestvuju u probavi hranjivih supstanci, štite nas od patogenih bakterija,..
1.158,00 RSD
Brend: Jgl
NORMIA REHIDRO - Hrana za posebne medicinske potrebe 10 kesica rehidracijske soli (43 g) SASTOJCI:  Glukoza, natrijum citrat, natrijum hlorid, kalijum hlorid, protiv zgrudnjavanja: silicijum dioksid; cink bisglicinat (kukuruzni maltodekstrin, celuloza, natrijum karbonat, glicin).NORMIA® RE..
552,96 RSD
Brend: Jgl
Normia STOP je medicinski proizvod koji se koristi za obnovu fiziološke funkcije creva. Formuliran je specifično za kontrolu i smanjenje simptoma povezanih s prolivom koji nastaje zbog različitih uzroka, poput napetosti u stomaku i učestalih stolica. Deluje unutar 12 sati. PAKIOVANJE:  Bli..
683,04 RSD
Brend: Jgl
Normia STOP je medicinski proizvod koji se koristi za obnovu fiziološke funkcije creva. Formuliran je specifično za kontrolu i smanjenje simptoma povezanih s prolivom koji nastaje zbog različitih uzroka, poput napetosti u stomaku i učestalih stolica. Deluje unutar 12 sati. PAKIOVANJE:..
799,00 RSD
LACTOGYN VAGINALNE KAPSULE A7
NEMA NA LAGERU
Brend: Jgl
Sastav:Jedna vaginalna kapsula sadržava sojeve Lactobacillus rhamnosus, GR-1®i Lactobacillus reuteri, RC-14® u ukupnoj količini od 109 živih bakterija i 4,5 mg 60%-tne mlečne kiseline.Pomoćne stvari: fruktooligosaharidi, talk, mikrokristalična celuloza, poliakrilna kiselina, silicijev dioksid, kalci..
0,00 RSD
Brend: Jgl
Lactogyn vraća ravnotežu vaginalne flore i stoga na prirodan način pomaže u održavanju urogenitalnog zdravlja.Delovanje:Simptomi kao što su peckanje, svrb u intimnom području i vaginalni sekret predstavljaju probleme koji su poznati velikom broju žena. Mogu biti povezani s narušenom ravnotežom vagin..
0,00 RSD
Brend: Jgl
Lactogyn gel uklanja suvoću materice i intimnog područja.Delovanje:Nanošenjem Lactogyn gela uklanja se suvoća i neugodnost prilikom polnog odnosa, olakšava intimni kontakt i postizanje zadovoljstva. Lactogyn gel mogu koristiti i muškarci, može se naneti na prezervativ ili koristiti za olakšavanje um..
0,00 RSD
GINGERMINA KAPSULE A30
NEMA NA LAGERU
Brend: Jgl
GINGERMINA kapsule dodatak ishraniSASTOJCI:Suvi ekstrakt korena đumbira (Zinger officinale Roscoe, Zingiberaceae) standardizovan na sadržaj od 5% gingerola, punilo: mikrokristalna celuloza, želatin, maltodekstrin, stabilizator: hidroksipropil metilceluloza, sredstvo za sprečavanje zgrudnja..
0,00 RSD
Brend: Jgl
Sastav:Jedna kapsula sadrži 100 mg suvog ekstrakta crvene deteline (Trifolium pratense L.) standardizovanog na 40% izoflavona.Kome su namenjene FEMINAL® kapsule?Namenjene su ženama pre, za vreme i neposredno nakon menopauze, kao efikasna pomoć za ublažavanje tegoba: potištenost, glavobolja, nesanica..
1.186,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 21 (2 strana)