Apoteka Cvejić
Korpa

Jgl

Brend: Jgl
Aqua maris je antialergijski sprej za nos s prirodnim sastojkom ektoina namenjen je za prevencijui ublažavanje simptoma alergije.Prikladan je za decu od najranije dobi i odrasle.Bez aditiva i konzervansaNačin upotrebe:Raspršiti dva do tri puta u svaku nozdrvu nekoliko puta na dan. S obzirom na jačin..
1.136,43 RSD
Brend: Jgl
Sastav:Izotonirana morska vodaAqua Maris® Baby sprej za nos s kontinuiranim mlazom koristi se za ispiranje sekreta, čestica prašine, bakterija, virusa i alergena iz bebinog nosa.Morska voda, bogata mineralima i oligoelementima, blagotvorno deluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme čišć..
600,00 RSD
Brend: Jgl
AQUA MARIS SPREJ sadrži izotoničnu morsku vodu iz Jadrana s prirodnim oligoelementima. Prečišćava i vlaži sluzokožu nosa na prirodan način.AQUA MARIS SPREJ je namenjen za higijenu nosne duplje.Sadržaj: 100 ml rastvora sadrži 30 ml morske vode s prirodnim mineralima, bez konzervansa.Način upotrebe: Z..
420,00 RSD
Brend: Jgl
Sastav: Izotonična morska vodaNormalno disanje zavisi od stanja sluzokože nosa. Nakupljanje čestica prašine, alergena, bakterija i virusa na sluzokoži nosa, onemogućuje njenu prirodnu funkciju. Prehlada, alergija, grip kao i niz drugih stanja izaziva pojačani sekret, otok sluzokože nosa i nakupl..
708,34 RSD
Brend: Jgl
AQUA MARIS STRONG sprej za nos je hipertonični rastvor morske vode iz Jadrana. Zbog sadržaja mineralnih soli i bogatstva oligoelemenata, blagotvorno deluje na sluzokožu nosa.Smanjuje začepljenost nosa u stanjima kao što su:PrehladeAlergijeGripPosle hirurških zahvataKod dece starije od 8 godina i odr..
470,00 RSD
Brend: Jgl
Sastav:Jedna kapsula sadrži 100 mg suvog ekstrakta crvene deteline (Trifolium pratense L.) standardizovanog na 40% izoflavona.Kome su namenjene FEMINAL® kapsule?Namenjene su ženama pre, za vreme i neposredno nakon menopauze, kao efikasna pomoć za ublažavanje tegoba: potištenost, glavobolja, nesanica..
1.235,25 RSD
Brend: Jgl
Lactogyn gel uklanja suvoću materice i intimnog područja.Delovanje:Nanošenjem Lactogyn gela uklanja se suvoća i neugodnost prilikom polnog odnosa, olakšava intimni kontakt i postizanje zadovoljstva. Lactogyn gel mogu koristiti i muškarci, može se naneti na prezervativ ili koristiti za olakšavanje um..
861,81 RSD
Brend: Jgl
Lactogyn vraća ravnotežu vaginalne flore i stoga na prirodan način pomaže u održavanju urogenitalnog zdravlja.Delovanje:Simptomi kao što su peckanje, svrb u intimnom području i vaginalni sekret predstavljaju probleme koji su poznati velikom broju žena. Mogu biti povezani s narušenom ravnotežom vagin..
1.188,00 RSD
Brend: Jgl
Sastav:Jedna vaginalna kapsula sadržava sojeve Lactobacillus rhamnosus, GR-1®i Lactobacillus reuteri, RC-14® u ukupnoj količini od 109 živih bakterija i 4,5 mg 60%-tne mlečne kiseline.Pomoćne stvari: fruktooligosaharidi, talk, mikrokristalična celuloza, poliakrilna kiselina, silicijev dioksid, kalci..
1.315,00 RSD
Brend: Jgl
Normia STOP je medicinski proizvod koji se koristi za obnovu fiziološke funkcije creva. Formuliran je specifično za kontrolu i smanjenje simptoma povezanih s prolivom koji nastaje zbog različitih uzroka, poput napetosti u stomaku i učestalih stolica. Deluje unutar 12 sati. PAKIOVANJE:..
825,00 RSD
Brend: Jgl
Normia STOP je medicinski proizvod koji se koristi za obnovu fiziološke funkcije creva. Formuliran je specifično za kontrolu i smanjenje simptoma povezanih s prolivom koji nastaje zbog različitih uzroka, poput napetosti u stomaku i učestalih stolica. Deluje unutar 12 sati. PAKIOVANJE:  Bli..
683,04 RSD
Brend: Jgl
NORMIA REHIDRO - Hrana za posebne medicinske potrebe 10 kesica rehidracijske soli (43 g) SASTOJCI:  Glukoza, natrijum citrat, natrijum hlorid, kalijum hlorid, protiv zgrudnjavanja: silicijum dioksid; cink bisglicinat (kukuruzni maltodekstrin, celuloza, natrijum karbonat, glicin).NORMIA® RE..
540,00 RSD
Brend: Jgl
Probavni sistem ljudskog organizma sadrži veliki broj bakterija od kojih su neke korisne, a druge štetne. Njihova ravnoteža određuje brojne funkcije probavnog sistema i utiče na niz procesa unutar organizma. Korisne bakterije učestvuju u probavi hranjivih supstanci, štite nas od patogenih bakterija,..
1.188,00 RSD
Brend: Jgl
Probavni sistem ljudskog organizma sadrži veliki broj bakterija od kojih su neke korisne, a druge štetne. Njihova ravnoteža određuje brojne funkcije probavnog sistema i utiče na niz procesa unutar organizma. Korisne bakterije učestvuju u probavi hranjivih supstanci, štite nas od patogenih bakterija,..
1.195,00 RSD
REFLUSTAT ORALNA SUSPENZIJA A20 10ML
SUPER CENA
Brend: Jgl
Reflustat je antirefluksna oralna suspenzija, u monodoznom obliku na bazi alginata i u kombinaciji s antacidima: karbonatima i bikarbonatom.Delovanje:Reflustat deluje mehanički na gastroezofagusni refluks stvarajući fizičku barijeru, dakle, nema resorpcije i nema nikakvih neželjenih efekata.Sastav:N..
849,00 RSD
Brend: Jgl
Delovanje:Kašalj, kao simptom bolesti ili uzrokovan raznim spoljašnjim nadražajima, neugodan je i iscrpljuje organizam. Islandski lišaj sadrži sluzi koje oblažu sluznicu disajnih puteva i smiruju nadražaj na kašalj.Način primene:Deca od jedne godine starosti do sedam godina, pola čajne kašičice (2,5..
599,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)