Apoteka Cvejić
Korpa

Ivančić i sinovi

Alphalipoin forte je dijetetski suplement koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu i štiti ćelije od slobodnih radikala i oksidativnog stresa.Sastav:alfa-lipoinska kiselina 300mgNamena:Koristi se u stanjima povećanih potreba za zaštitom od štetnih uticaja slobodnih radikala kao sto su:postojeća oštećenja..
975,00 RSD
BULACOL KAPSULE A10 250MG
SUPER CENA
Bulacol 250 je dijetetski suplement koji sadrži probiotski kvasac po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) koji svojim delovanjem doprinosi očuvanju funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava stomačne tegobe kao što su dijareja, nadutost, mučnina i bol u stomaku. Sastav:Saccharomyces b..
389,00 RSD
BULACOL KAPSULE A10 500MG
SUPER CENA
Bulacol 500 je dijetetski suplement koji sadrži probiotski kvasac po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) koji svojim delovanjem doprinosi očuvanju funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava stomačne tegobe kao što su dijareja, nadutost, mučnina i bol u stomaku. Sastav:Saccharomyces b..
529,00 RSD
Imunocink za decu je dijetetski suplement koji sadrži optimalnu kombinacijau vitamina C i cinka što je značajno za jačanje imuniteta kod dece.Sastav:vitamin C 60mgcink 5mgDelovanje:cink ima ulogu u  pravilnom funkcionisanju nervnog i imunog sistemavitamin C zbog svog antioksidativnog delovanja ..
756,00 RSD
Imunocink je dijetetski suplement koji sadrži optimalnu kombinacijau vitamina C i cinka što je značajno za jačanje imuniteta.Sastav:vitamin C 300mgcink 10mgDelovanje:cink ima ulogu u  pravilnom funkcionisanju nervnog i imunog sistemavitamin C zbog svog antioksidativnog delovanja neutralizuje št..
983,00 RSD
Laxomucil Forte je dijetetski suplement sa ukusom šljive koji sadrži optimalnu kombinaciju dijetetskih vlakana i ekstrakta lista sene koji blagotvorno deluje na digestivni trakt.Sastav:prah semene opne azijske bokvice  (Plantago ovata) 3,26gsenozidi ekstrahovani iz lista sene (Cassia angustifol..
405,00 RSD
Laxomucil je dijetetski suplement koji sadrži dijetetska vlakna koja blagotvorno deluju na digestivni trakt.Sastav:prah semene opne azijske bokvice  (Plantago ovata) 3,26gNamena:Preporučuje se kod usporene peristaltike i otežanog pražnjenja creva zbog:nedovoljnog konzumiranja svežeg voća i po..
408,00 RSD
Laxomucil je dijetetski suplement koji sadrži dijetetska vlakna koja blagotvorno deluju na digestivni trakt.Sastav:prah semene opne azijske bokvice  (Plantago ovata) 3,26gNamena:Preporučuje se kod usporene peristaltike i otežanog pražnjenja creva zbog:nedovoljnog konzumiranja svežeg voća i po..
669,00 RSD
Makrogolaxan je preparat koji sadrži makrogol 3350 i elektrolite, a koristi se za regulisanje funkcije digestivnog trakta.Sastav:makrogol 13,125 gnatrijum-hlorida 0,351 gnatrijum-bikarbonata 0,179 gkalijum-hlorida 0,046 gDelovanje:u lumenu creva vezuje veliku količinu vode što dovodi do razmekšavanj..
1.436,00 RSD
Probiodrops je probiotski preparat koji sadrži dva soja probiotskih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja (prirodnih stanovnika crevne mikroflore) namenjen za odojčad stariju od mesec dana, decu i odrasle.Sastav:1 mL rastvora u trenutku pripreme suspenzije sadrži 15 milijardi živih liofilizovanih prob..
1.035,00 RSD
ProbioKid immuno je dijetetski suplement koji sadrži izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i 1 prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem namenjen prevashodno deci.Delovanje:pomaže da se uspostavi i održi prirodni balans crevne mikrofloredoprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizmaNamena..
847,50 RSD
PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10
SUPER CENA
Probiotic forte je dijetetski suplement koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja i probiotskog kvasca Saccharomyces boulardii (S. boulardii), obogaćuje crevnu mikrofloru i doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Sastav..
489,00 RSD
PROBIOTIC KAPSULE A10
SUPER CENA
Probiotic je dijetetski suplement koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja, obogaćuje crevnu mikrofloru i doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Sastav:Kapsula u trenutku pakovanja sadrži najmanje 5 milijardi liofiliz..
359,00 RSD
Rehidran je hrana za specijalne medicinske namene koja sadrži mešavinu glukoze i elektrolita, a namenjena je za pripremanje rastvora kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Namena:kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizmaNačin p..
1.575,00 RSD
Urobitrat je dodatak ishrani koji se koristi za pospešivanje izlučivanja tečnosti iz organizma pa tako eliminiše štetne produkte metabolizma i ispira mokraćne puteve.Sastav:Standardizovani ekstrakti:breze 80mgjavanskog čaja 40mgzlatnice 60mgetarsko ulje morača 4mgNamena:Preporučuje se kod:osoba koje..
590,00 RSD
Vagilact je medicinsko sredstvo koje reguliše privremeni poremećaj ravnoteže uro-vaginalne mikroflore.Sastav:Lactobacillus acidophilus  500milionamlečna kiselina (60%)   15mgekstrakt semena soje (Glycine max)          18mgDelovanje:mlečnokiselinske bakterije ..
998,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)