Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Innventa

Brend: Innventa
UROLITINN je dijetetski suplement koji sadrži bioaktivni biljni kompleks za prevenciju i eliminaciju svih tipova kalkulusa iz urinarnog trakta i koristi se u prevenciji i lečenju urolitijaze.Sastav:rastavić (Equisetum arvense)    570 mgcrvena peščanka (Spergularia rubra)   330 mg..
2.590,00 RSD
Brend: Innventa
Tendocolinn je suplement sa specifičnim bioaktivnim kolagenim peptidima dobijenim iz hidrolizovanog kolagena tip I goveđeg porekla, suvim ekstraktom ploda acerole i vitaminom B6.Sastav:Tendoforte B (bioaktivni kolageni peptidi) ........................... 5 gsuvi ekstrakt ploda acerole ...............
3.742,00 RSD
Brend: Innventa
Serapinn je suplement koji sadrži proteolitički enzim serapeptazu i ispoljava snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo.Sastav:30mg serapeptaze (ukupna aktivnost 60 000 SPU* serapeptaze) Delovanje:snažan efekat na razlaganje bradikinina čime se ublažava bolan..
2.189,00 RSD
Brend: Innventa
Serapinn forte je suplement koji sadrži proteolitički enzim serapeptazu i ispoljava snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo.Sastav:60mg serapeptaze (ukupna aktivnost 120 000 SPU* serapeptaze) Delovanje:snažan efekat na razlaganje bradikinina čime se ublažav..
851,00 RSD
Brend: Innventa
Rhinosinn je preparat koji se koristi  za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.Sastav:ulje eukaliptusa (Oleum Eucalypti)ulje nane (Oleum Menthae piperitae)tinktura cveta nevena (Tct. Calendulae)ulje sibirske jele (Oleum A..
770,00 RSD
Brend: Innventa
R-LIPOINN je dijetetski suplement koji sadrži jedan od najjačih antioksidanasa u prirodi, R-alfa-lipoinsku kiselinu, bez prisustva  sintetičkog S oblika, koji je biološki inaktivan.Sastav: 150 mg R-alfa-lipoinske kiseline (što odgovara količini od 300 mg racemske smeše)Delovanje:Ublažava s..
1.300,00 RSD
Brend: Innventa
MIOCYSTINN FERTILE je dijetetski suplement koji sadrži izbalansiranu mešavinu mio-inozitola, D-hiro-inozitola i folne kiseline, a namenjen je ženama koje imaju poremećaje prouzrokovane sindromom policističnih jajnika i metaboličkim sindromom.Sastav:CARONOSITOL Fertility 3,6:1 .........................
1.445,00 RSD
Brend: Innventa
LUPRINN je dijetetski suplement namenjen ženama koji povoljno deluje na simptome menopauze. Delovanje:sadrži suvi ekstrakt šišarica hmelja koji sadrži aktivnu komponentu 8-prenilnaringenin, najpotentniji fitoestrogen, sličan ženskim polnim hormonimaredukuje pojavu valunga, nesanice i povećane r..
1.390,00 RSD
LONGUPINN SPREJ 50ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Innventa
Longupinn je topikalni preparat lagane teksture koji muškim genitalnim organima daje dugotrajan i prijatan osećaj zadovoljstva tokom seksualnog odnosa uz bolju kontrolu i odlaganje ejakulacije. Formulacija je obogaćena alojom i bisabololom koji pomažu u održavanju muških spoljašnjih genitalnih organ..
0,00 RSD
Brend: Innventa
LARINGINN je suplement koji se koristi radi umanjenja iritacije usne duplje i sluzokože ždrela nakon izvršenih operacija, kao i u slučaju nastanka zapaljenja.Sastav:prirodna ulja vučjeg trna, cveta nevena i bergamotaDelovanje:biljna ulja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela što pomaže da sluzokoža ..
729,00 RSD
Brend: Innventa
IMUNITINN C + Zn tablete su dijetetski suplement na bazi vitamina C i cinka koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Sastav:L-askorbinska kiselina - 500 mgCink-oksid - 32,15 mg                    ..
236,09 RSD
Brend: Innventa
IMUNITINN C + Zn direct  je dijetetski suplement na bazi vitamina C i cinka koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Sastav:L-askorbinska kiselina - 266.66 mgkalcijum-L-askorbat - 87.50 mgnatrijum-L-askorbat - 79.50 mg      &n..
742,59 RSD
Brend: Innventa
GRAMINN je dijetetski suplement koji sadrži ekstrakt polenovog praha raži (Rye pollen, Secale cerale) namenjen muškarcima za lečenje problema sa prostatom.Sastav:Graminex G60 cvetni ekstrakt polena       120mgGraminex GFX ekstrakt polena            &..
1.645,00 RSD
Brend: Innventa
FORTINN je dijetetski suplement koji se koristi u savremenoj terapiji osteoartritisa, a sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide koji dovode do osetnog poboljšanja zdravlja zglobova.Sastav: specifični bioaktivnih kolageni peptidi goveđeg porekla  5gacerola  0,12 g  (od toga ..
3.565,00 RSD
FORTINN GEL COLD 100ML
SUPER CENA
Brend: Innventa
Opis proizvodaFortinn Cold gel sa efektom hlađenja u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata koje nakon nanošenja ostvaruju prijatan osećaj hlađenja i osveženja, obezbeđujući postepeno smanjenje upale i bola na mestu oboljenja ili povrede.Primenjuje se  kod tegoba nastalih..
829,00 RSD
Brend: Innventa
FORTICOLINN je dijetetski suplement optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze koji sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide nastale hidrolizom kolagena tipa I i kalcijum laktat . Sastav:FORTIBONE bioaktivni kolageni peptidi  5,00 gkalcijum laktat  1,14 g (od toga kalcijum ..
1.969,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 18 (2 strana)