Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Infunbebe

Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igračka za bebe volan poseduje svetleće i zvučne tastere i na zabavan način pomaže u razvoju percepcije, motorike i čula kod bebe. Proizvod je namenjen za igru  dece uzrasta već od 6. meseca..
898,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe interaktivni trougao pruža mnogo mogućnosti za učenje i istraživanje. Svaka stranica sadrži drugu zabavu za učenje kroz igru. Šareni oblici jarkih boja podstiču razvoj čula i motorike. Idealna je za razvijanje motoričkih sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, pre..
1.796,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igračka za bebe rotirajući toranj je zabavna igračka koja zaokuplja dečiju pažnu i budi znatiželju. Idealna je za razvijanje motoričkih sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvukova, spretnost i pamćenje oblika. Omogućava razvoj..
1.497,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igracka za bebe policijski auto je zabavna igračka koja zaokuplja dečiju pažnu i budi znatiželju. Idealna je za razvijanje motoričkih sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvukova, spretnost i pamćenje oblika. Omogućava razvoj g..
1.449,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igracka za bebe piano je zabavna muzička igračka koja je idealna za razvijanje motoričkih sposobnosti. Poseduje svetleće i zvučne tastere i na zabavan način pomaže u razvoju percepcije, motorike i čula kod bebe. Proizvod je namenjen za bebe uzrasta već od 6. meseca.  ..
779,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igračka za bebe mikrofon je veoma zabavna muzička igračka, koja zaokuplja dečiju pažnju i budi znatiželju i maštu. Namenjena deci uzrasta iznad 18 meseci. Poseduje opciju snimanja zvuka, snimljenih 16 melodija kao i opciju utišavanja i pojačavanja jačine zvuka. Pomaže razvo..
1.676,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe glodalica ključevi namenjena je bebama starijim od šest meseci. Glodalica, koju najčešće bebe koriste u periodu nicanja zuba, poseduje I zvučne tastere koji je čine zabavnijom. Napravljene su da savršeno odgovaraju dečijim rukama i da zaokupe pažnju deteta...
794,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igračka čekić i loptice omogućava da deca kroz igru I zabavu razvijaju motoričkih I logičkih sposobnosti. Namenjena je deci starijoj od 12 meseci..
1.616,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igracka za bebe voz sa aktivnostima je zabavna igračka koja je idealna za razvijanje motoričkih sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost i pamćenje oblika. Proizvod je namenjen za bebe uzrasta već od 6. meseca..
779,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe Igračka moja prva kućica je simpatična i interesantna umetaljka sa oblicima. Pakovanje sadrži kućicu, 5 oblika i ključić. Na zabavan način pomaže u razvoju percepcije,logike i motorike, kao i sticanju prvih znanja o bojama i oblicima. Namenjena je deci uzrasta od 12. meseci..
1.000,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igračka mini robot je dizajnirana da uz kombinaciju igranja i učenja pomogne razvoju slušnih, vizuelnih i koordinacionih veština. Poseduje svetleće i zvučne tastere i na zabavan način pomaže u razvoju percepcije, motorike i čula kod bebe. Proizvod je namenjen za bebe uzrast..
1.497,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)