Apoteka Cvejić
Korpa

Humana

Humana je posvećena obezbeđivanju kontrolisanog i sertifikovanog kvaliteta „Made in Germany“ i ima više od 60 godina iskustva u istraživanju i razvoju u oblasti bebi hrane. Bilo da se radi o mlečnim formulama za bebe, hrani za odojčad ili dodacima ishrani, kvalitet Humana proizvoda zasnovan je na najnovijim istraživanjima i naučno je dokazan. Rezultat bliske saradnje s priznatim specijalistima i pedijatrima jesu proizvodi prilagođeni individualnim potrebama dece, a u skladu s njihovim uzrastom i razvojem: od rođenja pa do tri godine.

Brend: Humana
Humana 1 600g   Humana 1 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života Humana 1 je pogodna za ishranu odojčadi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada..
1.445,14 RSD
Brend: Humana
Humana 1 800g   Humana 1 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života Humana 1 je pogodna za ishranu odojčadi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada..
2.234,38 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana HA 1 je početna formula sa hipoalergenim osobinama i prilagođena je potrebama odojčadi sa povećanim alergijskim rizikom, sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetsku vrednost primerenu potrebama odojčeta tokom prvih 6 meseci života. Može se dati od rođenja kao dopun..
1.355,20 RSD
Brend: Humana
Humana 2 prelazno mleko za odojčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad od šest meseci i to kao deo izbalansirane ishrane. Odluka o započinjanju dopunske ishrane može biti doneta samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika  koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na..
1.445,14 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana 2 mlečna formula namenjena je za odojčad posle 6. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle dojenja ili kao nastavak ishrane posle primene Humana 1 početnog mleka za odojčad. Humana 2 prelazno mleko za odojčad može da se upotrebljava posle bilo koje druge početne mlečne form..
2.069,76 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana HA 2 je prelazna formula za ishranu beba sa specifičnim potrebama – sa alergijskom predispozicijom, prilagođena je povećanim nutritivnim potrebama beba starijih od 6 meseci, nakon majčinog mleka, formule Humana HA1 ili bilo koje druge početne HA specijalne formule. Sadrži hidr..
1.355,20 RSD
Brend: Humana
HUMANA 3 600G je prelazna mlečna formula, za bebe uzrasta iznad 10 meseci, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule.Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotsk..
1.416,80 RSD
Brend: Humana
HUMANA 3  je prelazna mlečna formula, za bebe uzrasta iznad 10 meseci, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule.Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiots..
2.234,38 RSD
Brend: Humana
Opis proizvodaHumana Elektrolit za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem, stanjima sa visokom telesnom temperaturom ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizma, kad..
794,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvodaHumana HN je mlečna formula za osnovnu ili dodatnu ishranu u slučaju dijareja, kod odojačadi (dispepsija), dece i odraslih. Sadrži minerale i elemente u u količinama koje zadovoljavaju energetske potrebe u slučaju dijareje. Sadrži pektinska vlakna koja normalizuju stolicu i prebiot..
813,12 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana čaj za dojilje, prah za pripremu instant napitka je dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih ekstrakata, ulja komorača i vitamina C, koji ima blagi galaktoreični efekat (povećava stvaranje i lučenje mleka), a namenjen je prevashodno dojiljama za zadovoljenje povećane potrebe z..
600,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Koristi se za ublažavnje grčeva, gasova I nadimanja kod beba. Ovaj čaj je veoma blag i može se koristiti za dodatni unos tečnosti kod beba od 4. meseca života. Deluju povoljno kod stanja prouzrokovanih nadimanjem i bolovima u stomaku.  Doziranje i način primene 100ml prokuvane..
832,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana mlečna kašica za laku noć se može  uvesti kao zamena za večernji mlečni obrok kod beba uzrasta od 6. meseci ili prema preporuci zdravstvenog radnika. Doziranje i način primene Zagrejati Humana vodu za bebe na 50°C ili sveže prokuvanu pijaću vodu ohladiti na 50°C. U tanj..
504,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana SL je specijalna formula na bazi soje bez mleka za odojčad i malu decu koja su intolerantna na proteine i/ili laktozu iz mleka. Humana SL se može koristiti od rođenja kao jedina početna formula za ishranu odojčadi do šest meseci i ili kao deo raznovrsne ishrane kod odojčadi st..
985,60 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)