Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Humana

Humana je posvećena obezbeđivanju kontrolisanog i sertifikovanog kvaliteta „Made in Germany“ i ima više od 60 godina iskustva u istraživanju i razvoju u oblasti bebi hrane. Bilo da se radi o mlečnim formulama za bebe, hrani za odojčad ili dodacima ishrani, kvalitet Humana proizvoda zasnovan je na najnovijim istraživanjima i naučno je dokazan. Rezultat bliske saradnje s priznatim specijalistima i pedijatrima jesu proizvodi prilagođeni individualnim potrebama dece, a u skladu s njihovim uzrastom i razvojem: od rođenja pa do tri godine.

Brend: Humana
Opis proizvoda Humana SL je specijalna formula na bazi soje bez mleka za odojčad i malu decu koja su intolerantna na proteine i/ili laktozu iz mleka. Humana SL se može koristiti od rođenja kao jedina početna formula za ishranu odojčadi do šest meseci i ili kao deo raznovrsne ishrane kod odojčadi st..
1.178,10 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana mlečna kašica za laku noć se može  uvesti kao zamena za večernji mlečni obrok kod beba uzrasta od 6. meseci ili prema preporuci zdravstvenog radnika. Doziranje i način primene Zagrejati Humana vodu za bebe na 50°C ili sveže prokuvanu pijaću vodu ohladiti na 50°C. U tanj..
504,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana mlečna kaša sa pirinčem namenjena je za ishranu odojčadi uzrasta od četiri meseca i male dece. Sadrži mleko u skladu sa uzrastom, bez dodatog šećera. Vitamin A, vitamin C, vitamin D i cink su za zdrav imuni sistem, kalcijum je važan za kosti, a gvožđe za dobru krvnu sliku. Do..
500,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Koristi se za ublažavnje grčeva, gasova I nadimanja kod beba. Ovaj čaj je veoma blag i može se koristiti za dodatni unos tečnosti kod beba od 4. meseca života. Deluju povoljno kod stanja prouzrokovanih nadimanjem i bolovima u stomaku.  Doziranje i način primene 100ml prokuvane..
906,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana čaj za dojilje, prah za pripremu instant napitka je dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih ekstrakata, ulja komorača i vitamina C, koji ima blagi galaktoreični efekat (povećava stvaranje i lučenje mleka), a namenjen je prevashodno dojiljama za zadovoljenje povećane potrebe z..
868,00 RSD
HUMANA HN 300G
NEMA NA LAGERU
Brend: Humana
Opis proizvodaHumana HN je mlečna formula za osnovnu ili dodatnu ishranu u slučaju dijareja, kod odojačadi (dispepsija), dece i odraslih. Sadrži minerale i elemente u u količinama koje zadovoljavaju energetske potrebe u slučaju dijareje. Sadrži pektinska vlakna koja normalizuju stolicu i prebiot..
0,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvodaHumana Elektrolit za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem, stanjima sa visokom telesnom temperaturom ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizma, kad..
787,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana AR- protiv bljuckanja je specijalna mlečna formula za odojčad sa povećanim vraćanjem želudačnog sadržaja. Može se koristiti od rođenja kao dopunska hrana uz dojenje ili drugu mlečnu formulu ili kao jedini mlečni obrok kada majka više ne doji. Deluje tako što sprečava refluks u..
1.401,00 RSD
HUMANA AC (ANTICOLIC) 300G
NEMA NA LAGERU
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana anticolic-protiv grčeva je specijalna mlečna formula za potrebe ishrane odojčadi sa digestivnim tegobama kao što su nadimanje, kolike(grčevi) i zatvor. Može se koristiti od rođenja. Zbog svog posebnog sastava, Humana AntiColic se veoma dobro podnosi, dobrog je ukusa i sadrži s..
0,00 RSD
Brend: Humana
Humana 3 Junior MyPack je mleko obogaćeno vitaminima i mineralima namenjeno ishrani male dece posle 12. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle Humana 2 MyPack , prelaznog mleka za odojčad ili bilo koje druge prelazne formule. Humana 3 Junior MyPack se može koristiti kao samostalan obrok (kao na..
1.904,00 RSD
Brend: Humana
HUMANA 3  je prelazna mlečna formula, za bebe uzrasta iznad 10 meseci, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule.Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiots..
0,00 RSD
Brend: Humana
HUMANA 3 600G je prelazna mlečna formula, za bebe uzrasta iznad 10 meseci, nutritivno prilagođena povećanim potrebama beba starijih od 10 meseci – nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule.Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotsk..
1.446,00 RSD
HUMANA 2 HA 500G
NEMA NA LAGERU
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana HA 2 je prelazna formula za ishranu beba sa specifičnim potrebama – sa alergijskom predispozicijom, prilagođena je povećanim nutritivnim potrebama beba starijih od 6 meseci, nakon majčinog mleka, formule Humana HA1 ili bilo koje druge početne HA specijalne formule. Sadrži hidr..
0,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana 2 mlečna formula namenjena je za odojčad posle 6. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle dojenja ili kao nastavak ishrane posle primene Humana 1 početnog mleka za odojčad. Humana 2 prelazno mleko za odojčad može da se upotrebljava posle bilo koje druge početne mlečne form..
2.637,07 RSD
Brend: Humana
Humana 2 prelazno mleko za odojčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad od šest meseci i to kao deo izbalansirane ishrane. Odluka o započinjanju dopunske ishrane može biti doneta samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika  koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na..
1.602,00 RSD
HUMANA 1 HA LC PUFA 500G
NEMA NA LAGERU
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana HA 1 je početna formula sa hipoalergenim osobinama i prilagođena je potrebama odojčadi sa povećanim alergijskim rizikom, sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetsku vrednost primerenu potrebama odojčeta tokom prvih 6 meseci života. Može se dati od rođenja kao dopun..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 18 (2 strana)