Apoteka Cvejić
Korpa

Hipp

Brend: Hipp
Napitak od voća za odojčad nakon 4. meseca:bez dodatka aromabez konzervansa i veštačkih bojaorganskoPažljivo pripremano da bi se sačuvao kvalitet i ukus.Sastav:Breskva, kruškaNačin primene:Koristiti kao napitak uz obrok ili između obroka. Može se razrediti sa vodom. Idealan da utoli žeđ. Jednom otvo..
208,00 RSD
Brend: Hipp
Napitak od voća za odojčad nakon 4. meseca:bez dodatka aromabez glutenačini stolicu mekšomorganskoPažljivo pripremano da bi se sačuvao kvalitet i ukus.Sastav:Šljiva, kruškaNačin primene:Koristiti kao napitak uz obrok ili između obroka. Može se razrediti sa vodom. Idealan da utoli žeđ. Jednom otvoren..
205,00 RSD
Brend: Hipp
Napitak od voća za odojčad nakon 4. meseca:bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima)bez dodatka aromabez konzervansa i veštačkih bojaorganskoPažljivo pripremano da bi se sačuvao kvalitet i ukus.Sastav:KruškaNačin primene:Koristiti kao napitak uz obrok ili između obroka. Može s..
208,00 RSD
Brend: Hipp
Napitak od voća i povrća za odojčad nakon 4. meseca:bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima)bez dodatka aromabez konzervansa i veštačkih bojabogat beta-karotenom (provitamin vitamina A)organskoPažljivo pripremano da bi se sačuvao kvalitet i ukus.Sastav:Jabuka, šargarepaNačin ..
199,00 RSD
Brend: Hipp
Napitak od voća za odojčad nakon 4. meseca:bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima)bez dodatka aromabez konzervansa i veštačkih bojaorganskoPažljivo pripremano da bi se sačuvao kvalitet i ukus.Sastav:Jabuka, crveno grožđe, aronija, crna ribizlaNačin primene:Koristiti kao napi..
208,00 RSD
Brend: Hipp
Napitak od voća za odojčad nakon 4. meseca:bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima)bez dodatka aromabez konzervansa i veštačkih bojaorganskoPažljivo pripremano da bi se sačuvao kvalitet i ukus.Sastav:JabukaNačin primene:Koristiti kao napitak uz obrok ili između obroka. Može s..
276,00 RSD
Brend: Hipp
Napitak od voća za odojčad nakon 4. meseca:bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima)bez dodatka aromabez konzervansa i veštačkih bojaorganskoPažljivo pripremano da bi se sačuvao kvalitet i ukus.Sastav:Jabuka, banana, mangoNačin primene:Koristiti kao napitak uz obrok ili između..
199,00 RSD
Brend: Hipp
Napitak od voća za odojčad nakon 4. meseca:bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima)bez dodatka aromabez konzervansa i veštačkih bojaorganskoPažljivo pripremano da bi se sačuvao kvalitet i ukus.Sastav:Jabuka, grožđeNačin primene:Koristiti kao napitak uz obrok ili između obroka..
205,00 RSD
Brend: Hipp
Hipp ORS je gotov napitak za oralnu rehidraciju kod proliva i povraćanja kod odojčadi od 4. meseca života i male dece, po preporuci lekara.hrana za posebne medicinske namenespremno za pićebez glutenaSastav:Šaragarepa, pirinačPakovanje: 200ml..
260,00 RSD
Brend: Hipp
Mlečna kašica za laku noć sa cerealijama za odojčad nakon 4. meseca:sadrži glutensadrži kalcijumsadrži vitamin B1,vitamin A, vitamin Dbez dodatog šećera-sadrži prirodne šećerebez sredstava za bojenje, bez sredstava za zgrušavanjeorganskoSastav:ŽitariceNačin primene:Neotvoreno čuvati na sobnoj temper..
256,00 RSD
Brend: Hipp
Mlečna kašica za laku noć sa cerealijama i voćem za odojčad nakon 4. meseca:sadrži glutensadrži kalcijumsadrži vitamin B1, vitamin A, vitamin Dbez dodataka aromabez dodatog šećera-sadrži prirodne šećerebez sredstava za bojenje, bez sredstava za zgrušavanjeorganskoSastav:Jabuka, breskva, žitariceNači..
256,00 RSD
Brend: Hipp
Mlečna kašica za laku noć sa cerealijama, voćem i keksom za odojčad od 5. meseca:sadrži glutensadrži kalcijumsadrži vitamin B1, vitamin A, vitamin Dbez dodataka aromabez dodatog šećera-sadrži prirodne šećerebez sredstava za bojenje, bez sredstava za zgrušavanjebiskvit: može da sadrži tragove jaja i ..
256,00 RSD
Brend: Hipp
Mlečna kašica za laku noć sa cerealijama i voćem za odojčad od 4. meseca:sadrži glutensadrži kalcijumsadrži vitamin B1, vitamin A, vitamin Dbez dodataka aromabez dodatog šećera-sadrži prirodni šećerbez sredstava za bojenje, bez sredstava za zgrušavanjeorganskoSastav:Banana, žitariceNačin primene:Neo..
262,26 RSD
Brend: Hipp
Mlečna kašica za laku noć sa cerealijama i voćem za odojčad od 5. meseca:sadrži glutensadrži kalcijumsadrži vitamin B1, vitamin A, vitamin Dbez dodatka aromabez dodatka šećera-sadrži prirodne šećerebez sredstava za bojenje, bez sredstava za zgrušavanjesa mlečnim pripravkom prilagođenim uzrastu deceo..
280,00 RSD
Brend: Hipp
Kombinacija povrća za odojčad nakon 4. meseca:bez dodatka solibez dodataka aroma i sredstava za zgrušnjavanjeorganskoSastav:Tikvice, krompirNačin primene:Neotvoreno čuvati na sobnoj temperaturi. Ugrejati u mikrotalasnoj peći ili u posudi sa vodom. Nakon grejanja promešati. Ne grejati dva puta. Prove..
193,00 RSD
Brend: Hipp
Voće za odojčad nakon 4.meseca:bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanjeorganskoPažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa.Sastav:ŠljivaNačin primene:Neotvoreno čuvati na sobnoj temperaturi. Pre upotrebe promešati. Idealno kao međuobrok. Nepotrošeno čuvati u frižideru. Potroši..
214,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 71 (5 strana)