Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Herbasvet

Brend: Herbasvet
Delovanje: Udruženo dejstvo različitih aktivnih principa prisutnih u Nefrovit kapima,  vrši revitalizaciju i očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih organa. Njihovo izraženo diuretičko dejstvo, uravnoteženje i preraspodela tečnosti u čitavom organizmu ispoljava se dejstvom flavonoida, s..
983,00 RSD
Brend: Herbasvet
Femisan A kapi se najčešće koriste za tretiranje sledećih tegoba: ciste na jajnicima, miomi na materici, poremećaji menstrualnog ciklusa, bolne mentruacije, endometrioza, PCOS (sindrom policističnih jajnika), fibrocistične promjene u dojkama, ženska neplodnost tj. sterilitet, PMS. Del..
1.264,00 RSD
Brend: Herbasvet
Femisan A kapsule sa zlatnom makom se preporučuju kod cisti na jajnicima, mioma na materici, poremećaja menstrualnog ciklusa, bolnih menstruacija, endometrioze, PCOS-a (sindroma policističnih jajnika), fibrocističnih promena u dojkama, ženske neplodnosti, ranica na grliću materice, PMS-a.Delova..
2.394,00 RSD
Brend: Herbasvet
Delovanje:Dvojako pomaže ublažavanju erektilne disfunkcije: povećanjem protoka krvi u genitalijama, kao i stimulacijom nerava donjeg dela kičmene moždine. Pospešuje erekciju i pojačava libido, sprečava preranu ejakulaciju, povećava pokretljivost spermatozoida, poomaže u sazrevanju spermatozoida..
2.394,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)