Apoteka Cvejić
Korpa

Hemofarm

Brend: Hemofarm
Delovanje:Kombinacija sluzi korena i lista belog sleza i tinkture cvasti kamilice omogućava lokalno delovanje sirupa, kao pomoć kod suvog, neprodukivnog kašlja. Oblaganjem sluznice ždrela smanjuje njenu iritaciju i nadražaj na kašalj, a osim toga deluje:    Imunomodulirajuće: Stimuliš..
360,00 RSD
Brend: Hemofarm
Bronhoklir sirup za iskašljavanje sadrži ekstrakte jagorčevine, timijana, ehinacee, med i propolis.Ekstrakti jagorčevine i timijana se tradicionalno koriste u preparatima za kašalj.Delovanje:Aktivni sastojci ekstrakta jagorčevine pojačavaju sekreciju bronhijalnih žlezda pa na ovaj način dolazi do po..
500,01 RSD
Brend: Hemofarm
Bronhoklir sirup za pušače sadrži ekstrakte jagorčevine, timijana, ehinacee, etarsko ulje eukaliptusa i anisa, kombinaciju vitamina sa antioksidantnim dejstvom, med i propolis. Sirup se koristi kod stanja akutnih i hroničnih upala gornjih i donjih disajnih puteva praćenih produktivnim kašljem. Razre..
600,00 RSD
Brend: Hemofarm
Bronhoklir sirup belog sleza,za suvi kašalj sadrži macerat korena belog sleza i tinkturu cveta kamilice koji se tradicionalno koriste u preparatima za kašalj.Delovanje:Macerat korena belog sleza predstavlja iscrpinu sluzi koje oblažu sluzokožu ždrela, štite je od nadražaja i na taj način smiruju pre..
450,00 RSD
Brend: Hemofarm
Opis COLOPUR je pašak za oralnu primenu za efikasno čišćenje creva u stanjima kada je to neophodno.4 kesice za pripremu i čišćenje pre operativnih i endoskopskih procedura, prijatnog ukusa.Jedna kesica medicinskog sredstva Colopur sadrži: 60g makrogola 3350Način upotrebe: Priprema rastvora za č..
1.119,00 RSD
FEBRICET TABLETE 500MG A12
SUPER CENA
Brend: Hemofarm
FEBRICET TABLETEAktivna supstanca: ParacetamolLek Febricet sadrži aktivnu supstancu paracetamol, koja pripada grupi analgetika i antipiretika. Analgetici su lekovi koji otklanjaju bolove, a antipiretici su lekovi koji snižavaju povišenu telesnu temperaturu.Lek Febricet se koristi u terapiji blagog d..
0,00 RSD
Brend: Hemofarm
Hedrin® Once gel 100mlTečni gel za odstranjivanje vaški i gnjida iz kose. Klinički dokazano 100% ubija vaške i gnjide (jajašca) nakon samo jednog tretmana.Brzo delovanje za samo 15 minutaNe sadrži insekticideSiguran za upotrebu od 6 meseci starosti nadalje i za trudniceNe izaziva astmatični napad ni..
1.444,00 RSD
Brend: Hemofarm
Hedrin® Protect & Go sprej 120mlSprej koji klinički dokazano štiti od vaški i gnjida. Prekida životni ciklus vaški i sprečava širenje zaraze.Regenerator baziran na vodi koji se lako koristi i može se nanositi na mokru ili suvu kosuNežna i blaga formula kojа će razmrsiti kosu, štiti i regenerišeV..
1.089,00 RSD
Brend: Hemofarm
Hedrin® Treat & Go losion i sprejRešenje bez muke, da deca normalno nastave sa svojim aktivnostima.Kada se osuši, ostaje na kosi 8 sati, dok se deca igraju, idu u školu ili mirujuTretman na vodenoj bazi koji se jednostavno ispira, bez masnih ostatakaPotrebna su dva nanošenja (8 sati u toku dana ..
567,00 RSD
Brend: Hemofarm
Hedrin Treat & Go losion i sprejRešenje bez muke, da deca normalno nastave sa svojim aktivnostima.Kada se osuši, ostaje na kosi 8 sati, dok se deca igraju, idu u školu ili mirujuTretman na vodenoj bazi koji se jednostavno ispira, bez masnih ostatakaPotrebna su dva nanošenja (8 sati u toku dana i..
1.444,00 RSD
Brend: Hemofarm
Rast zuba je uglavnom bolno i neprijatno iskustvo za većinu beba. Iako rast zuba jako retko izaziva ozbiljne tegobe, vilica koja svrbi može vašem detetu veoma da smeta, zbog čega može biti nemirno, da plače i loše spava.Delovanje:Redovnom upotrebom Kamistad baby gela, mogli biste znatno da olakšate ..
446,00 RSD
Brend: Hemofarm
Sinergističko delovanje B12, folne kiseline i biotina poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem. Povoljno utiču na poboljšanje periferneIndikacije:Prevenclja moždanog udaraProtiv depresije, gubitka pamćenja i koncentracije, perifernih neuropatijaVitamin B12 zajedno sa folnom kiselinom p..
844,80 RSD
Brend: Hemofarm
Delovanje:Magnezijum je jedan od najčešćih minerala u ljudskom telu i između ostalog se može naći u skeletu i mišićima. Mineral koji je uključen u razne telesne funkcije, posebno u energetski metabolizam.Obzirom da telo samo ne proizvodi magnezijum, on se snabdeva hranom. Dobri izvori magnezijuma..
499,00 RSD
Brend: Hemofarm
Multivitaminske šumeće tablete, sa 9 pažljivo odabranih i izbalansiranih vitamina, neophodnih u svakodnevnoj ishrani.Delovanje:Multivita plus, multivitaminske šumeće tablete, se preporučuju:kod jednolične i neuravnotežene ishrane u stanjima hronične iscrpljenostikod povećanih psihofizičkih napora to..
196,01 RSD
PANLAX DRAG 5MG A30
SUPER CENA
Brend: Hemofarm
Šta je lek Panlax i čemu je namenjen?Panlax sadrži aktivni sastojak bisakodil, koji pripada grupi lekova poznatoj kao laksativi. Laksativi se koriste za kratkotrajno otklanjanje simptoma zatvora (opstipacije). Panlax (bisakodil) stimulišući mišiće debelog creva (kolon) i završnog dela debelog creva ..
0,00 RSD
PRESSING TABLETE 10MG A10
SUPER CENA
Brend: Hemofarm
Pressing tablete su lek iz grupe antihistaminika. Ovi lekovi brzo se resorbuju, dostižu maksimalni efekat za jedan do dva sata posle primene, a dejstvo im traje od 3 do 6 sati. Metabolišu se u jetri i izlučuju kroz urin. Pressing tablete sadrže kao aktivnu supstancu loratadin i spadaju u antihistami..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 18 (2 strana)