Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Hemofarm

Brend: Hemofarm
Thiomucase gel kao aktivnu komponentu sadrži enzim mukopolisaharidaze, koji sprečava pojavu i dalje vidljivu reakciju postojećeg celulita. Povećava razmenu materija u potkožnom tkivu i prevenira stvaranje masnih naslaga. Kontinuiranom upotrebom Thiomucase gela značajno se smanjuje obim bedara, butin..
2.107,00 RSD
Brend: Hemofarm
Thiomucase Forte krem radi boljih rezultataDelovanje:Ovaj krem jedinstven je na našem tržištu jer sadrži efikasan enzim koji svojim dubinskim i dugotrajnim delovanjem sprečava pojavu celulita i eliminiše već postojeći. Thiomucase Forte krem poboljšava razmenu materija u potkožnom tkivu i smanjuje ma..
2.208,00 RSD
Brend: Hemofarm
1. ŠTA JE LEK SNUP I ČEMU JE NAMENJEN? Lek SNUP sprej za nos, rastvor, sadrži aktivnu supstancu ksilometazolin koja sužava krvne sudove sluznice nosa i time dolazi do smanjenja otoka i veće prohodnosti nosnih kanala. Lek je namenjen olakšanju simptoma kod zapušenog nosa, hroničnog i i alergijsk..
0,00 RSD
Brend: Hemofarm
1. Šta je lek SNUP i čemu je namenjenLek SNUP sprej za nos, rastvor, sadrži aktivnu supstancu ksilometazolin koja sužava krvne sudove sluznice nosa i time dolazi do smanjenja otoka i veće prohodnosti nosnih kanala. Lek se koristi za olakšanje simptoma kod kongestije nazalne sluzokože (otečenost sluz..
0,00 RSD
Brend: Hemofarm
 SNUP D sprej za nos  za odrasle, 1 mg/mL + 50 mg/mL je indikovan:- za ublažavanje simptoma nazalne kongestije tokom akutnog seroznog rinitisa i kao pomoćna terapija ulečenju mukoznih lezija,- za ublažavanje simptoma vazomotornog rinitisa (rhinitis vasomotorica) i- za ublažavanje teškoća p..
0,00 RSD
Brend: Hemofarm
Simetoral tablete se koriste za ublažavanje i simptomstsko lečenje tegoba uzrokovanih gasovima, kao što je nadutost, osećaj punosti, bol u gornjem abdomenu, podrigivanje, sindrom iritabilnog creva i postoperativni bol uzrokovan gasovimaUputstvo za primenu:deca odA 6-14 godina: 3-4 tbl na danstariji ..
559,00 RSD
Brend: Hemofarm
Pressing tablete su lek iz grupe antihistaminika. Ovi lekovi brzo se resorbuju, dostižu maksimalni efekat za jedan do dva sata posle primene, a dejstvo im traje od 3 do 6 sati. Metabolišu se u jetri i izlučuju kroz urin. Pressing tablete sadrže kao aktivnu supstancu loratadin i spadaju u antihistami..
0,00 RSD
Brend: Hemofarm
Vitamini B-kompleksa ulaze u sastav enzima koji regulišu metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina.Vitamini grupe B čine funkcionalnu celinu, jer skoro svi učestvuju u oksido-redukcionim procesima ćelijskog metabolizma. Hipovitaminoza vitamina B se vrlo retko javlja pojedinačno. Češća je ist..
265,00 RSD
Brend: Hemofarm
Šta je lek Panlax i čemu je namenjen?Panlax sadrži aktivni sastojak bisakodil, koji pripada grupi lekova poznatoj kao laksativi. Laksativi se koriste za kratkotrajno otklanjanje simptoma zatvora (opstipacije). Panlax (bisakodil) stimulišući mišiće debelog creva (kolon) i završnog dela debelog creva ..
0,00 RSD
Brend: Hemofarm
Multivitaminske šumeće tablete, sa 9 pažljivo odabranih i izbalansiranih vitamina, neophodnih u svakodnevnoj ishrani.Delovanje:Multivita plus, multivitaminske šumeće tablete, se preporučuju:kod jednolične i neuravnotežene ishrane u stanjima hronične iscrpljenostikod povećanih psihofizičkih napora to..
239,00 RSD
Brend: Hemofarm
Delovanje:Magnezijum je jedan od najčešćih minerala u ljudskom telu i između ostalog se može naći u skeletu i mišićima. Mineral koji je uključen u razne telesne funkcije, posebno u energetski metabolizam.Obzirom da telo samo ne proizvodi magnezijum, on se snabdeva hranom. Dobri izvori magnezijuma..
279,00 RSD
Brend: Hemofarm
Magnetrans 375 direkt se preporučuje kod nedostatka ili povećanih potreba organizma za magnezijumom (npr. povećan fizički napor, stanja stresa i napetosti, period trudnoće i dojenja). Ukoliko pijete kafu, crni čaj ili druge kofeinske napitke može doći do deficita magnezijuma u organizmu. Magnez..
492,00 RSD
Brend: Hemofarm
Sinergističko delovanje B12, folne kiseline i biotina poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem. Povoljno utiču na poboljšanje periferneIndikacije:Prevenclja moždanog udaraProtiv depresije, gubitka pamćenja i koncentracije, perifernih neuropatijaVitamin B12 zajedno sa folnom kiselinom p..
850,00 RSD
Brend: Hemofarm
Rast zuba je uglavnom bolno i neprijatno iskustvo za većinu beba. Iako rast zuba jako retko izaziva ozbiljne tegobe, vilica koja svrbi može vašem detetu veoma da smeta, zbog čega može biti nemirno, da plače i loše spava.Delovanje:Redovnom upotrebom Kamistad baby gela, mogli biste znatno da olakšate ..
451,00 RSD
Brend: Hemofarm
Hedrin Treat & Go losion i sprejRešenje bez muke, da deca normalno nastave sa svojim aktivnostima.Kada se osuši, ostaje na kosi 8 sati, dok se deca igraju, idu u školu ili mirujuTretman na vodenoj bazi koji se jednostavno ispira, bez masnih ostatakaPotrebna su dva nanošenja (8 sati u toku dana i..
1.341,00 RSD
Brend: Hemofarm
Hedrin® Treat & Go losion i sprejRešenje bez muke, da deca normalno nastave sa svojim aktivnostima.Kada se osuši, ostaje na kosi 8 sati, dok se deca igraju, idu u školu ili mirujuTretman na vodenoj bazi koji se jednostavno ispira, bez masnih ostatakaPotrebna su dva nanošenja (8 sati u toku dana ..
545,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)