Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Health Aid

Brend: Health Aid
Delovanje:Serapeptaza je proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim i antiedematoznim dejstvom i ima značajnu ulogu u smanjenju bola, zahvaljujući svojoj sposobnosti da blokira oslobađanje amina, koji uzrokuju bol u zapaljenom tkivu. Mogu ga koristiti:- osobe koje boluju od inflamatornih boles..
3.013,00 RSD
Brend: Health Aid
Pregnazon® Complete kapsule su dodatak ishrani sa vitaminima, mineralima I omega-3 masnim kiselinama za žene koje planiraju trudnoću, za vreme trudnoće I dojenja.Pregnazon® Complete kapsule su jedinstvena formulacija koja pruža sve neophodne vitamine i minerale zajedno sa DHA i EPA omega - 3 masnim ..
3.032,00 RSD
Brend: Health Aid
Nervni sistem i mozak deluju kao sistem za komunikacioni odgovor tela, koordinirajući dolazne i odlazne poruke iz celog tela. Zdrav nervni sistem nam omogućava da savladamo uspone i padoveu životu donoseći ravnotežu i harmoniju.Delovanje:Neuroforte sadrži bitne hranljive materije, kao što su aminoki..
2.888,63 RSD
Brend: Health Aid
MagCitra je vrhunski formulisan visoko efikasan izvor magnezijuma u citratnom obliku, za maksimalnu apsorpciju i potpuno bezbednu primenu.Magnezijum citrat je oblik magnezijuma koji organizam u najvecoj meri može da iskoristi.Nepohodan je za celijski energetski metabolizam, regulaciju telesne temper..
2.794,00 RSD
Brend: Health Aid
Livercare tablete su jedinstvena kombinacija ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su sikavica, maslačak, kurkuma i artičoka.Delovanje:Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol, takođe ulaze u njihov sastav i pomažu u očuvanju zdravlja jetre i čitavog organizma. Preporučuje se: os..
3.021,00 RSD
Brend: Health Aid
Hyalurovit je specijalna kombinacija hijaluronske kiseline i C vitamina, za zdrave zglobove i lepu i negovanu kožu.Hijaluronska kiselina je anjonski nesulfonovani glikozaminoglikan prisutan u vezivnom, epitelnom i nervnom tkivu. Smatra se da Ijudski organizam sadrži oko 15 g hijaluronske kiseline, o..
3.489,00 RSD
Brend: Health Aid
HeartMax™ je specijalna formula koja objedinjuje Omega-3 EPA/DHA kiseline, beli luk, amino-kiseline i moćne antioksidanse i pomaže u očuvanju zdravog srca, krvnih sudova i povoljnih vrednosti holesterola.Srce je najvažniji organ u celom telu. Srce je u osnovi mišić koji radi kao pumpa za pokretanje ..
4.080,00 RSD
Brend: Health Aid
Delovanje:Haemovit® PLUS kapsule su posebno formulisane da obezbede neophodne hranljive materije potrebne za stvaranje zdravih krvnih ćelija. Optimalna zaštita za osobe sa povećanim potrebama. Pogodan za trudnice. Odlično se podnose i ne izazivaju digestivne poteškoće. Haemovit® PLUS kapsule pore..
2.529,00 RSD
Brend: Health Aid
Digeston® PLUS tablete su jedinstvena kombinacija čisto veganskih enzima za varenje u kombinaciji sa voćnim ekstraktima kao što su ananas i papaja za koje se zna da njihovi enzimi potpomažu razlaganje hrane. Formulacija je pojačana superiornom mešavinom od 600 miliona održivih bakterijskih soje..
2.215,50 RSD
DIGESTON PLUS TABLETE A30
NEMA NA LAGERU
Brend: Health Aid
Digeston® PLUS tablete su jedinstvena kombinacija čisto veganskih enzima za varenje u kombinaciji sa voćnim ekstraktima kao što su ananas i papaja čiji enzimi potpomažu razlaganje hrane.› Doprinosi dobrom varenju proizvodeći hlorovodoničnu kiselinu u želudcu› Ubrzava proces varenja, usled aktivnost..
0,00 RSD
Brend: Health Aid
Cysticare ® tablete predstavljaju idealnu kombinaciju visokog kvaliteta, koja sadrži standardizovane biljne ekstrakte kojieliminišu / smanjuju simptome urinarne neugodnosti : jak nagon za mokrenjem , peckanje tokom mokrenja, pražnjenja i čestimmalim kolicinama urina , bol u predelu donjeg stomaka.Pr..
2.804,00 RSD
Brend: Health Aid
Brainvit ® tablete su dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija. Delovanje:Mozgu, najvitalnijem organu u telu, su neophodne hranljive materije da podrži svoju funkciju. Zbog pritisaka modernog života, stresa i starosti, sposobnost mozga da optimalno funkcioniše je često smanjena.Brainvi..
3.619,00 RSD
Brend: Health Aid
Betaimune kapsule predstavljaju jedinstvenu i moćnu kombinaciju odabranih vitamina i minerala sa dokazanim antioksidativnim i imunostimulatornim efektom.Delovanje:Betaimune kapsule su dodatak ishrani za jačanje imuniteta. Vitamini A, D i C i minerali cink, bakar i selen, doprinose normalnoj funkcij..
2.787,00 RSD
Brend: Health Aid
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanimantiin amatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergisticku imunološkupodršku kod osoba sa sezonskom preosetljivosti na alergene.• jača imuni odgovor•..
2.753,00 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)