Apoteka Cvejić
Korpa

Health Aid

Brend: Health Aid
Delovanje:Serapeptaza je proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim i antiedematoznim dejstvom i ima značajnu ulogu u smanjenju bola, zahvaljujući svojoj sposobnosti da blokira oslobađanje amina, koji uzrokuju bol u zapaljenom tkivu. Mogu ga koristiti:- osobe koje boluju od inflamatornih boles..
3.080,00 RSD
Brend: Health Aid
Pregnazon® Complete kapsule su dodatak ishrani sa vitaminima, mineralima I omega-3 masnim kiselinama za žene koje planiraju trudnoću, za vreme trudnoće I dojenja.Pregnazon® Complete kapsule su jedinstvena formulacija koja pruža sve neophodne vitamine i minerale zajedno sa DHA i EPA omega - 3 masnim ..
3.237,00 RSD
Brend: Health Aid
Nervni sistem i mozak deluju kao sistem za komunikacioni odgovor tela, koordinirajući dolazne i odlazne poruke iz celog tela. Zdrav nervni sistem nam omogućava da savladamo uspone i padoveu životu donoseći ravnotežu i harmoniju.Delovanje:Neuroforte sadrži bitne hranljive materije, kao što su aminoki..
2.942,00 RSD
Brend: Health Aid
MagCitra je vrhunski formulisan visoko efikasan izvor magnezijuma u citratnom obliku, za maksimalnu apsorpciju i potpuno bezbednu primenu.Magnezijum citrat je oblik magnezijuma koji organizam u najvecoj meri može da iskoristi.Nepohodan je za celijski energetski metabolizam, regulaciju telesne temper..
2.974,00 RSD
Brend: Health Aid
Livercare tablete su jedinstvena kombinacija ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su sikavica, maslačak, kurkuma i artičoka.Delovanje:Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol, takođe ulaze u njihov sastav i pomažu u očuvanju zdravlja jetre i čitavog organizma. Preporučuje se: os..
3.339,00 RSD
Brend: Health Aid
Hyalurovit je specijalna kombinacija hijaluronske kiseline i C vitamina, za zdrave zglobove i lepu i negovanu kožu.Hijaluronska kiselina je anjonski nesulfonovani glikozaminoglikan prisutan u vezivnom, epitelnom i nervnom tkivu. Smatra se da Ijudski organizam sadrži oko 15 g hijaluronske kiseline, o..
3.386,00 RSD
Brend: Health Aid
HeartMax™ je specijalna formula koja objedinjuje Omega-3 EPA/DHA kiseline, beli luk, amino-kiseline i moćne antioksidanse i pomaže u očuvanju zdravog srca, krvnih sudova i povoljnih vrednosti holesterola.Srce je najvažniji organ u celom telu. Srce je u osnovi mišić koji radi kao pumpa za pokretanje ..
4.259,00 RSD
Brend: Health Aid
Delovanje:Haemovit® PLUS kapsule su posebno formulisane da obezbede neophodne hranljive materije potrebne za stvaranje zdravih krvnih ćelija. Optimalna zaštita za osobe sa povećanim potrebama. Pogodan za trudnice. Odlično se podnose i ne izazivaju digestivne poteškoće. Haemovit® PLUS kapsule pore..
2.658,00 RSD
Brend: Health Aid
Digeston® PLUS tablete su jedinstvena kombinacija čisto veganskih enzima za varenje u kombinaciji sa voćnim ekstraktima kao što su ananas i papaja za koje se zna da njihovi enzimi potpomažu razlaganje hrane. Formulacija je pojačana superiornom mešavinom od 600 miliona održivih bakterijskih soje..
2.215,50 RSD
Brend: Health Aid
Digeston® PLUS tablete su jedinstvena kombinacija čisto veganskih enzima za varenje u kombinaciji sa voćnim ekstraktima kao što su ananas i papaja čiji enzimi potpomažu razlaganje hrane.› Doprinosi dobrom varenju proizvodeći hlorovodoničnu kiselinu u želudcu› Ubrzava proces varenja, usled aktivnost..
2.700,00 RSD
Brend: Health Aid
Cysticare ® tablete predstavljaju idealnu kombinaciju visokog kvaliteta, koja sadrži standardizovane biljne ekstrakte kojieliminišu / smanjuju simptome urinarne neugodnosti : jak nagon za mokrenjem , peckanje tokom mokrenja, pražnjenja i čestimmalim kolicinama urina , bol u predelu donjeg stomaka.Pr..
2.724,12 RSD
Brend: Health Aid
Brainvit ® tablete su dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija. Delovanje:Mozgu, najvitalnijem organu u telu, su neophodne hranljive materije da podrži svoju funkciju. Zbog pritisaka modernog života, stresa i starosti, sposobnost mozga da optimalno funkcioniše je često smanjena.Brainvi..
3.999,00 RSD
Brend: Health Aid
Betaimune kapsule predstavljaju jedinstvenu i moćnu kombinaciju odabranih vitamina i minerala sa dokazanim antioksidativnim i imunostimulatornim efektom.Delovanje:Betaimune kapsule su dodatak ishrani za jačanje imuniteta. Vitamini A, D i C i minerali cink, bakar i selen, doprinose normalnoj funkcij..
2.830,44 RSD
Brend: Health Aid
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanimantiin amatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergisticku imunološkupodršku kod osoba sa sezonskom preosetljivosti na alergene.• jača imuni odgovor•..
2.635,78 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)