Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Guam

Brend: Guam
Delovanje:Najefikasniji tretman protiv celulita koji se primenjuje svaki treći dan. Visoke koncentracije algi Guam, gline i eteričnih ulja deluju na najtvrdokorniji celulit i posle desetak tretmana eliminišu više centimetara celulita. Rezlutati su vidljivi već posle prvog tretamana! Pauza nakon dese..
4.605,00 RSD
Brend: Guam
Krema koja sadrži idealan odnos algi, zelene gline, afričke guarane, zelenog čaja i crvene paprike, a koristi se za eliminaciju masnih naslaga. Krema ima trostruko dejstvo: stimuliše razmenu materija, sprečava zadržavanje vode u organizmu i ciljano deluje na smanjenje masnih naslaga. Način upot..
2.779,07 RSD
Brend: Guam
Delovanje:Aktivni sastojci ove kreme ciljano deluju protiv celulita i masnih naslaga. Krema je fluidna i lako se upija. Zbog izuzetno bogate formule ima nekoliko učinaka:-ekstrakti algi, limuna i divljeg kestena ciljano deluju na smanjivanje celulita;-ekstrakt zelenog čaja, plod narandže i ananasa s..
3.794,60 RSD
Brend: Guam
Delovanje:Guam krema za grudi predstavlja kompletan tretman, učvršćuje grudi i povećava njihov volumen. Zahvaljujući ekskluzivnom sastojku Gezheimu koji je zaslužan za stimulaciju prirodnog procesa akumulacije masnoće u potkožnom masnom tkivu, grudi se učvršćuju, podižu i povećava se njihov volumen...
4.720,00 RSD
Brend: Guam
Delovanje:Ova hranljiva krema namenjena je neestetski opuštenoj koži tela. Svoju visoku delotvornost krema će pokazati kroz kratko vreme na taj način što će učvrstiti opuštene delove tela, ojačati potkožna vezivna tkiva, te vratiti elastičnost i zategnutost koži celog tela. Odlične rezultate daje ko..
2.623,00 RSD
Brend: Guam
Delovanje:Aktivni sastojci ove kreme pažljivo su odabrani iz okeanskih algi i kombinovani s ekstraktom breze, divljeg kestena, lavande i limuna, a sve s ciljem da dubinski deluje protiv celulita, masnih naslaga i nabiranja kože. Krema je vrlo pogodna za masažu pa je zato vrlo pogodna i za profesiona..
2.629,00 RSD
Brend: Guam
GUAM hladno blato od algi protiv celulita, za 5-6 tretmana od 45 minutaDelovanje:Blato sa dodatkom mentola i divljeg kestena preporučuje se kod problema proširenih vena, ispucalih kapilara ili osetljive kože jer intenzivno hladi kožu, a dubinski deluje na celulit i masne naslage. Za vreme tretmana s..
6.552,00 RSD
Brend: Guam
Najpopularnija intenzivna blatna krema protiv celulita od Guama, koja ima praktičnu i brzu primenu te višestruko delovanje na celulit. Delovanje:Zbog svog bogatog sastava ciljano deluje na:-smanjenje najtvrdokornijeg celulita za 2.7 cm (rezultati dobijeni u saradnji sa institutom u Pavilji, nak..
3.624,00 RSD
Brend: Guam
Delovanje:Zahvaljujuci dejstvu algi, kompleksu za mršavljenje (gorkoj narandži i kofeinu u liposomima), eteričnim uljima limuna i vitamina E, ova krema je formulisana tako da vidljivo uklanja masne naslage i neestetske pojave na području stomaka i struka, vraćajući koži čvrstoću i elastičnost.Način ..
2.303,00 RSD
Brend: Guam
Izuzetan proizvod nove generacije koji pretvara spavanje u kozmetički tretman. Zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, odlična je alternativa tretmanu sa blatima. Fluidna lagana krema, brzo se upija i ima blago termalno dejstvo, tako da mogu da je koriste svi tipovi kože. Delovanje:Stimul..
6.128,21 RSD
Brend: Guam
U saradnji sa institutom u Paviji nastala je Guam Fango Hladna koja ima praktičnu i brzu primenu te višestruko dejstvo na celulit.Delovanje:Zbog svog bogatog sastava ciljano deluje na:-smanjenje najtvrdokornijeg celulita za 2,7 cm (rezultati dobijeni nakon tretmana od mesec dana),-sprečava zadržavan..
2.942,00 RSD
Brend: Guam
Delovanje:Proizvod koji sadrži odabrane sastojke okeanskih algi, eteričnih ulja i trava, a koristi se za eliminaciju masnih naslaga. Blato ima trostruko dejstvo:-Sprečava zadržavanje vode u organizmu, posebno u zoni stomaka i struka.-Redukuje masne jastučiće i postepeno poboljšava figuru.-Koži celog..
2.730,04 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)