Apoteka Cvejić
Korpa

Goodwill

Brend: Goodwill
Opis proizvodaALA600 SOD je dodatak ishrani koji pomaže u tretiranju posledica oksidativnog stresa, komplikacije dijabetesa (efikasan kod periferne polineuropatije: smanjuje trnjenje, peckanje, grčeve), usporava prerano starenje, pomaže kod komplikacija virusnih infekcija, maligniteta, oštećenja krv..
2.457,60 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaALAnerv je dodatak ishran koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, ulje boražine, vitamine B grupe, vitamin E i selen.Vitamini B1, B2, B6 doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamin E i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.ALAnerv se preporučuje u stanjima poveća..
1.882,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaBéres Actival Kid je multivitamin za decu sa mineralima, oligoelementima i zaslađivačima, sa ukusom jagode. Nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminima i mineralima. Jača prirodni imunitet deteta, pomaže pravilan rast i razvoj, poboljšava opšte stanje organizma, poboljšava apetit.Preporuč..
726,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaBéres Actival Max je multivitamin sa mineralima, oligoelementima i povećanom količinom vitamina C. Preoručuje se kod povećane mentalne i fizičke aktivnosti,kod pušača i osoba koje konzumiraju alkohol,u starijoj životnoj dobi i oporavaka nakon bolesti.SastavOstali sastojci: sredstva za ..
983,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaCartigel se upotrebljava kao pomoć kod oslabljene cirkulacije, bolova u leđima i mišićima, reumatskih tegoba, bolova kod udaraca, sportskih povreda (nagnječenja i iščašenja zglobova), neuralgija, kod bola od ujeda insekata.Zahvaljujući prisustvu etarskih ulja eukaliptusa i karanfilića ..
603,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis prizvodaCartinorm®+D3 je hrana za posebne medicinske namene, koja sadrži vitamin D3 i vitamin C, kalcijum, mangan, hrom, glukozamin i hondroitin sulfat.DelovanjePreparat je namenjen za posebne nutritivne potrebe, kod poremećaja u zglobovima, izazvanih nepovoljnim stanjem kostiju i mišića, ..
2.873,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaGoodwill CINK je dodatak ishrani koji sadrži 15mg cinka u obliku cink – glukonata, za koji se smatra da je jedan od najčistijih oblika cinka i sa najboljom bioraspoloživošću. Cink je esencijalni mikroelement koji ulazi u sastav preko 70 različitih enzimskih sistema u organizmu. Ci..
393,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaLokalna zaštita sluznice jednjaka.Gastroezofagealna refluksna bolest (GERB) je bolest digestivnog trakta koja je uzrokovana vraćanjem želudačnog sadržaja u jednjak. Najčešći simptomi koji se javljaju kod GERB su: gorušica (osećaj pečenja iza grudne kosti), regurgitacija (nevoljno vraća..
2.495,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaFlorabalance probiotik se koristi kod odraslih i dece starije od šest godina u slučajevima kada postoji oštećenje crevne flore praćenje dijarejom, grčevima, povraćanjem. Florabalans bulardi je probiotik izbora kada je u pitanju terapija antibioticima.SastavSaccharomyces boulardii je ne..
639,90 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaHrana za posebne medicinske namene koja sadrži žive mikroorganizme i inulin.Sinbiotik (kombinacija probiotika i prebiotika koji udruženo ubrzavaju zaustavljanje dijareje)Jedinstvena formula, sadrži 5 sojeva aktivnih bakterijaPrebiotik inulin podstiče rast i aktivnost dobrih bakterija, ..
637,44 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaKod oštećenja aktivne stomačne flore: akutna infektivna dijareja, dijareja udružena sa antibioticima, putnička dijareja, dijareja usled stresa, prevencija alergija. Bez glutena. Namenjen deci starijoj od 7 godina i odraslim osobama.SastavLactobacillus plantarumLactobacil..
660,48 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaIron foliq je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane kod anemija i deficita gvožđa u organizmu. pogodan za trudnice, pogotovo za one sa mutacijom na MTHFR genu (oblik trombofilije).Sadrži mikrokapsulirano gvožđe visoke bioraspoloživosti, koje ne dovodi do iritacije diges..
2.117,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaLoli-C je dodatak ishrani sa vitaminom C u obliku lizalica prijatnog ukusa maline.Sadrže ekstrakt žalfije i belog sleza, sok limuna, sok maline i vitamin C. Preporučuju se deci za jačanje imuniteta, poboljšanje apetita, kod čestih infekcija i oporavka od bolesti.Doziranje4-7 godina, 1 ..
4.050,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaDodatak ishrani za optimalno funkcionisanje nervnog, mišićnog i kardiovaskularnog sistema.Sadrži optimalne dnevne doze magnezijuma i vitamina B6, koji utiče na resorpciju i iskoristljivost magnezijuma Magnewill preporučujemo kod:glavobolja i migrena,kod povećanih psiho-fizičkih na..
435,00 RSD
Brend: Goodwill
Opis proizvodaMakula komplex kapsule su namenjene za potrebe ishrane senilne degeneracije makule, kao i kod oksidativnog oštećenja oka nastalog usled dugotrajnog izlaganja UV zracima. Smanjuje rizik uznapredovanja slabljenja vida.Vitamin E Kao antioksidans štiti retinu, potpomaže delovanje luteina. ..
2.175,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)