Apoteka Cvejić
Korpa

Galenika

Brend: Galenika
Beviplex B tablete su proizvod koji  podmiruje  dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Kompleks B vitamina ima ulogu u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno povolj..
303,00 RSD
Brend: Galenika
 Beviplex N granule su proizvod koji  podmiruje  dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Kompleks B vitamina ima ulogu u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno ..
333,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Bibili-bi čaj za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Ekstrakt kima i komorača, opuštaju mišiće creva i podstiču odstranjivanje gasova iz digestivnog trakta.Sastav: ekstrakt kima i komoračaNačin primene:Sadržaj kesice rastvoriti u 100 ml  prokuvane i na sobnoj t..
156,00 RSD
Brend: Galenika
Dejstvo:Proteolitički enzimi, tripsin i himotripsin, u Chymoral gastrorezistentnim tabletama imajuspecifičnu katalitičku aktivnost endopeptidaza i esteraza. Chymoral gastrorezistentne tablete se mogu koristiti:- kod otoka i krvnih podliva,- kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti,- kod z..
832,00 RSD
Brend: Galenika
Digestal sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata koji se nalaze u hrani koju svakodnevno konzumiramo. Žuč pomaže u procesu emulgovanja masti čime olakšava njihovo varenje. Gastrorezistentne tablete su obložene acidorezistentnim omotačem, koji ostaje nerazlo..
680,00 RSD
DIMIGAL TABLETE 50MG A10
SUPER CENA
Brend: Galenika
DIMIGAL®, tablete, 50 mg dimenhidrinat.Pažljivo pročitajte ovo uputstvo jer ono sadrži informacije koje su važne za Vas.Ovaj lek možete kupiti bez lekarskog recepta, za lečenje blažih bolesti bez pomoći Vašeg lekara. Pored toga, potrebno je da pažljivo koristite ovaj lek kako bi od njega dobili najb..
249,00 RSD
Brend: Galenika
Flonivin baby oralna suspenzija je medicinsko sredstvo namenjeno za lečenje: dispeptičnih poremećaja, gastroenteričnog meteorizma, aerofagije i kolika kod odojčadi, dece i odraslih.U pitanju je oralna suspenzija za trenutnu upotrebu koju čine:- 1 bočica od 20 ml sa kapaljkom sa poklopcem koja sadrži..
983,00 RSD
Brend: Galenika
Flonivin plus kapsula sadrži najmanje 5 milijardi korisnih probiotičkih ćelija Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum i 5 mg cinka.Proizvod je namenjen normalnom funkcionisanju digestivnog sistema i normalnoj funkciji imunog sistema.Probiotici mogu da se definišu kao mono ili mešovita kul..
405,00 RSD
Brend: Galenika
Folna kiselina je neophodana za stvaranje i održavanje novih ćelija. Spada u grupu vitamina B. To je naročito značajno u periodu brzog deljenja, rasta i metabolizma u trudnoći i tokom dojenja kada je povećana potreba, ali i rizik od nedostatka folne kiseline. Za pravilno formiranje, rast i razvoj em..
484,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Gingival gel se preporučuje kao pomoćno sredstvo u terapiji kod pacijenata sa izraženim znacima zapaljenja desni, nastalih zbog gingivitisa, paradontopatije, naslaga kamenca i drugih uzročnika. Pogodan je i za primenu nakon drugih stomatoloških intervencija, jer podržava zdravlje desni – z..
359,00 RSD
JEKODERM MAST  25G
SUPER CENA
Brend: Galenika
Jekoderm mast se primenjuje za pospešivanje epitelizacije i negu kože. Suvoj, perutavoj koži obezbeđuje neophodne hranljive materije, daje glatkoću i sjaj i povećava elastičnost. Jekoderm mast je izrađena od masnih sirovina prirodnog porekla.Delovanje:Jekoderm mast sadrži riblje ulje koje je bogato ..
439,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Hrom stimuliše aktivnost enzima koji učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata, masti, holesterola i proteina. Najznačajnija uloga hroma je u poboljšanju dejstva insulina (povećava se broj i osetljivost insulinskih receptora) i održavanju normalnog nivoa šećera u krvi. Sastav:1 kapsula..
491,00 RSD
Brend: Galenika
Oligogal Se sadrži organski vezan selen na bazi biotehnološki obogaćenog pivskog kvasca u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E.Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma.Zbog česte deficitarnosti u lancu ishrane, selen se u nedovoljnoj meri unosi u organizam.Ned..
719,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Cink je neophodan za stvaranje hormona insulina kao i za rad imunog sistema. Ima značajnu ulogu kao aktivni sastojak velikog broja enzima koji učestvuju u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Potreban je i za rast, deobu i sazrevanje ćelija. Cink ima povoljno dejstvo na funkc..
491,00 RSD
Brend: Galenika
Oligovit dražeje predstavljaju kombinaciju 10 vitamina i 10 najpotrebnijih minerala.Oligovit podmiruje povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani (jednolična ishrana, dijeta, alkoholizam).Vitamini i minerali koji ulaze u sastav Oligovita su neopho..
720,00 RSD
Brend: Galenika
Oligovit vitaminski sirup za decu je dijetetski suplement namenjen pre svega najmlađima, jer deca imaju povećane potrebe za vitaminima koji im omogućavaju zdrav rast i razvoj.Oligovit vitaminski sirup sadrži devet vitamina potrebnih za nesmetano odvijanje različitih metaboličkih i biohemijskih proce..
619,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 24 (2 strana)