Apoteka Cvejić
Korpa

Galenika

Brend: Galenika
Vitup D3 2000 IJ kapsule su hrana za posebne medicinske namene sa vitaminom D3.Namena:hipovitaminozom vitamina D,kod osoba sa oslabljenim i poremećenim imunitetom,kod osoba sa osteopenijom,osteomalacijom,osteoporozom,kod osoba iznad 65 godina starosti u cilju prevencije preloma kostiju,kod osoba sa ..
832,00 RSD
Brend: Galenika
Vitup D3 1000 IJ kapsule su hrana za posebne medicinske namene sa vitaminom D3.Namena:hipovitaminozom vitamina D,kod osoba sa oslabljenim i poremećenim imunitetom,kod osoba sa osteopenijom,osteomalacijom,osteoporozom,kod osoba iznad 65 godina starosti u cilju prevencije preloma kostiju,kod osoba sa ..
913,00 RSD
Brend: Galenika
Tocopherol film tablete predstavljaju dodatak ishrani i u svom sastavu sadrže vitamin E. Vitamin E ima antioksidativno dejstvo. Kao vitamin rastvorljiv u masti nagomilava se u ćelijskim opnama,česticama lipoproteina u krvotoku i u masnom tkivu. Izuzetno brzo se vezuje za slobodne radikale kiseo..
605,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Vitamin E štiti ćelije od propadanja tokom procesa starenja i predstavlja sastojak zaštitnog antioksidansnog sistema organizma. Dodatni unos vitamina E preporučuje se kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitaste žlezde, malignih bolesti. Redovan u..
756,00 RSD
Brend: Galenika
DejstvoPantenol sa vitaminom C oriblete se primenjuju za ublažavanje tegoba nastalih nakon manjihpovreda ili opekotina kao i za stimulisanje regeneracije sluznice usne duplje, ždrela, jezika idesni kod nadražaja različitog porekla (duvanski dim, smog). Pantenol sa vitaminom C oribletemogu biti dodat..
378,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje: Aktivan sastojak Pantenol rastvora-dekspantenol pretvara se u organizmu u pantotensku kiselinu. Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina, sintezu steroidnih hormona i detoksikaciju nekih pro..
378,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Pantenol 9% Pena uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svetlosti, vetru, hladnoći i vodi. Pantenol 9% pena osvežava, regeneriše i vašu kožu održava vlažnom i negovanom. Pantenol 9% pena se preporučuje za:negu i hidrataciju kože;negu kože nakon sunčanja;regeneraciju kože..
725,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje: Aktivan princip Pantenol masti-dekspantenol, u organizmu se transformiše u pantotensku kiselinu ( vitamin B5). Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina i detoksikaciju nekih produkata metabo..
393,75 RSD
Brend: Galenika
Delovanje: Aktivan princip krema Pantenol-dekspantenol, u organizmu se transformiše u pantotensku kiselinu ( vitamin B5). Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina i detoksikaciju nekih produkata metabo..
378,00 RSD
Brend: Galenika
Orosal 65 je kombinacija glukoze i elektrolita u optimalnom odnosu. Služi za nadoknadu tečnosti i elektrolita. Namenjen je deci svih uzrasta i odraslima.Delovanje:Rastvor Orosal 65 se koristi kod lakog i srednje teškog stepena dehidracije dece i odraslih sa dijarejom i/ili povraćanjem.Daje se u mali..
227,14 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Dodatak ishrani u vidu vitamina i minerala tokom povećanih potreba u trudnoći, periodu dojenje i 2 – 4 meseca nakon toga. Naročito u slučajevima nedovoljnog unošenja vitamina i minerala ishranom (nepravilna, neredovna ishrana).Sastav proizvoda:Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin B1, ..
983,00 RSD
Brend: Galenika
Oligovit vitaminski sirup za decu je dijetetski suplement namenjen pre svega najmlađima, jer deca imaju povećane potrebe za vitaminima koji im omogućavaju zdrav rast i razvoj.Oligovit vitaminski sirup sadrži devet vitamina potrebnih za nesmetano odvijanje različitih metaboličkih i biohemijskih proce..
650,16 RSD
Brend: Galenika
Oligovit dražeje predstavljaju kombinaciju 10 vitamina i 10 najpotrebnijih minerala.Oligovit podmiruje povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani (jednolična ishrana, dijeta, alkoholizam).Vitamini i minerali koji ulaze u sastav Oligovita su neopho..
799,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Cink je neophodan za stvaranje hormona insulina kao i za rad imunog sistema. Ima značajnu ulogu kao aktivni sastojak velikog broja enzima koji učestvuju u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Potreban je i za rast, deobu i sazrevanje ćelija. Cink ima povoljno dejstvo na funkc..
643,00 RSD
Brend: Galenika
Oligogal Se sadrži organski vezan selen na bazi biotehnološki obogaćenog pivskog kvasca u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E.Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma.Zbog česte deficitarnosti u lancu ishrane, selen se u nedovoljnoj meri unosi u organizam.Ned..
719,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Hrom stimuliše aktivnost enzima koji učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata, masti, holesterola i proteina. Najznačajnija uloga hroma je u poboljšanju dejstva insulina (povećava se broj i osetljivost insulinskih receptora) i održavanju normalnog nivoa šećera u krvi. Sastav:1 kapsula..
491,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 30 (2 strana)