Apoteka Cvejić
Korpa

Durex

Brend: Durex
Delovanje:Klitoralni gel na bazi vode čije dejstvo je pojačano Desirex arousal stimulantom (nije lubrikant)Sadrži supstance koje višestruko stimulišu osećajne senzore i utiču na povećanje protoka krvi, a time i intenziviraju doživljajStvara talase vreline, kao i osećaj hlađenja ili pojačanog uzbuđen..
1.134,49 RSD
Brend: Durex
Durex Intense vibracioni prsten je odličan način za povećanje uživanja i zadovoljstva tokom sexa sa oba partnera.Extra rastegljiv i jednostavan za upotrebu ovaj prsten poboljšava seksualni odnos i predigru uz pomoć stimulišućih vibracija u trajanju do 20minuta.Može se primenjivati sa ili bez kondoma..
714,19 RSD
Brend: Durex
Jedinstven, senzualan gel i lubrikant za masažu, u jednom proizvodu.Dovoljno je blag za upotrebu na celom telu, a sadrži čak i vitamin E, za tvoje zdravlje i negu kože.Pakovanje: 200ml..
1.115,36 RSD
Brend: Durex
Durex Play Cherry je glatkog osećaja, slatkog ukusa i divno voćan. Play Cherry je sladak, lubrikant, sa ukusom višnje. Lubrikant je na bazi vode tako da je bezbedan za upotrebu sa kondomima.Pakovanje: 50ml..
794,30 RSD
Brend: Durex
Play Feel je klasični lubrikant na bazi vode. Nije lepljiv niti mastan, nego jednostavno lagan i gladak lubrikant, stvoren kako bi povećao zadovoljstvo. Bez mirisa i ukusa. Može da se koristi i kod vaginalne suvoće, za starije žene.Pakovanje: 50ml..
887,50 RSD
Brend: Durex
Durex Play heat lubrikant se zagreva u dodiru s kožom, pa nakon nanošenja stvara sjajne glatke senzacije i nežnu toplinu. Jedan dodatan savet: nežno dunite kako biste pojačali delovanje zagrevanja i doživljaje učinili još slasnijima i intenzivnijima.Lubrikant je na bazi vode pa ga slobodno možete up..
845,00 RSD
Brend: Durex
Gladak i svilenkast gel za senzualnu masažu sadrži ylang-ylang, nežnog je mirisa i ukusa te će probuditi vaše osecaje.Gel Play Sensual Massage 2 u 1 sadrži ylang-ylang, cvet koji raste u prašumama na ostrvima Tihog okeana.Play Sensual Massage 2 u 1 je lagan, gladak i svilenkast gel te dovoljno nežan..
1.130,00 RSD
Brend: Durex
Durex Play Strawberry je glatkog osećaja, slatkog ukusa i divno voćan. Play Cherry je sladak, lubrikant, sa ukusom jagode. Lubrikant je na bazi vode tako da je bezbedan za upotrebu sa kondomima.Pakovanje: 50ml..
799,00 RSD
Brend: Durex
Durex Play tingling je dugotrajan svilenkast lubrikant koji budi osećaj blagog golicanja, gde god da se nanese.Njegov uzbudljiv i osvežavajući ukus, kao i svež i čist miris, dodatno bude sva čula.Pakovanje: 50ml..
1.018,37 RSD
Brend: Durex
Durex Perfect glide - lubrikant na bazi silikona. Ovaj lubrikant ima 3x bolje podmazujuće dejstvo nego lubrikant na bazi vode. Nije za oralnu upotrebu i ne sme da se koristi sa igračkama od silikona.Cesto se koristi pri analnom odnosu i prilikom odnosa pod tuse u kadi jer se teze ispira pod vodom.Ve..
1.108,08 RSD
Brend: Durex
Tradicionalno visok kvalitet Durexovih kondoma.Nominalna širina: 56 mmOd prozirnog prirodnog lateksaEasy-On oblikDermatološki ispitani100% elektronički ispitaniDurex vam nudi tradicionalno visok kvalitet prozirnih kondoma. Zbog Easy-On oblika, kondom se lakše stavlja i ugodniji je za nošenje.Po..
1.018,00 RSD
Brend: Durex
Tradicionalno visok kvalitet Durexovih kondoma.Nominalna širina: 56 mmOd prozirnog prirodnog lateksaEasy-On oblikDermatološki ispitani100% elektronički ispitaniDurex vam nudi tradicionalno visok kvalitet prozirnih kondoma. Zbog Easy-On oblika, kondom se lakše stavlja i ugodniji je za nošenje.Poseban..
310,65 RSD
Brend: Durex
Malo deblji od uobičajenih kondoma i sa dodatnim premazom, za one koji žele sigurnost, ali ne nauštrb udobnosti.Nominalna širina: 56 mmProziran, dodatno lubrifikovan i sa rezervoarom za spermuEasy-On oblikDermatološki ispitani100% elektronički ispitaniPakovanje: 3 prezervativa..
299,00 RSD
Brend: Durex
Durex Feel Intimate je posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki, sa dodatnim premazom, kako bi pružili gladak, nežan osećaj tokom polnog odnosa. Zahvaljujući posebnom obliku, lakše ih je staviti, pa zato pružaju osećaj bolj..
346,00 RSD
Brend: Durex
Durex Feel Thin kondom je nešto tanji, uz jednaku visinu sigurnosti i zaštite, oblikovani kako bi se lakše stavljali te kako bi bolje pristajali i pružali bolji osećaj tokom seksa. Nominalna širina: 56 mmProzirni, lubrifikovani i sa rezervoarom za spermuEasy-On oblikDermatološki ..
1.096,00 RSD
Brend: Durex
Durex Feel Thin kondom je nešto tanji, uz jednaku visinu sigurnosti i zaštite, oblikovani kako bi se lakše stavljali te kako bi bolje pristajali i pružali bolji osećaj tokom seksa. Nominalna širina: 56 mmProzirni, lubrifikovani i sa rezervoarom za spermuEasy-On oblikDermatološki ispitani100% el..
346,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)