Apoteka Cvejić
Korpa

Durex

Brend: Durex
Durexi Tickle Me kondom je  napravljen sa jedinstveno postavljenim naborima i ravnim zidovima za intenzivniji doživljaj.Nominalna širina: 53 mmKoralno crvene boje, lubrifikovani i sa rezervoarom za spermuRavnih zidovaDermatološki ispitani100% elektronički ispitaniDurexovi Tickle Me kondomi imaj..
7.636,00 RSD
Brend: Durex
Nova generacija Durex RealFeel kondoma nastala je kako bi vama i vašem partneru osigurala najprirodniji osećaj dodira kože s kožom.Nominalna širina: 56 mmNačinjeni od tehnološki naprednog ne-lateks materijalaProzirni, lubrifikovani i s rezervoarom za spermuKlinički dokazani100% elektronički ispitani..
1.475,00 RSD
Brend: Durex
Durex Pleasure Me prezervativ ima jedinstveno postavljene nabore i ispupčenja na pravim mestima. Ovakva reljefna površina daje maksimalan ugođaj za oba partnera.Pakovanje: 3 prezervativa..
406,14 RSD
Brend: Durex
Durex extended pleasure prezervativi omogućavaju duže trajanje polnog odnosa. U sebi sadrži poseban lubrikant benzocain, koji se nalazi sa njegove unutrašnje strane i pomaže u zadržavanju orgazma. Ovaj lubrikant na taj način obezbeđuje duže trajanje erekcije, a time i duže t..
572,16 RSD
Brend: Durex
Rebrasti i tačkasti kondom s Performa™ lubrikantom osmišljen da nju ubrza, a njega uspori.Nominalna širina: 56 mmProzirni lubrifikovan kondomi od prirodnog lateksaEasy-On oblik za udobnost i prianjanjePoseban Performa™ lubrikant sadrži 5% benzokaina kako bi produzio erekcijuDermatološki ispitaniDure..
525,00 RSD
Brend: Durex
Durex love prezervativi, sa lubrikantom uz koji ćete doživeti prirodan osećaj vođenja ljubavi. Uz to, dobijate 4 kondoma za cenu 3. Zbog Easy-On oblika, kondom se lakše stavlja i ugodniji je za nošenje. Poseban način, na koji izrađujemo Durexove Love kondome, obezbeđuje da mirišu bolje, pa nema neug..
363,84 RSD
Brend: Durex
Ekstra tanak, ekstra osetljiv, sa dodatnim lubrikantom za još prijatniji doživljaj.Ravnih strana i sa rezervoarom na vrhu.Providni i ekstra podmazani kondomi od prirodne gume od lateksa.Nominalna širina 52mm.Kondomi Durex Invisible Extra podmazani su najtanji koje je Durex ikada napravio, dizajniran..
1.322,00 RSD
Brend: Durex
Durex Feel Intimate je posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki, sa dodatnim premazom, kako bi pružili gladak, nežan osećaj tokom polnog odnosa. Zahvaljujući posebnom obliku, lakše ih je staviti, pa zato pružaju osećaj..
1.049,00 RSD
Brend: Durex
Prezervativ koji zaista poboljšava seksualan doživljaj za obojeTransparentan prezervativ sa dodatim lubrikantom, izrađen od prirodnog lateksa, rebraste i tačkaste teksture, premazan Desirex arousal stimulantomZa NJU – stimulišuća rebrasta i tačkasta tekstura, uz dodatak Intense gela k..
501,00 RSD
Brend: Durex
Prezervativ koji zaista poboljšava seksualan doživljaj za obojeTransparentan prezervativ sa dodatim lubrikantom, izrađen od prirodnog lateksa, rebraste i tačkaste teksture, premazan Desirex arousal stimulantomZa NJU – stimulišuća rebrasta i tačkasta tekstura, uz dodatak Intense gela koji donosi tala..
1.322,00 RSD
Brend: Durex
Durex Feel Ultra Thin kondomi izuzetno su tanki kondomi napravljeni pomoću Sensi-Fit tehnologije za još veću osetljivost.Nominalna širina: 52 mmProziran, lubrifikovan i sa rezervoarom za spermuRavnih zidovaDermatološki ispitani100% elektronički ispitaniDurex Feel Ultra Thin kondomi izuzetno su tanki..
421,11 RSD
Brend: Durex
Durex Feel Thin kondom je nešto tanji, uz jednaku visinu sigurnosti i zaštite, oblikovani kako bi se lakše stavljali te kako bi bolje pristajali i pružali bolji osećaj tokom seksa. Nominalna širina: 56 mmProzirni, lubrifikovani i sa rezervoarom za spermuEasy-On oblikDermatološki ispitani100% el..
405,00 RSD
Brend: Durex
Durex Feel Thin kondom je nešto tanji, uz jednaku visinu sigurnosti i zaštite, oblikovani kako bi se lakše stavljali te kako bi bolje pristajali i pružali bolji osećaj tokom seksa. Nominalna širina: 56 mmProzirni, lubrifikovani i sa rezervoarom za spermuEasy-On oblikDermatološki ..
1.284,00 RSD
Brend: Durex
Durex Feel Intimate je posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki, sa dodatnim premazom, kako bi pružili gladak, nežan osećaj tokom polnog odnosa. Zahvaljujući posebnom obliku, lakše ih je staviti, pa zato pružaju osećaj bolj..
406,14 RSD
Brend: Durex
Malo deblji od uobičajenih kondoma i sa dodatnim premazom, za one koji žele sigurnost, ali ne nauštrb udobnosti.Nominalna širina: 56 mmProziran, dodatno lubrifikovan i sa rezervoarom za spermuEasy-On oblikDermatološki ispitani100% elektronički ispitaniPakovanje: 3 prezervativa..
349,50 RSD
Brend: Durex
Tradicionalno visok kvalitet Durexovih kondoma.Nominalna širina: 56 mmOd prozirnog prirodnog lateksaEasy-On oblikDermatološki ispitani100% elektronički ispitaniDurex vam nudi tradicionalno visok kvalitet prozirnih kondoma. Zbog Easy-On oblika, kondom se lakše stavlja i ugodniji je za nošenje.Poseban..
349,50 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)