Apoteka Cvejić
Korpa

Dr.Wolf

DR.WOLFF VAGISAN VAGINALETE A7
NEMA NA LAGERU
Brend: Dr.Wolf
U normalnim uslovima, vaginalnu bakterijsku floru čine mikroorganizmi koje možemo podeliti na korisne i patogene i oni su u ravnoteži kod zdravih osoba.Jedan od najznačajnijih mehanizama za održavanje ove ravnoteže je kontrola pH vrednosti vaginalnog sadržaja, koja je kod zdravih osoba u rasponu od ..
0,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
DR.WOLFF VAGISAN LOSIONDelovanje:Blage supstance za pranje neguju i čiste spoljne intimne delove.Mlečna kiselina iz prirodne surutke obezbeđuje pH vrednost oko 5, i na taj način štiti prirodni zaštitni kiselinski omotač kože.Prirodna surutka i mlečna kiselina štite prirodnu mikrofloru i time obezbeđ..
1.746,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
Delovanje:Ova krema je pogodna za vaginalnu primenu i primenu na kožu spoljne intimne regije.Preporučuje se jer otklanja simptome suvoće u vagini (osećaj suvoće, peckanja, svrab i bol prilikom seksualnog odnosa) i neguje spoljnu intimnu regiju kao i zbog sledećih razloga:​Bez hormona, Sa dvostr..
1.952,26 RSD
Brend: Dr.Wolf
LINOLA PROTECTIVE BALZAM Delovanje:Pruža zaštitu osetljivoj koži posebnim zaštitnim filmom protiv vlage i trenjaPre svega pogodan je za osetljivu kožu kod bebaEfikasnost Linola ® Protektivnog balzama je klinički dokazanaSa jedinstvenom formulacijom i sadržajem lipida od 73%, ovaj balzam pruža i..
1.200,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
LINOLA LOSION 200MLDelovanje:Brzo i ravnomerno prodire u kožu i nadoknađuje deficit vlage i masnoće.Na bazi linolne kiseline, bez konzervansa,boja i mirisa sadrži kvalitetno čičkovo ulje, i idealan je preparat za negu suve, nežne, osetljive kože i kože s ekcemom. Nanosi se nekoliko puta dnevno, obav..
1.644,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)