Apoteka Cvejić
Korpa

Dr.Wolf

Brend: Dr.Wolf
Plantur 39 kofeinski tonik namenjen je ženama koje imaju problem opadanja kose u toku menopauze.Delovanje: Fitokofeinski kompleks jača koren kose i sprečava dalje opadanje. Plantur 39 kofeinski tonik koristiti u kombinaciji sa Plantur 39 kofeinskim šamponom.Način upotrebe: Jednom dnev..
1.797,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
Plantur 39 kofeinski šampon za farbanu kosu namenjen je ženama koje imaju problem opadanja kose u toku menopauze.Delovanje: Kofeinski kompleks i fitoestrogeni jačaju folikul dlake i sprečavaju opadanje kose, dok prirodni ekstrakti pšenice i provitamin B5 hrane kosu i vraćaju joj mekoću i n..
1.797,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
Plantur 39 kofeinski šampon namenjen je ženama koje imaju problem opadanja kose u toku menopauze.Delovanje: Kofeinski kompleks i fitoestrogeni jačaju folikul dlake i sprečavaju opadanje kose, dok prirodni ekstrakti pšenice i provitamin B5 hrane kosu i vraćaju joj mekoću i neophodan sjaj. Za veću efi..
1.834,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
Plantur 21 šampon je šampon za oskudan rast i prevremeni gubitak kose u mladjim godinama.Delovanje: Sadrži nutri-kofeinski kompleks koji aktivira koren kose. Biotin reguliše energetski balans u folikulu dlake i podstiče rast kose. Cink je najvažniji mikroelement u kosi i utiče na zdrav ras..
1.797,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
Plantur 21 nutri coffein balzam je namenjen za kosu za više sjaja i snage same kose.Jača strukturu kose, plakšava češljanje, neguje kosu.Bez silikona sadrži kondicione agense kao što je kašmir kako bi vam kosa bila sjajna i meka, a da je ne opterećuje. Kofein i mikronutrijenti sprečavaju da se aktiv..
1.225,00 RSD
DR.WOLFF VAGISAN VAGINALETE A7
NEMA NA LAGERU
Brend: Dr.Wolf
U normalnim uslovima, vaginalnu bakterijsku floru čine mikroorganizmi koje možemo podeliti na korisne i patogene i oni su u ravnoteži kod zdravih osoba.Jedan od najznačajnijih mehanizama za održavanje ove ravnoteže je kontrola pH vrednosti vaginalnog sadržaja, koja je kod zdravih osoba u rasponu od ..
0,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
DR.WOLFF VAGISAN LOSIONDelovanje:Blage supstance za pranje neguju i čiste spoljne intimne delove.Mlečna kiselina iz prirodne surutke obezbeđuje pH vrednost oko 5, i na taj način štiti prirodni zaštitni kiselinski omotač kože.Prirodna surutka i mlečna kiselina štite prirodnu mikrofloru i time obezbeđ..
1.581,00 RSD
DR.WOLFF VAGISAN HIDRATANTNI KREM 50G
NEMA NA LAGERU
Brend: Dr.Wolf
Delovanje:Ova krema je pogodna za vaginalnu primenu i primenu na kožu spoljne intimne regije.Preporučuje se jer otklanja simptome suvoće u vagini (osećaj suvoće, peckanja, svrab i bol prilikom seksualnog odnosa) i neguje spoljnu intimnu regiju kao i zbog sledećih razloga:​Bez hormona, Sa dvostr..
0,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
LINOLA PROTECTIVE BALZAM Delovanje:Pruža zaštitu osetljivoj koži posebnim zaštitnim filmom protiv vlage i trenjaPre svega pogodan je za osetljivu kožu kod bebaEfikasnost Linola ® Protektivnog balzama je klinički dokazanaSa jedinstvenom formulacijom i sadržajem lipida od 73%, ovaj balzam pruža i..
996,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
LINOLA LOSION 200MLDelovanje:Brzo i ravnomerno prodire u kožu i nadoknađuje deficit vlage i masnoće.Na bazi linolne kiseline, bez konzervansa,boja i mirisa sadrži kvalitetno čičkovo ulje, i idealan je preparat za negu suve, nežne, osetljive kože i kože s ekcemom. Nanosi se nekoliko puta dnevno, obav..
1.488,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)