Apoteka Cvejić
Korpa

Dr. Werner

Brend: Dr. Werner
Delovanje:Dodatak ishrani za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Doprinosi smanjenju bola, obustavljanju ili redukciji prateće (standardne) terapije. Podržava regeneraciju perifernih nerava. Precizna kombinacija 6 važnih biološki aktivnih prirodnih jedinjenja.Doprinosi smanjenju bola, obustavlj..
1.724,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Urimil gel je sredstvo za lokalnu primenu, koje sadrži pet aktivnih sastojaka, usmerenih ka smanjenju upale, ublažavanju bolova i obnavljanju funkcije perifernih nerava.Preporučena primena kod:periferne neuropatijebolova u leđimabolova i osećaja trnjenja i mravinjanja u rukama i nogamaišijasa i svih..
1.362,00 RSD
Brend: Dr. Werner
ProstaGUARD je precizna kombinacija biljnih ekstrata koji imaju povoljan efekat kod problema sa pojavom Benigne hiperplazije prostate (BHP) i poboljšavaju potentnost i seksualnu aktivnost muškaraca.Aktivni sastojci deluju sinergično, umanjuju obim žlezde, poboljšavaju oticanje mokraće i smanjuju bro..
1.334,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Osnovne namene, delovanje:Dodatak ishrani sa palmitoiletanolamidom (PEA) i vitaminom C, koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i smanjenju umora i iscrpljenosti.Doprinosi smanjenju upale i bola kod hroničnog bola različitog porekla.Pal..
1.404,00 RSD
FEMOVITA KAPSULEA30
NEMA NA LAGERU
Brend: Dr. Werner
Delovanje:  Ublažava simptome koji prate menopauzu  Prevencija osteoporozeIzbor kod žena kojima je kontraindikovana supstituciona hormonska terapijaSastav:Ostriga                      &..
0,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Cicatridina vaginalete sa hijaluronskom kiselinom predstavljaju potpunu negu za vaše intimno zdravlje u slučaju osećaja vaginalne suvoće, peckanja, svraba i nelagodnosti u osetljivom delu vagine. Proizvod je formulisan da bi sačuvao i obnovio zdravlje i vlažnost vagine. Cicatridina vaginalete su naj..
0,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Recite „Stop!“ hemoroidima sa Cicatridina supozitorijama! Cicatridina supozitorije predstavljaju originalno rešenje sa hijaluronskom kiselinom + 4 prirodna biljna ulja, koje pomaže u regeneraciji anorektalnog kanala kod:unutrašnjih i spoljašnjih hemoroidanakon proktoloških intervencijaproktitisa kri..
0,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Cicatridina sprej sa hijaluronskom kiselinom je rešenje za sve vrste rana. Stimuliše proces oporavka i trenutno deluje na površinske i duboke rane – ogrebotine, razderotine, opekotine, hirurške rane, dekubitalne rane i čireve.Kada zadobijemo bilo kakvu povredu, naše telo reaguje slanjem hijaluronske..
0,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Cicatridina mast je ponosni predstavnik brenda CICATRIDINA, pouzdan pomoćnik u borbi protiv rana. Namenjena je za dodatnu terapiju u procesu oporavka površinskih i dubokih rana bilo koje vrste.Zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline i bademovog ulja, mast Cicatridina se može koristi..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)