Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Div Lek

Brend: Div Lek
Snažan enzim sa proteolitičkim dejstvomIndikacije:Postoperativni otoci i krvni podliviIskašljavanja post anestetičkog šlajmaAkutni i hronični sinuzitisOtitis mediaAkutni tonzilitisInflamacija Eustahijeve tubeMastopatija i fibromatozne promene na dojkamaAdnexitis, salpingitisReumatoidni artritis i os..
763,00 RSD
Brend: Div Lek
Gama amino buterna kiselina je supstanca, koja se normalno nalazi u mozgu i učestvuje u metaboličkim procesima odnosno pomaže eliminaciju toksičnih produkata, koji nastaju degradacijom proteina.Indikacije:Učestvuje u normalizaciji dinamičkih procesa u mozguPoboljšava kvalitet mišljenja i pamćenja i ..
732,00 RSD
Brend: Div Lek
Gama amino buterna kiselina je supstanca, koja se normalno nalazi u mozgu i učestvuje u metaboličkim procesima odnosno pomaže eliminaciju toksičnih produkata, koji nastaju degradacijom proteina.Indikacije:Učestvuje u normalizaciji dinamičkih procesa u mozguPoboljšava kvalitet mišljenja i pamćen..
1.348,00 RSD
Brend: Div Lek
KOMPLEKS VITAMINA BKompletna formula svih osam esencijalnih hidrosolubilnih vitamina В kompleksa. Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rast i razvoj, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema.Sadrži blotin koji pomaže izgradnji masti i proteina koje se koriste u telu.Indikacijepodsti..
410,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)