Apoteka Cvejić
Korpa

Dietpharm

Brend: Dietpharm
Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim toga, učestvuje u održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon fizičkih aktivnosti, u slučaju virusnih i bakterijskih infekcija organizma.Vitamin C može povećati apsorpciju gvožđa. Preporučuje se oprez kod pacijenata na terapi..
728,12 RSD
Brend: Dietpharm
Iako je biotin jedan od manje poznatih vitamina B grupe, on igra vrlo značajnu ulogu u brojnim metaboličkim procesima. Nazivamo ga još i vitamin H.Delovanje:Biotin je važan u metabolizmu proteina, masti i ugljenih hidrata iz hrane. Uključen je u biosintezu masnih kiselina, glukoneogenezu, proiz..
515,00 RSD
Brend: Dietpharm
Ovo je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani sa omega-3-masnim kiselinama za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću. Sadrži sastojke neophodne za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke.Delovanje:Niska koncentracija folata kod majke je faktor rizika za pojavu oštećenja neuralne cevi ..
1.784,00 RSD
Brend: Dietpharm
Ovaj prepart služi za jačanje otpornosti organizma. Kao dodatak ishrani savetuje se osobama sa povećanim metaboličkim potrebama (kao što su sportisti, osobe podložne čestim infekcijama, osobe koje se jednolično hrane ili su na restriktivnim dijetama, u slučajevima čestog uzimanja lekova, osobama koj..
755,00 RSD
Brend: Dietpharm
Ovaj preparat je dodatak ishrani sa indijskim tamjanom, vitaminom C, cinkom, manganom i selenom.Delovanje:Indijski tamjan doprinosi održavanju normalne pokretljivosti zglobova, dok vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju i hrskavice. Cink i mangan su satojci koj..
2.689,54 RSD
Brend: Dietpharm
Kapsule Glukozamin sulfat su dodatak ishrani sa povoljnim dejstvom na  kosti i zglobove. Sposobnost organizma da stvara glukozamin sa godinama se smanjuje, što se neposredno povezuje sa povećanom sklonošću različitim mehaničkim povredama zglobova i kostiju, kao i njihovim degenerativnim promena..
915,00 RSD
Brend: Dietpharm
Hemero Protect je krem koji olakšava tegobe sa unutrašnjim i spoljašnjim hemoroidima. Delovanje:Aktivni sastojci u ovom kremu smanjuju bolove i zapaljenje i podstiču zaceljivanje u slučaju kako  unutrašnjih, tako i spoljašnjih hemoroida. Beta-glukan ubrzava epitelizaciju i stvaranje kolage..
799,00 RSD
Brend: Dietpharm
Delovanje:Zahvaljujući jedinstvenim hranljivim materijama iz ajkuline jetre, kao što su alkil-gliceroli omega-3 masnih kiselina Immuno Shark kapsule su veoma koristan i efikasan preparat, koji je naročito važan za osobe koje imaju smetnje ili oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holeste..
480,00 RSD
Brend: Dietpharm
Imuno C D kapsule namenjene su osobama koje imaju oslabljen imunitet, osećaju umor i iscrpljenost. Sadrže vitamin C u obliku kalcijum-askorbata koji blago deluje na sluznicu želuca i ima dobru bio raspoloživost kao i cink u obliku glukonata koji se lako apsorbuje.Delovanje:Vitamin C doprinosi normal..
444,50 RSD 635,00 RSD
Brend: Dietpharm
Kondroin forte tablete su dijetski dodatak svakodnevnoj ishrani, koji sadrži hondroitin-sulfat iz hrskavice morskog psa, kao i glukozamin-sulfat.Delovanje:Preporučuju se kod degenerativnih i reumatskih promena na zglobovima, ukočenosti, kod otežane pokretljivosti i bolova.Ovaj preparat je pogodan i ..
1.362,33 RSD
Brend: Dietpharm
Sastav:Šećer, glukozni sirup, med, koncentrat soka limuna u prahu, koncentrat soka maline u prahu, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma narandže,beta-karoten, natrijum askorbat, rutozidU preporučenoj dnevnoj dozi sadrži: (dve lizalice)Med 200 mgVitamin C 25 mgRutozid 8 mgDelovanje:Lizalice ..
135,00 RSD
Brend: Dietpharm
Delovanje:Lizalice smanjuje osećaj mučnine tokom vožnje.Sastav:preporučena dnevna doza( dve lizalice), sadrži 40 mg suvog ekstrakta korena đumbira i 25mg suvog ekstrakta lista pitome nane.Način upotrebe:Deca od 4 do 10 godina dve lizalice na dan, a deca iznad 11 godina tri lizalice na dan. Preporuču..
147,00 RSD
Brend: Dietpharm
Sastav:Šećer, glukozni sirup, regulator kiselosti: limunska kiselina, med, tečni ekstrakt belog sleza, koncentrat soka limuna u prahu, koncentrat soka maline u prahu, tečni ekstrakt žalfije, natrijum-askorbat, aroma šumske jagode.U preporučenoj dnevnoj dozi sadrži: (dve lizalice)Tečni ekstrakt belog..
135,00 RSD
Brend: Dietpharm
Ovaj je vitaminsko-mineralni preparat, koji povoljno deluje na imunitet, jer  sadrži vitamin C, kalcijum i cink u obliku granula u slamci, za pravljenje napitaka sa ukusom jabuke.Sastav:u preporučenoj dnevnoj dozi (jedna slamka):vitamin C (L-askorbinska kiselina) 80 mgkalcijum (kalcijum-laktat)..
385,00 RSD
Brend: Dietpharm
Ovo je vitaminsko-mineralni preparat koji doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i normalnom metabolizmu stvaranja energije.Sastav:vitamin C, vitamin A, vitamin D, cink, niacin, pantotenska kiselina, piridoksin (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), folati..
385,00 RSD
Brend: Dietpharm
Magnezijum 375 plus B6 predstavlja kombinacija dva aktivna sastojka: Magnezijuma i Vitamina B6, koji se međusobno dopunjuju. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkciji mišića. Pored toga, Vitamin C i B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvara..
1.125,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)