Apoteka Cvejić
Korpa

Dietpharm

Brend: Dietpharm
UroProstal kapsule su dodatak ishrani sa ekstraktima plodova sabal palme i korena koprive, likopenom i mineralima cinkom i selenom.Delovanje:Ekstrakti sabal palme i korena koprive doprinose normalnoj funkciji prostate i mokraćnih puteva, dok cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji.Način pr..
1.289,00 RSD
Brend: Dietpharm
Delovanje:Dietpharm rehidromix malina je preparat koji se koristi za nadoknadu elektrolita i tečnosti, odnosno vode. Primenjuje se kod rehidratacije, u prevenciji dehidratacije i održavanju hidratacije kod odojčadi, dece i odraslih. Preporučuje se upotreba kod povraćenja, dijareje, sportista i u dru..
415,00 RSD
Brend: Dietpharm
Ovaj preparat ublažava vrlo neugodne klimakterične tegobe, kao što su napadi vrućine često praćene povećanim znojenjem, lupanjem srca, razdražljivošću, uznemirenošću, nesanicom i depresijom. Do ovih simptoma dolazi sa godinama, zbog smanjenja funkcije jajnika.Delovanje:ekstrakt izdanka biljke Cimici..
710,00 RSD
DIETPHARM OSTEOPAN PLUS TABLETE A 60
NEMA NA LAGERU
Brend: Dietpharm
Osteopan Plus tablete su dodatak ishrani koji povoljno utiče na čvrstinu kostiju. Glavni sastojak ovog preparata je kalcijum, koji je neophodan za izgradnju i čvrstinu kostiju. Vitamin D pomaže apsorpciju kalcijuma iz creva, a u samim kostim, podstiče njihovu mineralizaciju. Dodatak magnezijuma i ci..
0,00 RSD
Brend: Dietpharm
Delovanje:Ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja, dok DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga. Pantotenska kiselina je zaslužna za normalne mentalne perfomanse.Sastav:DHA  250mg, ekstrakt lista ginka  60mg, niacin 10mg, pantotenska kiselina ..
860,01 RSD
DIETPHARM OMEGA 3 KAPSULE A50 1000MG
SUPER CENA -20 %
Brend: Dietpharm
Delvanje:Ovaj proizvod se koristi za snižavanje nivoa triglicerida, ukupnog i LDL holesterola. Reguliše srčani ritam i krvni pritisak, a takođe pokazuje i imunoprotektivno i kardioprotektivno delovanje. Koristi se za prevenciju ateroskleroze, kao i kod neuroloških i dermatoloških poremećaja. Dnevna ..
554,00 RSD 695,00 RSD
DIETPHARM NUTRIVAL TRIAKTIV KAPSULE A30
NEMA NA LAGERU
Brend: Dietpharm
Sastav:Jedna kapsula sadrži: 100mg L-cistina, 16mg niacina, 15mg pantotenske kiseline, 7mg gvožđa, 4mg cinka, 2.8mg vitamina B2, 2.8mg vitamina B6, 2.2mg vitamina B1, 1mg bakra, 200µg folne kiseline, 100µg biotina i 2.5µg vitamina B12.Namena:Ovaj preparat sadrži vitamine, minerale i aminokiselinu,k..
0,00 RSD
Brend: Dietpharm
Kapsule Makulin plus kao dodatak ishrani preporučuju se starijim osobama, za prevenciju nastanka katarakte (očne mrene) i usporavanje razvoja makularne degeneracije. Korisne su i kod osoba sa izraženim aterosklerotskim promenama krvnih sudova. Ovaj preparat namenjen je i osobama koje su pojačano izl..
1.616,00 RSD
Brend: Dietpharm
Makulin kapsule su dodatak ishrani koji sadrži svetski poznati FloraGlo lutein čije je delovanje klinički ispitano. Uz optimalnu količinu FloraGlo luteina, u sastav ovog preparata ulazi i zeaksantin, koji osigurava najvažnije prirodne karotenoide neophodne za održavanje potrebne količine očnog pigme..
924,00 RSD
Brend: Dietpharm
Delovanje:Makulin fresh kapi pomažu kod: suvog oka, iritacija, učestalog i dugog korišćenja kontaktnih sočiva, kao i kod osjećaja stranog tela i pečenja u očima, koji su posledica uticaja iz okoline ( vetar, sunce, suv vazduh, slana voda, dim, preterana svetlost, klima, grejanje, dugo korišćenje rač..
1.188,00 RSD
Brend: Dietpharm
Delovanje: Magnezijum 400 + B kompleks obezbeđuje potrebnu količinu magnezijuma i vitamina B grupe, u cilјu zadovolјavanja povećanih potreba organizma kod odraslih. Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnoj funkciji mišića i elektrolitnom balansu, a B vitamini..
592,00 RSD
Brend: Dietpharm
Dodatak ishrani sa magnezijumom, vitaminom B6, melatoninom i valerijanom.Delovanje:Valerijana doprinosi opuštanju i mirnom snu. Magnezijum i vitamin B6, pomažu normalno funkcionisanje nervnog sistema, normalnu psihološu funkciju i smanjenju umora i iscrpljenosti. Melatonin skraćuje vreme potrebno da..
638,00 RSD
Brend: Dietpharm
Magnezijum 375 plus B6 predstavlja kombinacija dva aktivna sastojka: Magnezijuma i Vitamina B6, koji se međusobno dopunjuju. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkciji mišića. Pored toga, Vitamin C i B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvara..
1.125,00 RSD
Brend: Dietpharm
Ovo je vitaminsko-mineralni preparat koji doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i normalnom metabolizmu stvaranja energije.Sastav:vitamin C, vitamin A, vitamin D, cink, niacin, pantotenska kiselina, piridoksin (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), folati..
385,00 RSD
Brend: Dietpharm
Ovaj je vitaminsko-mineralni preparat, koji povoljno deluje na imunitet, jer  sadrži vitamin C, kalcijum i cink u obliku granula u slamci, za pravljenje napitaka sa ukusom jabuke.Sastav:u preporučenoj dnevnoj dozi (jedna slamka):vitamin C (L-askorbinska kiselina) 80 mgkalcijum (kalcijum-laktat)..
385,00 RSD
Brend: Dietpharm
Sastav:Šećer, glukozni sirup, regulator kiselosti: limunska kiselina, med, tečni ekstrakt belog sleza, koncentrat soka limuna u prahu, koncentrat soka maline u prahu, tečni ekstrakt žalfije, natrijum-askorbat, aroma šumske jagode.U preporučenoj dnevnoj dozi sadrži: (dve lizalice)Tečni ekstrakt belog..
135,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 29 (2 strana)