Apoteka Cvejić
Korpa

Curasept

Brend: Curasept
Intenzivna nega ispod proteza, nedeljna intenzivna nega implantata, kod parodontitisa, fiksnih protetskih radova: precizno usmerena upotreba sa hirurškom četkicom. Sa Curaprox cps interdentalnim četkicama ili jednostavno nanošenje prstom. Neizostavno rešenje za mnoge probleme nege...
799,00 RSD
Brend: Curasept
Curasept pasta ads712 sa 0,12% hlorheksidin diglukonata. Preporučuje se u kombinaciji sa tečnošću za ispiranje usta Curasept ads nakon operacija, ali i kao obična pasta za zube.Napomena: Natrijum lauril sulfat (NLS) neutrališe delovanje CHX (hlorheksidina). Prilikom upotrebe tečnosti za ispiranje us..
864,00 RSD
Brend: Curasept
Curasept pasta ads705 namenjena je za svakodnevnu upotrebu. Sa 0,05% hlorheksidin diglukonata i 0,05% natrijum fluorida, savršena je u kombinaciji sa tečnošću za ispiranje usta Curasept ads i uvek kada je potrebna zaštita od karijesa.Napomena:Natrijum lauril sulfat (NLS) neutrališe delovanje CHX (hl..
864,00 RSD
Brend: Curasept
Curasept ADS 220 je namenjen za kratkotrajnu upotrebu. Sadži 0,2% hlorheksidin diglukonataDelovanje:Pogodna za osobe koje koriste proteze ili ortodontske aparate ili implantate,odnosno osobe sa oštećenim parodontalnim prostorom. Takođe pomaže zaštiti desnih pre i posle stomatoloških zahvata ili u pe..
1.032,00 RSD
Brend: Curasept
Curasept ADS 212 se koristi za produženu upotrebu. Sadrži 0,12% hlorheksidin diglukonata. Sprečava nastanak plaka.  Potpuno je bez alkohola,tako da nema neprijatnih peckanja sluzavih opni tokom upotrebe.Delovanje:Pogodna za osobe koje koriste proteze ili ortodontske aparate ili implantate,odnos..
1.032,00 RSD
Brend: Curasept
Curasept ADS 205 se koristi za dugoročnu upotrebu i istovremeno za prevenciju karijesa. Sadrži 0.005% hlorheksidin diglukonata i 0,05% fluoridaDelovanje:Pogodna za osobe koje koriste proteze ili ortodontske aparate ili implantate,odnosno osobe sa oštećenim parodontalnim prostorom. Takođe pomaže zašt..
1.032,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)