Apoteka Cvejić
Korpa

Crystal Derma

Za svakodnevnu negu izrazito suve kože tela odraslih osoba. Hidrofilni krem bogate teksture i sastava sa komponentama prirodnog vlažećeg faktora kože. -Namenjena za negu suve kože koja je najčešći kozmetički problem, osnovni simptom suvih dermatoza (ekcem, atopijski dermatitis kod dece, psorijaza,..
990,00 RSD
Za svakodnevnu negu suve kože lica i tela dece iznad 3 godine starosti i odraslih osoba.Hidrofilni krem bogate teksture i sastava sa komponentama prirodnog vlažećeg faktora kože.-Namenjena za negu suve kože koja je najčešći kozmetički problem, osnovni simptom suvih dermatoza (ekcem, atopijski dermat..
774,00 RSD
Način upotrebeKrem se nanosi u tankom sloju na čistu kožu, više puta dnevno. Koži daje lep, baršunast izgled, a ne sprečava normalno odvijanje kožnih procesa. Odlična je podloga za šminku.DejstvoAktivne supstance Neven krema sa pantenolom i alojom udruženo deluju tako što regenerišu i vlaže kožu, či..
544,00 RSD
Linija proizvoda sa nevenom zasniva se na efektima ekstrakta cveta nevena (nevenovo ulje) koji vlaži kožu, čini je mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože i ima antioksidativni efekat, koji je dodatno naglašen prisustvom vitamina E i beta karotena u ..
645,00 RSD
DejstvoBioaktivni hidratantni krem za svakodnevnu negu kože lica, ruku i telaneven krem je lagane teksture, lako se razmazuje i brzo upijakoži vraća vlažnost i elastičnost, osvežava je i čini negovanom i mekomsadrži prirodne antioksidanse koji sprečavaju oštećenja ćelija i starenje kožepogodan je za..
495,00 RSD
Organsko nevenovo ulje, vitamin E, β-karotenza svakodnevnu negu i zaštitu kožePREDNOSTI POMADE:Neven pomada omogućava maksimalno iskorišćenje aktivnih sastojaka, čime je obezbeđena prirodna nega kože uz umirujuće i regenerativno delovanje nevenana koži ostavlja dugotrajan, vodootporan film koji..
494,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)