Apoteka Cvejić
Korpa

Crystal Derma

Svakodnevna nega kože lica i tela. Hidrira kožu čineći je mekom, glatkom i elastičnom. Umiruje, regeneriše i ublažava iritacije kože.Delovanje:Pantenol krem gel je lagane teksture koja dodatno ne zamašćuje kožu, pogodan za celu porodicu i za sve tipove kože.Preporučuje se za: svakodnevnu negu lica i..
523,00 RSD
Hidrofilna emulzija, lagane teksture koja je pogodna za sve tipove kože.Delovanje: Pantenol emulzija je veoma lagane teksture i lako razmaziva. Neguje i hidrira kožu, čineći je mekom, glatkom i elastičnom. Umiruje i regeneriše iritiranu kožu. Prevenira stvaranje novih i ublažava postojeće strij..
760,00 RSD
Organsko nevenovo ulje, vitamin E, β-karotenza svakodnevnu negu i zaštitu kožePREDNOSTI POMADE:Neven pomada omogućava maksimalno iskorišćenje aktivnih sastojaka, čime je obezbeđena prirodna nega kože uz umirujuće i regenerativno delovanje nevenana koži ostavlja dugotrajan, vodootporan film koji..
570,00 RSD
DejstvoBioaktivni hidratantni krem za svakodnevnu negu kože lica, ruku i telaneven krem je lagane teksture, lako se razmazuje i brzo upijakoži vraća vlažnost i elastičnost, osvežava je i čini negovanom i mekomsadrži prirodne antioksidanse koji sprečavaju oštećenja ćelija i starenje kožepogodan je za..
475,00 RSD
Linija proizvoda sa nevenom zasniva se na efektima ekstrakta cveta nevena (nevenovo ulje) koji vlaži kožu, čini je mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože i ima antioksidativni efekat, koji je dodatno naglašen prisustvom vitamina E i beta karotena u ..
760,00 RSD
Način upotrebeKrem se nanosi u tankom sloju na čistu kožu, više puta dnevno. Koži daje lep, baršunast izgled, a ne sprečava normalno odvijanje kožnih procesa. Odlična je podloga za šminku.DejstvoAktivne supstance Neven krema sa pantenolom i alojom udruženo deluju tako što regenerišu i vlaže kožu, či..
634,00 RSD
Za svakodnevnu negu suve kože lica i tela dece iznad 3 godine starosti i odraslih osoba.Hidrofilni krem bogate teksture i sastava sa komponentama prirodnog vlažećeg faktora kože.-Namenjena za negu suve kože koja je najčešći kozmetički problem, osnovni simptom suvih dermatoza (ekcem, atopijski dermat..
744,00 RSD
Za svakodnevnu negu izrazito suve kože tela odraslih osoba. Hidrofilni krem bogate teksture i sastava sa komponentama prirodnog vlažećeg faktora kože. -Namenjena za negu suve kože koja je najčešći kozmetički problem, osnovni simptom suvih dermatoza (ekcem, atopijski dermatitis kod dece, psorijaza,..
920,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)