Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Chicco

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan od deset najprodavanjih italijanskih brendova na planeti. Chicco proizvodi pokrivaju sve faze ranog razvoja: od trudnoće, preko rođenja i dojenja, pa sve dok dete ne napuni tri godine. Prva oprema za bebe, higijena i zaštita, oprema za izlazak iz kuće i putovanje, odmor i spavanje, igru, garderoba i cipelice, sve je to Chicco.

Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza zaštitni sprej protiv komaraca osvežava i efikasno štiti bebinu kožu od komaraca. Namenjen je bebama starosti od trećeg meseca, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i Citrodiola – ekstrakta posebne vrste Eukaliptusa pruža efikasnu..
799,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza roll on protiv komaraca osvežava i efikasno štiti bebinu kožu od komaraca. Namenjen je bebama starosti od trećeg meseca, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i Citrodiol – ekstrakta posebne vrste Eukaliptusa pruža efikasnu zaštit..
679,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza prenosivi uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje. Aparat deluje bez upotrebe hemijskih supstanci i ne deluje štetno na ..
1.228,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza parfemisani stikeri protiv komaraca su šarenog dezena sa mirisom limunove trave i eukaliptusa. Esencijalna ulja prirodnog porekla sadržana u mikrokapsulama oslobađaju se prilikom trljanja i postepeno puštaju miris. Način upotrebeOdlepiti stiker Zalepiti jedan il..
1.034,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvodaChicco Zanza parfemisana narukvica veselih boja za zaštitu od komaraca, idealna za nošenje na ruci ili kao gumica za kosu. Prirodnog mirisa na bazi limunove trave. Dermatološki testirana. Pogodna za celu porodicu. Pogodna za svakodnevno nošenje i sakupljanje u svim bojama. . Namenjena ..
145,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza parfemisana klipsa protiv komaraca, veselih boja, pogodna za Vašu odeću, torbe, šešire ili dečija kolica. Otpušta prirodni miris na bazi limunovog ulja. Pogodne za upotrebu u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Namenjena je za zaštitu od ujeda komaraca kod dece starije od..
234,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco Zanza olovka posle ujeda je idealno za bebinu kožu, ublažava iritaciju izazvanu ubodima komaraca ili spoljnim faktorima. Formula sa ekstraktom Zanthokilum-a (biljka poznata po umirujućim svojstvima) i mentolom, garantuje trenutno olakšanje bola, sa dodatnim blagim osećajem h..
566,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza osvežavajuće zaštitne maramice protiv komaraca odbijaju komarce i štite dete od uboda. Mogu se koristiti od rođenja. Dermatološki testirano, ne sadrži sastojke štetne po zdravlje deteta. Na bazi ekstrakta indijske biljke Lilac. Ne ostavlja masne tragove. Za jednokratnu u..
322,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza električni uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje. Aparat deluje bez upotrebe hemijskih supstanci i ne deluje štetno na..
1.270,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco tuferi za grudi se odlikuju anatomskim oblikom tufera koji je prilagodljiv dojkama žene, sa samolepivom trakom za lakše pozicioniranje I lepljenje za rublje. Napravljeni od prirodnih materijala i visokoapsorptivnih vlakana garantuju udobnost pri korišćenju I visoku moć upijanj..
986,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco tuferi za grudi se odlikuju anatomskim oblikom tufera koji je prilagodljiv dojkama žene, sa samolepivom trakom za lakše pozicioniranje I lepljenje za rublje. Napravljeni od prirodnih materijala i visokoapsorptivnih vlakana garantuju udobnost pri korišćenju I visoku moć upijanj..
631,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco deterdžent je posebno dizajniran za pranje dečje odeće. Zahvaljujući formuli koja sadrži aloju, efikasno uklanja mrlje i neprijatne mirise. Chicco tečni deterdžent ima neverovatno blagu formulu za osetljivu bebinu kožu. Ne izaziva iritaciju kože. Formula koja sadrži neutraliz..
1.025,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco Home sprej za uklanjanje fleka je idealan za nežnu odeću za bebe. Posebno formulisan sa aktivnim kiseonikom koji efikasno uklanja fleke, posebno oksidirajuće, poput trave, paradajza i voća. Testirano na nikl, hrom i kobalt. Bez boje i mirisa. Način upotrebe Naneti sprej dire..
391,71 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco pumpica za izmazanje viška mleka je idealna je za izmazanje preostalog mleka koje beba nije posisala tokom dojenja i koje mora da se izvuče. Anatomski oblik zvona od čvrste plastike omogućava praktičnost i jednostavnost prilikom upotrebe. Praktična i jednostavna. Mekana membra..
4.193,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco baby moments pasta za zube sa ukusom jagode, sadrži fluorid, je idealna za održavanje oralne higijene kod dece od 12. meseca do treće godine starosti. Čista i jednostavna formulacija garantuje sigurnu i idealnu zaštitu dečijih zuba. Niska abrazivna formula pomaže pri nežnom uk..
387,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco omekšivač za veš sweet talcum ima posebnu formulu koja bebinu odeću osvežava i čini mekom. Sadrži prirodni aditive, materijal čini mirisnim bez oštećivanja tkanine i boje, antistatičan je i biorazgradiv. Zbog svog sastava, naročito se preporučuje za omekšavanje odeće novorođen..
415,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 29 (2 strana)