Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Canpol

Brend: Canpol
Za decu uzrasta od 3m+Napravljene su da savršeno odgovaraju dečijim rukama i da zaokupe pažnju Vašeg deteta..
324,00 RSD
Brend: Canpol
Za decu uzrasta od 3mesecaNapravljene su da savršeno odgovaraju dečijim rukama i da zaokupe pažnju Vašeg deteta..
340,20 RSD
Brend: Canpol
Zvečka koja se lako može prihvatatiti ručicamaObiluju šarenim bojamaPodstiču razvoj dečije mašte-Napravljena od sigurnih i netoksičnih materijala..
294,00 RSD
Brend: Canpol
Zvečke su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukamaStimulišu bebin sluh i mobilnostPakovanje:Jedan komad u pakovanju..
441,00 RSD
Brend: Canpol
Plastične glodalice su idealni kod izbijanja prvih zubića. -Njihova tekstura nežno masira desni i tako pomaže izbijanje zubića.Ujedno kao zvečkica zaokupiraće pažnju vašeg detetaPakovanje:Jedan komad u pakovanju..
413,00 RSD
Brend: Canpol
Zvečka koja se lako može prihvatatiti ručicamaObiluju šarenim bojama-Podstiču razvoj dečije mašte-Napravljena od sigurnih i netoksičnih materijala-Jedan komad u pakovanju..
317,00 RSD
Brend: Canpol
-Lako se prihvataju ručkicePomažu bebama prilikom rasta zubićaObiluju šarenim bojama-Podstiču razvoj dečije mašte..
432,94 RSD
Brend: Canpol
Zvečka puna raznih boja razvija kod bebe kordinaciju pokreta ruke.Ovalno oblikovana drška je napravljena od materijala koju beba može koristiti i kao glodalicuPakovanje:Jedan komad u pakovanju..
473,00 RSD
Brend: Canpol
Za decu uzrasta od 0m+Zvečkica - Glodalica je lagana za držanje u ručicama-Napravljene su da savršeno odgovaraju malim dečijim rukama-Razni oblici i boje ohrabruju dete da se igra i vežba, što podstiče njegov razvojPakovanje:Jedan komad u pakovanju..
282,00 RSD
Brend: Canpol
Glodalica je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića Karakteristike: Vodena glodalicaIzbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubićaLaka za održavanjeBPA free-bez BISFENOLA A Pakovanje: 1 komad u pakovanju-Prilikom poručivanja navesti želj..
180,00 RSD
Brend: Canpol
Vodena glodalica-Izbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubića-Laka za održavanjeBPA free-Bez bisfenola A..
265,00 RSD
Brend: Canpol
U pakovanju se nalaze jedna varalica za bebe od 0-6 meseci.Uz dudu dobijate i zaštitni poklopac, bez mirisa i ukusaKarakteristike:Za uzrast 0-6mPrate prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desniNapravljenje od silikona Nemaju ukus ni miris -Stilski dizajniraneKri..
420,00 RSD
Brend: Canpol
U  pakovanju se nalaze jedna varalica za bebe od 6 do 18 meseci.Uz dudu dobijate i zaštitni poklopac, bez mirisa i ukusa Karakteristike: Za uzrast 6-18meseciPrate prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desniNapravljenje od silikona-Nemaju ukus ni miris-Stilski dizajniraneKristalno či..
311,00 RSD
Brend: Canpol
U pakovanju se nalaze jedna varalica za bebe od 18 meseci.Uz dudu dobijate i zaštitni poklopac, bez mirisa i ukusa Karakteristike: Za uzrast 18m+Prate prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desniNapravljenje od silikonaNemaju ukus ni mirisStilski dizajnirane-Kristalno čist izgledBPA Free-..
294,00 RSD
Brend: Canpol
U pakovanju se nalaze jedna varalica za bebe od 0 do 6 meseci.Uz dudu dobijate i zaštitni poklopac, bez mirisa i ukusa Karakteristike: Za uzrast 0-6mPrate prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desniNapravljenje od silikonaNemaju ukus ni mirisStilski dizajniraneKristalno čist izgledBPA Fr..
324,00 RSD
Brend: Canpol
U pakovanju se nalaze jedna varalica za bebe od 0-6 meseci.Uz dudu dobijate i zaštitni poklopac, bez mirisa i ukusa Karakteristike: Za uzrast 0-6mPrate prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desniNapravljenje od silikonaNemaju ukus ni mirisStilski dizajniraneKristalno čist izgledBPA Free-..
420,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 81 (6 strana)