Apoteka Cvejić
Korpa

Canpol

Brend: Canpol
Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožuČetka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećajnapravljene od veštačkih vlasi..
380,00 RSD
Brend: Canpol
Standardna flašica sadrži silikonsku anticolic cuclu za decu od 3-6meseci. Efikasni ventilacioni sistem na njoj sprečava pojavu grčeva.Wide neck i čitljiva skala na njoj će vam omogućiti da lako i brzo spremite obrok za Vašu bebu. Može se koristiti u mikrotalasnoj pećnici.BPA free-bez bisfenola..
445,00 RSD
Brend: Canpol
Glodalica je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića- Karakteristike: Vodena glodalicaIzbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubićaLaka za održavanjeBPA free- BEZ BISFENOLA..
189,00 RSD
Brend: Canpol
Glodalica je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića Karakteristike: Vodena glodalica-Izbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubića-Laka za održavanjeBPA free-bez bisfenola AJedan komad u pakovanju..
189,00 RSD
Brend: Canpol
Za decu uzrasta od 3m+-Napravljene su da savršeno odgovaraju dečijim rukama -da zaokupe pažnju Vašeg deteta..
315,00 RSD
Brend: Canpol
Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožuČetka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od prirodnih vlasi..
642,00 RSD
Brend: Canpol
Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu.Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od prirodnih vlasi..
595,35 RSD
Brend: Canpol
Canpol bebi činija BPA Free za decu uzrasta 0+, pogodna za prvo hranjenje i male obroke Karakteristike: Za decu uzrasta od 0m+Zampremina činije: 270mlRazličitih boja koje će zaokupiti pažnju vašeg deteta tokom obroka-Pogodna za prva hranjenja i male obroke-Osnova koja onemogućava prosipanj..
340,20 RSD
Brend: Canpol
Činija šarenih dezena sa ušima razveseliće vašeg mališana i držati mu pažnju tokom obroka Karakteristike: -Za decu uzrasta od 6m+BPA Free-bez bisfenolMasa činije: 490mlDizajn činije će zaokupiti pažnju vaše bebe tokom obrokaNeklizajuće dno sa spoljne strane - zaštita od prosipanja hrane-Iv..
472,00 RSD
Brend: Canpol
Set kašika i činijaZapremina 350mlZa decu uzrasta od 9m+BPA Free-bez bisfenolaDizajnirano tako da može da stane u svaku torbu ili tašnu za putovanjePoklopac ne dozvoljava da se hrana prospeMogu se prati u mašini za pranje posuđa..
595,00 RSD
Brend: Canpol
Set kašika i činijaZapremina 350mlZa decu uzrasta od 9meseciBPA Free-bez BISFENOLA ADizajnirano tako da može da stane u svaku torbu ili tašnu za putovanjePoklopac ne dozvoljava da se hrana prospeMogu se prati u mašini za pranje posuđa..
592,00 RSD
Brend: Canpol
Staklena flašica 120ml sa cuclom od 1m+ olakšaće hranjenje i mami i bebi. -Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu  Karakteristike:- Za uzrast 1mesec plus-Ergonomski oblik-Silikonska cucla bez BPA-Flašica otporna na toploru i ekstremne promene temperature-Zahvaljujući ergo..
416,00 RSD
Brend: Canpol
Canpol Babies Glodalica/Zvečka Geometric Zvečka puna raznih boja razvija kod bebe kordinaciju pokreta ruke.Ovalno oblikovana glodalica je napravljena od materijala koju beba može koristiti i kao glodalicuPakovanje:Jedan komad u pakovanju..
357,00 RSD
Brend: Canpol
Glodalica je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića Karakteristike: Nežna silikonska glodalicaIzbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubića-Glodalica pomoću svog zanimljivog izgleda će zaokupiti pažnju vaše bebe Laka za održavanje-BPA f..
355,00 RSD
Brend: Canpol
Glodalica je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića Karakteristike: Nežna silikonska glodalicaIzbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubićaGlodalica pomoću svog zanimljivog izgleda će zaokupiti pažnju vaše bebe Laka za održavanjeBPA fre..
350,00 RSD
Brend: Canpol
Glodalica je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića Karakteristike: Vodena glodalicaIzbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubića-Laka za održavanje-BPA free-bez BISFENOLAPakoanje:Jedan komad u pakovanju..
277,20 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 81 (6 strana)