Apoteka Cvejić
Korpa

Biomelem

Brend: Biomelem
Opis proizvodaBiomelem šampon-biljni ekstrat sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija poreklom iz lekovitog bilja i alantoina. Ekstrakti lekovitog bilja za masnu kosu. Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake - pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača k..
329,00 RSD
Brend: Biomelem
Opis proizvodaBiomelem šampon protiv peruti za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i ultrahranljivi kompleks B vitamina i prirodnih voćnih kiselina; aktivira seboregulativne i antiinflamatorne funkcije kože glave, hidrira i regeneriše kosu i ona postaje nježn..
351,00 RSD
Brend: Biomelem
Opis proizvodaBiomelem šampon moć cveća za svakodnevno pranje kose za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i sofisticirani biljni kompleks nevena, hajdučke trave, zelenog čaja, pantenol i alantoin zahvaljujući kojima intenzivno hidrira, regeneriše, jača dlaku ..
351,00 RSD
Brend: Biomelem
Opis proizvodaMed, biljni proteini, minerali za oštećenu kosu.Za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i dragocene aktivne sastojke meda, minerale, biljne proteine, vitamine A, B kompleks, PP, C i E čije hranljivo antioksidativno dejstvo omogućava brzu i efikas..
328,10 RSD
Brend: Biomelem
Opis proizvodaBiomelem šampon activ plus za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija.Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake: pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose, ojačava dlaku od korena do vrha, stimu..
326,00 RSD
Brend: Biomelem
Opis proizvodaBiomelem balzam moć cveća  sa nevenom je posebno efikasan kod suve, bojene i tanke kose. Nanesite balzam na cijelo vlasište zato što D-panthenyl triacetate zahvaljujući svojoj lipofilnosti lako prodire kroz epitel i djelujući kao prekursor za koenzim A i provitamin B5, omogućava 2..
390,10 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)