Apoteka Cvejić
Korpa

Avent

Brend: Avent
Avent Silikonske Bradavice (Medium) Opis proizvoda: Napravljene su od ultratankog, mekog, nežnog silikona, bez ukusa, koji ne upija mirise, štite upaljene i bolne bradavice tokom dojenja Karakteristike: Zaštita bradavica tokom dojenja BPA free Prečnik: 21 mmPakovanje:2 komada u pakovanju..
1.200,00 RSD
Brend: Avent
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa prorezom i brzim protokom za gustu hranu.Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran sanKarakteristike: Vrlo nežna silikonska cucla bez BPAZa uzrast 6m+Otvor - prorezZa gustu hranu, brzi protokPakova..
860,00 RSD
Brend: Avent
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa jednim otvorom za novorođenče. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san .Karakteristike:- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA-Za uzrast 0-6meseci-Prikladna za novorođenčad i decu koja se dojeP..
786,00 RSD
Brend: Avent
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa dva otvora. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san Karakteristike:- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPAZa uzrast 1-6meseci2 komada u pakovanju2 otvoraSpor protokMleko teče brzinom koju odabe..
786,00 RSD
Brend: Avent
 U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa tri otvora srednjeg protoka. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san Karakteristike:- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPAZa uzrast 3-6meseciSrednji protok sa 3 otvoraMleko teče brinom k..
900,00 RSD
Brend: Avent
U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa prorezom i promenljivim protokom za gušće tečnosti. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san Karakteristike: Vrlo nežna silikonska cucla bez BPAZa uzrast 3m+meseciOtvor - prorezZa gušće t..
635,00 RSD
Brend: Avent
Električna pumpica za izmuzavanje ima sa novim jedinstvenim dizajnom koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje-Dizajnirana tako da imitira bebin ..
17.550,00 RSD
Brend: Avent
Avent flašica 125ml PES bez BPA • Ekstra izdržljiva i laka za održavanje • Napravljena od Polyethersulfone (PES), boje meda sa ekstra mekom cuclom za flašice za novorođenče • Savršena za male obroke, sok ili vodu • Dok se vaša beba hrani, jedinstveni poklopac na AVENT-ovoj cucli se pomera kako ..
1.114,00 RSD
Brend: Avent
Avent Natural plastična flašica  330ml sa cuclom i inovativnim dizajnom dvostrukog ventila, idealna je za hranjenje bebe jer smanjuje pojavu grčeva i nadutosti.Ima cuclu sa dva otvora i srednjim protokom.Pogodna je za uzrast 3m+...
1.409,00 RSD
Brend: Avent
Staklena flašica 240ml, za uzrast 1m+ • Avent staklena flašica omogućuje da se hranjenje bebe približi prirodnom hranjenju, dojenju • Obik cucle je dizajniran tako da ima što približniji oblik dojke tako da omogučava da kombinujete dojenje sa hranjenjem flašicom. • Cucla ima unapredjen anti coli..
1.854,00 RSD
Brend: Avent
Staklena flašica Natural omogućava hranjenje na flašicu koje će biti prirodnije kako za bebu tako i za vas.Cucla ima prijatan dizajn latica za prirodno hvatanje slično hvatanju dojke, što bebi olakšava kombinaciju dojenja i hranjenja na flašicu.Staklena flašica sa silikonskom cuclom za uzras..
1.605,00 RSD
Brend: Avent
Sigurno i bezbedno odlaganje mlekaU pakovanju se nalazi 25 kesica od 180mlČvrst dizajn ovih kesica omogućava da same stoje na čvrstoj podloziBPA free..
1.180,00 RSD
Brend: Avent
Šolja od 340ml ima sisaljku sa brzim protokom i sigurnosnim ventilom koji potpuno onemogućava prosipanje, bez obzira koristi li se kod kuće ili na putu.Karakteristike:- Za uzrast 18m+-Tvrdi kljunasti nastavak za stariju decu-Poklopac za zatvaranje, ručkice-BPA FreePakovanje:1 komad u pakovanju..
1.533,00 RSD
Brend: Avent
Avent plastična flašica od 125ml sa silikonskom cuclom za novorođenče olakšava hranjenje i mami i bebi. Idealna za male količine hrane, sokove i vodeDodatni ventil na flašici je dizajniran tako da vašem detetu pomogne u gutanju manje količine vazduha, cucla ostaje puna mleka čak i u vodoravnom ..
930,00 RSD
Brend: Avent
Avent Premium magična šolja od 260ml savršena je za prelazak sa flašice na šolju i poseduje usnik sa sigurnosnim ventilom.-Namenjena je za decu uzrasta 12 meseci +.-Sama sisaljka namenjena je prvenstveno deci malo starijeg uzrasta-BPA FreeAvent magična šolja otporna je na prosipanjeNa šolji postoji ..
1.310,00 RSD
Brend: Avent
Lako za vašu decu, praktično za roditelje. Zahvaljujući mekanim ručkama deca mogu samostalno držati šolju i piti iz nje.Avent šolje su idealne za prelazak sa flašice na šolje. Imaju sisaljku sa sigurnosnim ventilom koji potpuno onemogućava prosipanje, bez obzira koristi li se kod kuće ili dok ste u ..
1.225,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)