Apoteka Cvejić
Korpa

Avent

Brend: Avent
Avent Varalica  Ultra Air 18meseci decaciVaralica za bebe od 18 meseci pa naviše.Štitnik varalice ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prir..
1.066,00 RSD
Brend: Avent
Varalica za bebe od 18+ meseci. Štitnik varalice ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni. K..
1.066,00 RSD
AVENT VARALICA ULTA AIR 0-6 NOĆNA PHILIPS
NEMA NA LAGERU
Brend: Avent
Avent Noćna Varalica Ultra Air night 0-6 meseci SCF376/11Avent Noćna Varalica Lako se pronalazi u mraku. Štitnik varalice ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA-bisfenol A, ..
0,00 RSD
Brend: Avent
Varalica za bebe od 6 do 18 meseci. Izuzetno mekana varalica sa fleksibilnim štitnikom koji prati prirodan oblik bebinog lica, sklopiva, sa zaštitnim poklopcem, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni.Karakteristike:Uzrast od 6-18 meseci-2 komada ..
1.028,00 RSD
Brend: Avent
 Avent varalica Flexi Fit za bebe od 0-6 meseci. Izuzetno mekana varalica sa fleksibilnim štitnikom koji prati prirodan oblik bebinog lica.Varalica za bebe od 0 do 6 meseci.Izuzetno mekana varalica sa fleksibilnim štitnikom koji prati prirodan oblik bebinog lica, sklopiva, sa zaštitnim poklopce..
1.197,00 RSD
Brend: Avent
Uzrast od 18 meseci2 komad u pakovanju sa 2 zaštitna poklopca-BPA FreeBez mirisa i ukusaOrtodontska, sklopiva i simetrična cuclaPrati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desniDodatni protok vazduha za manju iritaciju kože oko ustaCucla je čvrsta, dugotrajna i neće izgubiti oblik ili boju tokom v..
990,00 RSD
Brend: Avent
Namenjena je za bebe uzrasta od 0 do 6 meseciVeseli i zabavni dizajn životinjaPakovanje sadrži 2 varaliceNapomena:-AVENT varalice se proizvode u veličinama za 0-18meseci.-Uvek proverite da li odgovaraju uzrastu Vaše bebe...
1.142,40 RSD
Brend: Avent
2 varalice sa veselim i zabavnim dizajnom životinja za bebe od 0-6 meseci. Ortodontska, sklopiva, sa zaštitnim poklopcem, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni.Uzrast 0m+Veseli i zabavni dizajn životinja.2 komada u pakovanju i 2 zaštitna poklopc..
934,00 RSD
Brend: Avent
•VIA je raznovrstan sistem za čuvanje majčinog mleka koji štedi prostor •Istu šolju možete koristiti za ceđenje i čuvanje mleka, i hranjenje •Savršeno za čuvanje hrane u frižideru •Vrh adaptera odgovara Natural liniji flašica i pumpica Set sadrži: •10 sterilizovanih VIA šolja (180ml)     &..
2.310,00 RSD
AVENT PREMIUM  MAGINA SOLJA 200ML 746/02
NEMA NA LAGERU
Brend: Avent
Lako za vašu decu, praktično za roditelje. Zahvaljujući mekanim ručkama deca mogu samostalno držati šolju i piti iz nje.Avent šolje su idealne za prelazak sa flašice na šolje. Imaju sisaljku sa sigurnosnim ventilom koji potpuno onemogućava prosipanje, bez obzira koristi li se kod kuće ili dok ste u ..
0,00 RSD
Brend: Avent
Avent Premium magična šolja od 260ml savršena je za prelazak sa flašice na šolju i poseduje usnik sa sigurnosnim ventilom.-Namenjena je za decu uzrasta 12 meseci +.-Sama sisaljka namenjena je prvenstveno deci malo starijeg uzrasta-BPA FreeAvent magična šolja otporna je na prosipanjeNa šolji postoji ..
1.245,00 RSD
Brend: Avent
Avent plastična flašica od 125ml sa silikonskom cuclom za novorođenče olakšava hranjenje i mami i bebi. Idealna za male količine hrane, sokove i vodeDodatni ventil na flašici je dizajniran tako da vašem detetu pomogne u gutanju manje količine vazduha, cucla ostaje puna mleka čak i u vodoravnom ..
1.394,00 RSD
Brend: Avent
Šolja od 340ml ima sisaljku sa brzim protokom i sigurnosnim ventilom koji potpuno onemogućava prosipanje, bez obzira koristi li se kod kuće ili na putu.Karakteristike:- Za uzrast 18m+-Tvrdi kljunasti nastavak za stariju decu-Poklopac za zatvaranje, ručkice-BPA FreePakovanje:1 komad u pakovanju..
1.143,00 RSD
Brend: Avent
Sigurno i bezbedno odlaganje mlekaU pakovanju se nalazi 25 kesica od 180mlČvrst dizajn ovih kesica omogućava da same stoje na čvrstoj podloziBPA free..
1.353,00 RSD
Brend: Avent
Staklena flašica Natural omogućava hranjenje na flašicu koje će biti prirodnije kako za bebu tako i za vas.Cucla ima prijatan dizajn latica za prirodno hvatanje slično hvatanju dojke, što bebi olakšava kombinaciju dojenja i hranjenja na flašicu.Staklena flašica sa silikonskom cuclom za uzras..
1.889,73 RSD
Brend: Avent
Staklena flašica 240ml, za uzrast 1m+ • Avent staklena flašica omogućuje da se hranjenje bebe približi prirodnom hranjenju, dojenju • Obik cucle je dizajniran tako da ima što približniji oblik dojke tako da omogučava da kombinujete dojenje sa hranjenjem flašicom. • Cucla ima unapredjen anti coli..
1.960,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)