Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Autan

Brend: Autan
Autan je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Zaštita od komaraca, krpelja i muva.Autan raspršivač protiv komaraca štiti od uboda svih vrsta komaraca i drugih letećih insekata.Stvara na koži barijeru koja pruža zaštitu 6 - 8 sati.Nači..
1.083,00 RSD
Brend: Autan
Autan je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Repelent u gelu za zaštitu od komaraca. Odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata.Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakci..
860,00 RSD
Brend: Autan
Autan je repelentsko sredstvo efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Stalna neprobojna barijera koja traje 3-4 sata nakon nanošenja istovrermeno je delotvoran i nežan, te zbog toga je prikladan za decu i osetljivu kožu.Način primene:Nanesite sredstvo podjednako  ..
759,00 RSD
Brend: Autan
Autan je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući posebnoj form istovremeno je delotvoran i nežan i zbog toga prikladan za decu i osetljivu kožu.&nb..
854,00 RSD
Brend: Autan
Delovanje:Novo repelentsko sredstvo štiti kožu od uboda komaraca, a i ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja.Zahvaljujući posebnoj formulaciji  izuzetno je delotvoran i nežan, prikladan za decu i osetljivu kožu.  Način primene:Nan..
940,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)