Apoteka Cvejić
Korpa

Anaftin

Brend: Anaftin
Anaftin rastvor pomaže zarastanju manjih lezija u ustima, kao što su:- ranice- povrede sluzokožeRastvor ublažava bol, brzo deluje i ima dugotrajan učinak.Sadrži polivinilpirolidon i hijaluronsku kiselinu koji formiraju zaštitni sloj koji oblaže usnu duplju i obezbeđujemehaničku prepreku na bolnim me..
850,94 RSD
ANAFTIN ORALNI SPREJ 1.5% 15ML
SUPER CENA -10 %
Brend: Anaftin
Anaftin sprej pomaže zarastanju manjih lezija u ustima, kao što su:- ranice- povrede sluzokože.Anaftin sprej pomaže u otklanjanju bola koji nastaje usled sitnih lezija u ustima, kao što su lezije izazvane aftoznim stomatitisom, aftoznim ranama kao i sitnih lezija nastalih od korektivnih proteza i lo..
744,00 RSD 827,00 RSD
ANAFTIN GEL 8ML
SUPER CENA -10 %
Brend: Anaftin
Anaftin gel pomaže zarastanju manjih lezija u ustima, kao što su:- ranice- povrede sluzokožeGel ublažava bol, brzo deluje i ima dugotrajan učinak.Sadrži polivinilpirolidon i hijaluronsku kiselinu koji formiraju zaštitni sloj koji oblaže usnu duplju i obezbeđujemehaničku prepreku na bolnim mestima i ..
605,00 RSD 673,00 RSD
ANAFTIN BABY GEL 10ML
SUPER CENA -10 %
Brend: Anaftin
Anaftin baby gel je bioadhezivni oralni gel koji ublažava tegobe prisutne prilikom nicanja zuba kod beba i dece. Brzo stvara nevidljivi sloj koji štiti desni od osećaja neprijatnosti i bola.Njegovi prirodni sastojci  pomažu u ublažavanju bola i crvenila u zahvaćenim područjima.Sadrži polivinilp..
727,00 RSD 808,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)