Apoteka Cvejić
Korpa

Always

Brend: Always
Always Ultra Super Duo ciklusni ulošci, veličina 2, 16 komAlways Ultra Super Duo ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite. Preporučuje se za upotrebu tokom dana za dane sa umerenim do obilnog ciklusa. Jednistvena formu..
377,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Super ciklusni ulošci, veličina 2, 8 komAlways Ultra Super ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite.Preporučuje se za upotrebu tokom dana za dane sa umerenim do obilnog ciklusa.Jednistvena formul..
225,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Normal Duo ciklusni ulošci, veličina 1, 20 komAlways Ultra Normal Duo ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite.Preporučuje se za upotrebu tokom dana za dane sa umerenim ciklusom. Jednistvena..
300,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Normal ciklusni ulošci, veličina 1, 10 komAlways Ultra Normal ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite. Preporučuje se za upotrebu tokom dana za dane sa umerenim ciklusom. Jednistvena formulacija neutraliz..
224,40 RSD
Brend: Always
Always Ultra Night Duo ciklusni ulošci, veličina 3, 14 komAlways Ultra Night Duo ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite.Preporučuje se za upotrebu tokom dana i noći.Jednistvena formulacija neutralizuj..
396,01 RSD
Brend: Always
Always Ultra Night ciklusni ulošci, veličina 3, 7 komAlways Ultra Night ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite. Preporučuje se za upotrebu tokom dana i noći. Jednistvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise to..
251,40 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Super duo ciklusni ulošci, veličina 2, 16 komAlways Ultra Sensitive Super duo higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propu..
367,65 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Super ciklusni ulošci, veličina 2, 8 komAlways Ultra Sensitive Super higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propuštaju tečnost. Njih..
156,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Normal Duo ciklusni ulošci, veličina 1, 20 komAlways Ultra Sensitive Normal Duo higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da n..
249,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Normal ciklusni ulošci, veličina 1, 10 komAlways Ultra Sensitive Normal higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propuštaju tečnost. N..
191,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Night Duo ciklusni ulošci, veličina 3, 14 komAlways Ultra Sensitive Night Duo higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propu..
367,66 RSD
Brend: Always
Always Platinum Super Duo ciklusni ulošci, veličina 2, 14 komAlways Platinum Super Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju s..
377,00 RSD
Brend: Always
Always Platinum Normal Duo ciklusni ulošci, veličina 1, 16 komAlways Platinum Normal Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda.Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju ..
300,00 RSD
Brend: Always
Always Platinum Night Duo ciklusni ulošci, veličina 3, 12 komAlways Platinum Night Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju s..
377,00 RSD
Brend: Always
Always Dailies Single higijenski dnevni ulošci za ponetiBez obzira na koju će vas stranu dan odvesti, Always Dailies Single To Go higijenski dnevni ulošci će osigurati da se osećate sveže sve vreme. Zahvaljujući kompaktnom pakovanju, lako ih možete nositi sa sobom kako bi ste se osećali sveže i samo..
180,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)