Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Allin

Brend: Allin
Opis proizvoda Allin šampon za masnu kosu predstavlja prirodni biljni šampon na bazi ekstrakata koprive, žalfije, mirte i majčine dušice koji razmekšava i uklanja nečistoću iz kose, smanjuje masnoću i uklanja seboreične naslage sa kose i kože i na taj način oslobađa koren vlasi od pritiska. Allin š..
549,00 RSD
Brend: Allin
Opis proizvoda Allin šampon za kosu i telo namenjen je svakodnevnoj nezi kose i tela sa efektom rashlađivanja. Formulisan je kao prirodni biljni šampon na bazi ekstrakata koprive, hajdučke trave, majčine dušice i nane. Odličan preparat za tople dane kada želite da Vas tuširanje rashladi, odnosno s..
549,00 RSD
Brend: Allin
Opis proizvoda Allin šampon protiv peruti i opadanja redovnom upotrebom jača kosu, smanjuje opadanje, pojavu peruti i posledičnog svraba. Sadrži potpuno prirodne sastojke kao što su ekstrakt belog luka, koprive i lavande. Ekstrakt belog luka i lavande podstiču cirkulaciju kože glave, a aktivni prin..
550,00 RSD
Brend: Allin
Opis proizvoda Allin losion svojom formulacijom ima za svrhu jačanje kose, sprečavanje opadanja i pojavu svraba i peruti. Predstavlja prirodni biljni preparat na bazi ekstrakata korena i lista koprive i belog luka. Aktivni principi belog luka imaju bakteriostatski i fungistatski efekat dok ekstrakt..
1.062,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)