Apoteka Cvejić
Korpa

Alkaloid

Brend: Alkaloid
Delovanje:Vitаmin A je neophodаn zа vid. Kаo strukturni deo vidnog pigmentа rodopsinа, omogućаvа prilаgođаvаnje okа rаzličitom intenzitetu svetlosti. Imа vаžnu ulogu u rаstu, regenerаciji, diferencijаciji i аktivnosti epitelа i mukoznih membrаnа, trаnskripciji genа, reprodukciji, rаzvoju embrionа i ..
454,00 RSD
Brend: Alkaloid
Hidrantne i zaštitne osobine natrijum-hijaluronata ublažavaju osećaj iritacije, suvoće ili peckanja očiju, kao i osećaj prisustva stranog tela u očima, koji su posledica prirodnih uticaja kao što su vetar, sunce, suvi vazduh, slana voda, dim, preterano svetlo, ali i uticaja klima-uređaja, grejanja, ..
469,00 RSD
Brend: Alkaloid
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama ..
649,00 RSD
Brend: Alkaloid
Proculin plus je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju antioksidantnih vitamina i minerala, lutein, zeaksantin i omegu 3.Delovanje:Kapsule Proculin plus sadrže kompleks sastojaka neophodnih za očuvanje vida i zaštitu očiju od štetnog dejstva slobodnih radikala.Ksantofilni pigmenti lutein i zeaksa..
1.399,00 RSD
PROCULIN LENS RASTVOR 400ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Alkaloid
Opis:Višenamenski rastvor za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidrataciju, podmazivanje, ispiranje i uklanjanje naslaga proteina, za sve vrste kontaktnih sočiva, uključujući i silicon hydrogel sočiva.Preporučuje se kod osetljivih osoba koje su sklone suvoći očiju.Sastav:Sterilan izotoničan rast..
0,00 RSD
Brend: Alkaloid
Opis:Višenamenski rastvor za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidrataciju, podmazivanje, ispiranje i uklanjanje naslaga proteina, za sve vrste kontaktnih sočiva, uključujući i silicon hydrogel sočiva.Preporučuje se kod osetljivih osoba koje su sklone suvoći očiju.Sastav:Sterilan izotoničan rastvor p..
483,84 RSD
Brend: Alkaloid
Dejstvo:Tablete i kapsule Premama Duo su specijalno napravlјene i izbalansirane da obezbede potrebnu količinu folata (400 µg) i vitamina D, zajedno sa ostalim vitaminima, mineralima i omega-3 masnim kiselinama u svim fazama trudnoće, u cilјu zadovolјenja povećanih potreba organizma. Unošenje folata ..
1.879,00 RSD
Brend: Alkaloid
Delovanje:Magnezijum je jedan od najčešćih minerala u ljudskom telu i između ostalog se može naći u skeletu i mišićima. Mineral koji je uključen u razne telesne funkcije, posebno u energetski metabolizam.Obzirom da telo samo ne proizvodi magnezijum, on se snabdeva hranom. Dobri izv..
567,00 RSD
Brend: Alkaloid
Collacare Flexy predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže i đumbira koji sadrži kolagen u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C.Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan®) u formi peptida, koji omogućavaju optimalnu resorpciju i imaju molekularnu masu 2000 Da. Kolagen je sasta..
3.182,00 RSD
Brend: Alkaloid
Delovanje:Koenzim Q10 je moćan antioksidans koji transformiše energiju iz hrane u energiju koju telo koristi za svoje metaboličke procese i mišićnu funkciju. Suplementacija koenzima Q10 se preporučuje i svim pacijentiama koji koriste statine. Kako je utvrđeno da statini (lekovi koji deluju na smanje..
1.482,00 RSD
Brend: Alkaloid
Opis proizvodaCaffetin COLDmax je kombinovani preparat, koji sadrži dve aktivne komponente: paracetamol i fenilefrin. Paracetamol ublažava bol i snižava telesnu temperaturu. Fenilefrin smanjuje nazalnu kongestiju i obezbeđuje prohodnost nazalnih i respiratornih puteva. Caffetin COLDmax se koristi za..
0,00 RSD
Brend: Alkaloid
Opis proizvodaCaffetin Cold je kombinovani preparat, koji sadrži četire aktivne komponente: paracetamol pseudoefedrin, dekstrometorfan i askorbinsku kiselinu (vitamin C). Paracetamol smanjuje bol i snižava telesnu temperaturu. Pseudoefedrin smanjuje nazalnu kongestiju (zapušenje nosa) i obezbeđuje p..
0,00 RSD
Brend: Alkaloid
BlokMax Rapid / film tabl. 10 x 400mgM01AE01 / ( ibuprofen )Upotreba :lek se uzima u najmanjem intervalu od 6 sata između 2 doze odrasli i deca iznad 12 godina, iznad 40kg: 1 - 6 x 200mg ili 1-3 x 400mg Max. 1,2g dnevnoIndikacije:reumatoidni artritis, ankilozirajući spondilitis, osteoartritis, nereu..
0,00 RSD
Brend: Alkaloid
BLOKMAX GEL50 mg/g ibuprofen i 50 mg/g levomentolDelovanje:brzo i efikasno deluje protiv bolova (reumatski bol, bol u mišićima, sportske povrede)Pakovanje: 50 gelPre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.O indikacijama,merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmac..
0,00 RSD
Brend: Alkaloid
Delovanje:Zаštitа od srčаnih oboljenjа i od аterosklerotičnih promenа.Zа smаnjenje ukupnog holesterolа i LDL holesterolа (loši holesterol).Zа povećаnje HDL-holesterolа (dobаr holesterol).Kril ulje je bogаt izvor dugo-lаnčаnih polinezаsićenih mаsnih kiselinа i moćnog prirodnog аntioksidаnsа – аstаksа..
1.489,00 RSD
Brend: Alkaloid
Opis proizvoda:• Maramice sadrže hidratantan losion sa ekstraktom kamilice koji štiti kožu od zapaljenja i ima blago antiseptičko svojstva - umiruje crvenilo i sprečava širenje• One ostavljaju tanak zaštitni sloj koji hrani kožu i zadržava je čistom i zdravom• One imaju neutralnu pH vrednost i ne sa..
271,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 40 (3 strana)