Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Alkaloid

Brend: Alkaloid
Delovanje:Vitаmin A je neophodаn zа vid. Kаo strukturni deo vidnog pigmentа rodopsinа, omogućаvа prilаgođаvаnje okа rаzličitom intenzitetu svetlosti. Imа vаžnu ulogu u rаstu, regenerаciji, diferencijаciji i аktivnosti epitelа i mukoznih membrаnа, trаnskripciji genа, reprodukciji, rаzvoju embrionа i ..
450,00 RSD
Brend: Alkaloid
Hidrantne i zaštitne osobine natrijum-hijaluronata ublažavaju osećaj iritacije, suvoće ili peckanja očiju, kao i osećaj prisustva stranog tela u očima, koji su posledica prirodnih uticaja kao što su vetar, sunce, suvi vazduh, slana voda, dim, preterano svetlo, ali i uticaja klima-uređaja, grejanja, ..
451,00 RSD
Brend: Alkaloid
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama ..
872,00 RSD
Brend: Alkaloid
Proculin plus je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju antioksidantnih vitamina i minerala, lutein, zeaksantin i omegu 3.Delovanje:Kapsule Proculin plus sadrže kompleks sastojaka neophodnih za očuvanje vida i zaštitu očiju od štetnog dejstva slobodnih radikala.Ksantofilni pigmenti lutein i zeaksa..
1.505,00 RSD
PROCULIN LENS RASTVOR 400ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Alkaloid
Opis:Višenamenski rastvor za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidrataciju, podmazivanje, ispiranje i uklanjanje naslaga proteina, za sve vrste kontaktnih sočiva, uključujući i silicon hydrogel sočiva.Preporučuje se kod osetljivih osoba koje su sklone suvoći očiju.Sastav:Sterilan izotoničan rast..
0,00 RSD
Brend: Alkaloid
Opis:Višenamenski rastvor za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidrataciju, podmazivanje, ispiranje i uklanjanje naslaga proteina, za sve vrste kontaktnih sočiva, uključujući i silicon hydrogel sočiva.Preporučuje se kod osetljivih osoba koje su sklone suvoći očiju.Sastav:Sterilan izotoničan rastvor p..
458,00 RSD
Brend: Alkaloid
Dejstvo:Tablete i kapsule Premama Duo su specijalno napravlјene i izbalansirane da obezbede potrebnu količinu folata (400 µg) i vitamina D, zajedno sa ostalim vitaminima, mineralima i omega-3 masnim kiselinama u svim fazama trudnoće, u cilјu zadovolјenja povećanih potreba organizma. Unošenje folata ..
1.701,00 RSD
Brend: Alkaloid
MULTI ESSENCE Vitamini i minerali za odrasle, predstavljaju dodatak ishrani u obliku troslojnih tableta, koji obezbeđuje optimalnu efikasnost proizvoda. Kombinacija vitamina, minerala i luteina namenjena svakodnevnoj dopuni redovne ishrane.Troslojne tablete MULTI ESSENCE Vitamini i minerali za odras..
799,00 RSD
Brend: Alkaloid
MULTI ESSENCE Vitamini i minerali za odrasle, predstavljaju dodatak ishrani u obliku kesica za direktnu primenu, prijatnog ukusa jagode, brusnice i vanile. Sadrže kombinaciju vitamina, minerala i luteina namenjena svakodnevnoj dopuni redovne ishrane.MULTI ESSENCE Vitamini i minerali za odrasle, mikr..
1.170,00 RSD
Brend: Alkaloid
MULTI ESSENCE Vitamin D3 4000 IU kao hrana za posebne medicinske namene, zadovoljava povećane potrebe za vitaminom D3 kod odraslih. Proizvod je namenjen za dijetetsku regulaciju stanja i bolesti kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D.MULTI ESSENCE Vitamin D3 4000 IU kao hrana za posebne medici..
756,00 RSD
Brend: Alkaloid
MULTI ESSENCE Vitamin D3 2000 IU kao hrana za posebne medicinske namene, zadovoljava povećane potrebe za vitaminom D3 kod odraslih. Proizvod je namenjen za dijetetsku regulaciju stanja i bolesti kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D.MULTI ESSENCE Vitamin D3 2000 IU kao hrana za posebne medici..
712,00 RSD
Brend: Alkaloid
MULTI ESSENCE Vitamin D3 1000 IU kao hrana za posebne medicinske namene, zadovoljava povećane potrebe za vitaminom D3 kod odraslih. Proizvod je namenjen za dijetetsku regulaciju stanja i bolesti kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D.MULTI ESSENCE Vitamin D3 1000 IU kao hrana za posebne medici..
480,00 RSD
MULTI ESSENSE MAGNEZIJUM 400+B KOMPLEKS KESICE A20
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
Delovanje:Magnezijum je jedan od najčešćih minerala u ljudskom telu i između ostalog se može naći u skeletu i mišićima. Mineral koji je uključen u razne telesne funkcije, posebno u energetski metabolizam.Obzirom da telo samo ne proizvodi magnezijum, on se snabdeva hranom. Dobri izv..
249,00 RSD
Brend: Alkaloid
MULTI ESSENCE IMMUNO predstavlja dodatak ishrani u obliku kesica za direktnu primenu, prijatnog ukusa limuna. Mikrogranule za direktnu primenu MULTI ESSENCE IMMUNO obezbeđuju potrebnu količinu vitamina i minerala, u cilju zadovoljavanja povećanih potreba organizma.Mikrogranule za direktnu primenu MU..
504,00 RSD
Brend: Alkaloid
Collacare Flexy predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže i đumbira koji sadrži kolagen u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C.Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan®) u formi peptida, koji omogućavaju optimalnu resorpciju i imaju molekularnu masu 2000 Da. Kolagen je sasta..
3.182,00 RSD
Brend: Alkaloid
Delovanje:Koenzim Q10 je moćan antioksidans koji transformiše energiju iz hrane u energiju koju telo koristi za svoje metaboličke procese i mišićnu funkciju. Suplementacija koenzima Q10 se preporučuje i svim pacijentiama koji koriste statine. Kako je utvrđeno da statini (lekovi koji deluju na smanje..
1.376,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 51 (4 strana)