Apoteka Cvejić
Korpa

Aleksandar MN

Super Collagen+C tablete su dijetetski prepara tkoji sekoristi za nadoknadu izgubljenog kolagena . Ovaj preparat na bazi kolagena koji se prirodno nalazi u telu, istovremeno pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Može se koristiti za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva ..
2.560,00 RSD
Super Collagen Beauty tablete su dijetetski preparat koji se koristi za poboljšanje kože, kose i noktiju, a osim toga utiče i na celokupno stanje organizma. Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela. Istovremeno pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Može se koristiti za jač..
2.589,00 RSD
OpisPro Bio C - 500 je dijetetski proizvod koji sadrži specifičnu formu vitamina C.Natrijum-askorbat je najvažniji vitamin, rastvorljiv u vodi, sa snažnim antioksidacionim dejstvom, i koji se može dugotrajno uzimati bez neželjenih posledica.Nije opterećujući za digestivni trakt i prilagođen je osetl..
648,90 RSD
OPTIMUM D3 4000 IU MEGA KAPSULE A30
NEMA NA LAGERU
Optimum D3 4000 IU MEGA je dodatak ishrani za osobe sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunim, kardiovaskularnim, malignim bolestima i drugim stanjima i oboljenjima kod kojih je potrebna nadoknada vitamina D.Način upotrebeJedna kapsula dnevno.DejstvoVitamin D je liposolubilni vitamin koji je neophod..
0,00 RSD
Optimum D3 2000 IU jedinstveni dijetetski suplement na tržištu sa dozom vitamina D3 koji zadovoljava optimalne dnevne potrebe po preporukama Svetske Zdravstvene organizacije.Delovanje:Vitamin D, njegovi aktivni metaboliti i analozi predstavljaju grupu jedinjenja sa brojnim funkcijama ..
1.053,00 RSD
Optimum D3 1000 IU jedinstveni dijetetski suplement na tržištu sa dozom vitamina D3 koji zadovoljava optimalne dnevne potrebe po preporukama Svetske Zdravstvene organizacije.Delovanje:Vitamin D, njegovi aktivni metaboliti i analozi predstavljaju grupu jedinjenja sa brojnim funkcijama u organizmu. Pr..
1.053,00 RSD
Neuro MD kapsule su dijetetski preparat koji utiče na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava usled bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom. Koristi se kod: bola u vratu bolnog sindroma u lumbalnom delu bolnog sindroma u predelu ramena  i ruku lumbaga ili bolnog sindroma u donjem ..
2.052,00 RSD
Origano ulje je dijetetski preparat koji zbog svog višestrukog dejstva, ima široku primenu. Ima jako dejstvo na veliki broj patogenih bakterija (veoma značajno dejstvo na Gram negativne bakterije), gljivica (Candida albicans) i neke viruse (Herpes viride). Sastav:  karvakrol (više od 80%) ti..
2.080,00 RSD
Oregamar kapsule su dijetetski preparat koji je  izuzetno efikasan u borbi protiv bakterija i gljivica. Sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje, koji se zahvaljujući praktičnom pakovanju u kapsulama može konzumirati na prijatan način bez neprijatnog osećaja. Sastav: &..
1.390,00 RSD
OpisU TEČNOM OBLIKU, JEDINSTVENO NA TRŽIŠTU!PODRŠKA IMUNOG SISTEMA MARNYS® VIT-C 1000 je jedini suplement na tržištu koji nudi ekskluzivnu formulaciju na bazi liposomalnog vitamina C u jednodoznom tečnom obliku sa naprednom tehnologijom oslobađanja. Ova jedinstvena formulacija pruža veću s..
1.771,70 RSD
Joint MD tablete su dijetetski preparat koji se koristi u terapiji istrošenosti hrskavičnog tkiva. U sastav ulazi hijaluronska kiselina, glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. MSM kompleks kao značajan izvor sumpora, obezbeđ..
4.220,62 RSD
Joint MD Revolution tablete su dijetetski preparat koji se koristi da olakšava tegobe izazvane istrošenošću hrskavičnog tkiva. Koristi se kod: Osteoartritisa Degenerativnih bolesti zglobova (koksartroza i gonartroza) Artritisa kolena, lakta, ramena, kuka, šaka i stopala Reumatoidnog artritisa ..
4.098,00 RSD
Joint MD repair gel pomaže kod bolova tako što deluje na mišiće, ligamente i zglobove. Deluje direktno na bol, brzo, jako, i dugotrajno. Koristi se kod: reumatskih bolova bolova u vratu bolova u ramenima bolova u kolenu bolova skočnom I ručnom zglobu bolova izazvanih preopterećanjem povredam..
1.230,87 RSD
Joint MD repair gel pomaže kod bolova tako što deluje na mišiće, ligamente i zglobove. Deluje direktno na bol, brzo, jako, i dugotrajno. Koristi se kod: reumatskih bolova bolova u vratu bolova u ramenima bolova u kolenu bolova skočnom I ručnom zglobu bolova izazvanih preopterećanjem povredam..
783,36 RSD
Joint MD Extra Strength tablete su dijetetski preparat koji se koristi za očuvanje funkcije zglobova i kod svih oboljenja koštano-mišićnog sistema. Koristi se kod:   osteoartritisa    degenerativnih bolesti zglobova (koksartroza, gonartroza)    artritisa   reumatoi..
3.927,00 RSD
JARROW VITAMIN D3 KAPSULE A100
NEMA NA LAGERU
Jarrow vitamin D3 je dijetetski preparat koji zadovoljava dnevne potrebe za vitaminom D3.  Nalazi se u obliku holekalciferola koji se u bubrezima pretvara u kalcitrol, aktivni oblik vitamina D3, a kalcitriol poboljšava apsorpciju kalcijuma i fosfora i stimuliše sintezu osteokalcina (proteina ko..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)