Apoteka Cvejić
Korpa

Adoc

Brend: Adoc
Reveticon – smanjuje gastroezofagealni refluksREVETICON® sadrži polisaharid Alginat izolovan iz određenih vrsta algi.Kada se ova vlakna nađu u kiseloj sredini želuca, omogućavaju brz nastanak viskoznog i laganog gela, koji pluta u želucu. To otežava uzlazne pokrete želuca i time smanjuje broj epizod..
654,00 RSD
Brend: Adoc
REVETICON® sadrži polisaharid Alginat izolovan iz određenih vrsta algi.Smanjuje gastroezofagealni refluks kiseline i srodne simptome. Olakšava neprijatan osećaj bola u stomaku koji je povezan sa gastroezofagealnim refluksom. Otklanja tegobe bez obzira na uzrok problemaKada se ova vlakna nađu u kisel..
920,00 RSD
Brend: Adoc
Nuronorm je inovativan dodatak ishrani koji sadrži alfa lipoinsku kiselinu, Zn, L-karnozin i kompleks vitamina B grupe.Delovanje:Nuronorm deluje antioksidativno, antiinflamatorno, metabolički, analgetski i ispoljava direktno dejstvo na periferne nerve i mikrocirkulaciju.Zbog različite farmakokinetik..
1.779,00 RSD
Brend: Adoc
Namena:Neutrališe nadutost stomaka. Sprečava nakupljanje gasova i nadimanja. Smanjuje povećan obim struka, koji je nastao usled nakupljanja gasova u sistemu organa za varenje.Način upotrebe:Sadržaj jedne kesice isprazniti direktno u usta, a potom progutati. Preporučuje se primena najmanje dva sata p..
0,00 RSD
Brend: Adoc
Delovanje:Ecotonic je multivitaminski dodatak ishrani, harmonično izbalansiran kombinacijom prirodnih sastojaka za poboljšavanje otpornosti i energije celog tela koji štiti od virusnih i ostalih infekcija, mentalnog stresa i fizičkog napora. Sadrži bioaktivna jedinjenja ženšena, matičnog mleča, meda..
1.426,00 RSD
Brend: Adoc
Corasp ® 75mgCorasp® gastrorezistentna tableta sadrži acetisalicilnu kiselinu, koja primenjena svakodnevno u malim dozama sprečava aktivaciju trombocita i formiranje krvnog ugruška (tromba).Na taj način lek Corasp® smanjuje rizik i posledično prevenira nastanak:srčanih udara, moždanih udara i TIA, k..
0,00 RSD
Brend: Adoc
Corasp ® 100mgCorasp® gastrorezistentna tableta sadrži acetisalicilnu kiselinu, koja primenjena svakodnevno u malim dozama sprečava aktivaciju trombocita i formiranje krvnog ugruška (tromba).Na taj način lek Corasp® smanjuje rizik i posledično prevenira nastanak:srčanih udara,moždanih udara i TIA,ka..
0,00 RSD
Brend: Adoc
Opis:ARTERINORM je dodatak ishrani koji sadrži kompleks prirodnih materija koje su korisne za fiziološku kontrolu nivoa holesterola u plazmi. Delovanje ovog proizvoda dokumentovana je u nekoliko objavljenih kliničkih ispitivanja.Način delovanja:   Arterinorm je dodatak ishrani koji sadrži ..
1.025,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)