Apoteka Cvejić
Korpa

Abela Pharm

ACTIVE B COMPLEX KAPSULE A30
SUPER CENA
Brend: Abela Pharm
Delovanje:U samo jednoj kapsuli dnevno bezbeđuje čitav spektar vitamina B grupe, pažljivo dizajniran za optimalnu apsorpciju i maksimalnu iskoristljivost. Active B complex je poseban, jer sadrži aktivni folat najnovije generacije kojiima 9,7 x veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu...
435,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Afrička šljiva forte pomaže da se:Postigne erekcijaOdrži erekcijaPojača želja za seksomOtklone erektilne smetnje prostateAktivni sastojak Afričke šljive beta-sitosterol pomaže jačanje potencije.Redovnom upotrebom postiže se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj nač..
1.039,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Herbiko® Afrička šljiva, rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement, namenjen za prostatu i urinarni trakt, kao i za normalnu seksualnu funkciju i libido muških osoba.Već poznato dejstvo Afričke šljive pojačano je 7x većom koncentracijom betasitosterola, a pored esktrakta kore..
1.675,08 RSD
Brend: Abela Pharm
Afrička šljiva se koristi kod tegoba  vezanih za prostatu.Danas, sa većim brojem istraživanja o lekovitim svojstvima, Afrička šljiva dobija na popularnosti ne samo kao sigurna prirodna alternativa za lečenje prostate, već i za unapređenje ukupnog seksualnog iskustva kod muškaraca.Preporuču..
918,84 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Vitamin K2 – MK7  sprečava taloženje kalcijuma u krvnim sudovima i snažno utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Vitamin K2-MK7 u ARTEROprotect-u  se dobija  patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnolo..
924,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Vitamin K2 – MK7  sprečava taloženje kalcijuma u krvnim sudovima i snažno utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Vitamin K2-MK7 u ARTEROprotect-u  se dobija  patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Una..
1.741,35 RSD
Brend: Abela Pharm
ARTEROprotect® Metabolic je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi, smanjenju telesnu masu i reguliše nivo šećera u krvi. Bioaktivni sastojak, suvi ekstrakt korena Amorphophallus konjac K. Koch standardizovan na 90% glukomanana, je dijetno vl..
1.630,20 RSD
Brend: Abela Pharm
Probiotske kapi BebiCol forte se preporučuju kod novorođenčadi i beba već od prvog dana života.Delovanje:BebiCol forte probiotske kapi sadrže Lactobacilus rhamnosus GG, najbolje ispitan probiotik na svetu. Probiotska kultura kapi ima sposobnost da preživi stomačne kiseline i žuč, veže se za creva i ..
918,84 RSD
Brend: Abela Pharm
Probiotske kapi BebiCol sa cinkom se preporučuju već od prvog dana života.Delovanje:BebiCol sa cinkom sadrži najbolje ispitanu probiotsku kulturu Lactobacillus rhamnosus GG u dokazano efikasnoj dozi od 10 milijardi, a takođe sadrže vitamin D3 i cink koji pomažu da se ojača imunitet i poveća odbrana ..
989,00 RSD
BIVITS ACTIVA CINK SELEN TABLETE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: Abela Pharm
BiVits Cink Selen je dijetetski proizvod koji obezbedjuje snažan sinergistički efekat cinka i selena u jednoj tableti. BiVits Cink Selen sadrži organske oblike minerala koji obezbedjuju bolju apsorpciju i iskoristljivost minerala u organizmu. Jedna tableta dnevno BiVits Cink Selena obezbeđuje 100% n..
1.745,02 RSD
BIVITS ACTIVA CINK TABLETE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: Abela Pharm
BiVits Cink je dijetetski proizvod koji obezbeđuje 10 mg organskog cink-citrata u jednoj tableti. Cink je nakon gvožđa drugi po zastupljenosti mineral u tragovima u organizmu. Neophodan je za aktivnost velikog broja enzima i biohemijskih procesa. Neki od najvažnijih uloga cinka jesu rast i razvoj, n..
951,11 RSD
BIVITS ACTIVA HROM TABLETE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: Abela Pharm
BiVits Hrom je dijetetski proizvod koji u jednoj tableti obezbeđuje 200 mikrograma hroma. Organski oblik hroma iz kvasca obogaćenog hromom obezbedjuje bolju apsorpciju i biološku raspoloživost minerala u organizmu. Jedna od najvažnijih uloga hroma u organizmu je regulacija nivoa glukoze u krvi.Delov..
1.011,82 RSD
BIVITS ACTIVA RECOVERY TABLETE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: Abela Pharm
Bivits activa recovery tablete predstavljaju jedinstvenu formula sa 6 sastojaka koji omogućavaju brz oporavak organizma nakon infekcije i bolesti.Sastav:BiVits Recovery formula u jednoj tableti sadrži kombinaciju cinka selenavitamina D3manganavitamina C  N-acetil cisteina koji obezbeđuju snažni..
2.332,00 RSD
BIVITS ACTIVA SELEN TABLETE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: Abela Pharm
BiVits Selen je dijetetski proizvod koji obezbedjuje optimalnu dnevnu dozu selena. Jedna tableta BiVits Selena obezbedjuje 55 mikrograma organskog oblika L-selenometionina što predstavlja 100% nutritivne referente vrednosti za unos selena. Organski oblik selena obezbedjuje bolju apsorpciju i iskoris..
1.158,46 RSD
BIVITS ACTIVA VITAMIN B COMPLEX TABLETE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: Abela Pharm
BiVits B complex je dijetetski proizvod koji objedinjuje vitamine B grupe i omogućava nadoknadu celog kompleksa u jednoj tableti. BiVits B complex sadrži aktivan oblik folne kiseline, koji doprinosi boljoj iskoristljivosti proizvoda. Kompleks doprinosi normalnoj psihološkoj i nervnoj funkciji, dopri..
1.011,82 RSD
BIVITS ACTIVA VITAMIN C 1000 ACEROLA TABLETE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: Abela Pharm
BiVits Vitamin C 1000 acerola je dijetetski suplement koji obezbedjuje vitamin C i ekstrakt Acerole, samim tim predstavlja najbolji prirodni izvor vitamina C. Kombinacija ekstrakta Acerole i vitamina C obezbedjuje snažan antioksidativni efekat. Ekstrakt Acerole osim vitamina C sadrži i druga bioakti..
1.451,74 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 103 (7 strana)